| Seni düşünüyorum Kadın... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
X@S@P!S Teğmen
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 52 Nerden : İSTANBUL Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 12:01 pm | |
| seni düşünüyorum kadın seni nasıl çektirdiğini bana nasıl ağlattığını gözünü kırpmadan yıktığın o güzelim hayallerimi
seni düşünüyorum kadın seni yaşanan güzel günlerle birlikte parçalanan kalplerimizi bazen sevişmelerimizi düşünüyorum bazen keder dolu geceleri
seni düşünüyorum kadın seni beni düşündüm birde kadın niye seni seçtiğimi sevmek için hem de hiç sebep yokken hiç bir ayrıcalığın yokken ve hatta fazla güzel bile değilken niye sana kalbimi verdiğimi düşünüyorum
bizi düşünüyorum kadın bizi gözden uzak yerlerde seviştiğimizi gizlice aceleci olarak bir nefeslik öpüşmelerimizi ve o muhteşem final sahnemizi ayrılıklarla kokan ayrılıklarla dolu olan sadece bunları düşünüyorum kadın sadece bunları yaşadığımız yada yarım kalan anları düşünüyorum daima senli düşler kuruyorum kadın
seni düşünüyorum kadın maalesef seni düşünüyorum | |
|
| |
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 12:50 pm | |
| Ne güzel böyle sevilmek,özlenmek,uğruna şiirler yazılması kime yazıldıysa bu şiir şanslı hatunmuşş.Güzel bir şiir paylaşımın için tşk | |
|
| |
X@S@P!S Teğmen
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 52 Nerden : İSTANBUL Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 12:53 pm | |
| Valla mavişim bana olmadıgı kesin,Ama olmayı isterdim ne yalan söylim.. | |
|
| |
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 1:04 pm | |
| Kimmm istemezkii o kadar sevilmişki duygular volkan olup patlamış kağıtlara dökülmüşşşş X@S@P!S | |
|
| |
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 1:16 pm | |
| evet ya bu kime yazılmış harika çok beğendim tşkrlr cnm paylaşımın için bende seni düşünüyorum kadın seni | |
|
| |
SEPYA Moderatör
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 1:40 pm | |
| sonunda pişmanlık olsada aşk bu olsa gerek
aramıza hoşgeldiniz
| |
|
| |
X@S@P!S Teğmen
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 3:48 pm | |
| Valla insanın içine işliyor bu şiir bütün beylere okutmak lazım analar neler doğuruyor | |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| |
| |
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 5:17 pm | |
| Erkekler de sever.
Sevgiyi ve aşkı kadınların daha yoğun yaşadığı bilinir.
Erkekler de sever.
Ancak her zaman olduğu gibi, kadınla erkek arasındaki ayrılık sevgide de kendini gösterir. | |
|
| |
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 5:26 pm | |
| Evet erkeklerden gelicek güzel söylevler bayanları çok mutlu eder..Ama unutmayalımki erkeklerde bir yürek taşıyor..Kimse kimsenin içinde kopardığı fırtınaları bilemiyor öylde değilmi arkadaşlar..Bakın şiire nasıl fırtınalar kopmuşş İşte bunu her insan dışa vuramıyor belkide.. | |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 5:27 pm | |
| Peki Sevgili Sandy... Nedir ozaman bu ayrım ? Nedir sevgide kadını erkekten üstün (kelimeyi yanlış seçmiş olabilirim) daha önde daha... kılan şey | |
|
| |
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Çarş. Kas. 05, 2008 5:30 pm | |
| bence erkeklerde sever sevdimmi ölümüne sever ,onlarda hisseder elbette sevildiğini yada sevilmediğini hissetmek ister sevileceğini | |
|
| |
Mavis Moderatör
| Konu: Geri: Seni düşünüyorum Kadın... Perş. Kas. 06, 2008 11:39 am | |
| Sevgili Phoenix yorumlarımızı yanlış anladın sanırım. Bu şiiri yazan zaten bir erkek bizde imrenmemizi anlattık ne kadar güzel bir şiir olduğunu,yazılan kadının ne kadar şanslı olduğunu ,bizede yazılsa mutlu olacağımızı vs vs vs ....Erkekler adına kötü birşey söylemedik.Aksine yazan beyin sevgisini,özlemini ne kadar coşkulu anlattığını ifade ettik.. | |
|
| |
| Seni düşünüyorum Kadın... | |
|