TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcapBir Devir Kapandı Gidişinle... I_voting_barBir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcapBir Devir Kapandı Gidişinle... I_voting_barBir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap36%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap0%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap7%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap0%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap21%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap7%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_lcap14%Bir Devir Kapandı Gidişinle... I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Bir Devir Kapandı Gidişinle...

2 posters
YazarMesaj
idealist
Yarbay
Yarbay
idealist

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Bir Devir Kapandı Gidişinle... Keyifl10

Bir Devir Kapandı Gidişinle... Empty
MesajKonu: Bir Devir Kapandı Gidişinle...   Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Ocak 11, 2009 10:47 pm

Bugün bir tarih sona erdi ve bir devir kapandı gidişinle.Artık ne kapında ses ne de telefonumda çalacak güç kaldı.Köyümün yağmuru da yağmayacak artık...

Ne kadar haklı olursan ol gidişinle yine de hep kanayacak içimde bir yerler.Kabul etmek çok zor bu gidişi.Seninle ilgili umutlarımın yok oluşunu kabul etmem çok zor...

Artık ilk durağım , ilk çaldığım kapı , merdivenlerde beni karşılayacak bir çift gülen göz olmayacaksın.Artık başkaları duracak o merdiven başında başkaları çiçek yetiştirecek. Tamamen gittiğini kabul edip anılarına veda edip sadece dua ederek gözyaşı dökmek çok ağır bu yüreğe...

Ben daha ölümünü kabullenemedim sen hatıralarını terk edip beni boynu bükük mahzun bırakıp gidiyorsun.Gitme demenin anlamı yok ki.Battı artık güneşim bir daha doğar mı sensiz o eve?

Sana ait ne varsa kaldırıldı tozlu raflara.Başka hatıralara ev sahipliği yapıyor evimiz şimdi.Söylemek ne kadar ağır geliyorsa bil ki yüreğe de...

Ne söylenir ki daha.Önce bedenen gittin.Sonra rüyalarımdan gittin.Şimdi de evinden.Anladım ki çoktan gitmişsin sen ben görememişim.Ben bilememişim.

Meğer hep bir umut taşımışım içimde daha doğrusu hep seni koklamış hep seni anmışım o evde.Bütün özlemlerim , bütün vuslatlarım sana imiş...

Ben çok sevmişim seni , gittiğinde anlamışım.Görmüşüm ki çok geç artık.Anlamışım ki; ilk kez ve de son kez sana geç kalmışım.Duyamamışsın sevgimi...

Belkide budur içimi böyle hasretle yakıp kavuran.Belkide budur o kapıya bu kadar çok bağlanmam.

Hiç kapanmaz sanmıştım o kapılar.Hiç aklıma gelmemişti bir gün ardına kadar kapanabileceği. Şimdi biliyorum ki geçte olsa duyuyorsun sesimi.

Ve diyorum ki;bu yazım ne ilktir sana ne de son olacaktır.Dedim ya;

Sen gittin bir devir kapandı bu şehirde ve anladım ki artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ne o evde ne bu şehirde...

idealist
http://www.kpss10.com
impassive
Özel Üye
Özel Üye
impassive

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Bir Devir Kapandı Gidişinle... Asik10

Bir Devir Kapandı Gidişinle... Empty
MesajKonu: Geri: Bir Devir Kapandı Gidişinle...   Bir Devir Kapandı Gidişinle... EmptyPaz Ocak 11, 2009 11:00 pm

Alıntı :
...
Anlamışım ki; ilk kez ve de son kez sana geç kalmışım.Duyamamışsın sevgimi...
...

canım bu çok güzel bir yazı...
sen tek kelimeyle HARİKASIN !! Yüreğine sağlık bitanem =]

Bir Devir Kapandı Gidişinle...
1 sayfadaki 1 sayfası