TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcapDeğerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_voting_barDeğerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcapDeğerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_voting_barDeğerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap36%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap0%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap7%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap0%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap21%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap7%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_lcap14%Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Değerini Bilen Bütün Kadınlara :))))))

2 posters
YazarMesaj
.Climbed.
Tuğ General
Tuğ General
.Climbed.

Erkek
Ruhsal Durumunuz : Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) Anlayi10

Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) Empty
MesajKonu: Değerini Bilen Bütün Kadınlara :))))))   Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 12:21 am

Bir konusma sirasinda adamin biri kadinin birine sormus:
'Nasil bir erkek ariyorsun?'
Kadin bir süre sessiz kaldiktan sonra adamin gözlerinin içine
bakarak sormus:

'Gerçekten bilmek istiyor musun?'

Adam biraz isteksiz, 'Evet' demis.
Ve kadin baslamis anlatmaga...

'Bugün ve bu yasta bir kadin olarak, bir erkege onun benim için
benim kendime yapabilecegimden fazla ne yapabilecegini soracak
konumdayim.
Kendi masraflarimi karsilayabiliyorum; bir erkegin yada bir baska
kadinin yardimina gerek duymadan evimi idare ediyorum.
Böyle olunca, 'Sen masaya ne koyuyorsun?' sorusunu sorma
konumundayim.

Adam kadina bakmis. Paradan söz ettigini düsünüyormus.
Kadin hemen bu düsünceyi düzeltmis:

'Sözünü ettigim, para degil.
Ondan öte bir sey istiyorum. Hayatin her alaninda mükemmeliyeti
arayan bir erkege ihtiyacim var.'

Adam arkasina yaslanip kollarini kavusturarak kadindan biraz
daha açiklama istemis. Kadin baslamis anlatmaya:

'Kendini zihnen mükemmellestirmeye çalisan birini istiyorum,
çünkü sohbet ve zihnen uyarilma ariyorum. Basit bir adama ihtiyacim
yok.
Ruhen mükemmellesmeye çalisan birini ariyorum, çünkü dengesiz
bir birlesmeye ihtiyacim yok.
Inananlarla inanmayanlarin bir araya gelmesi felakete yol açar.
Bir kadin olarak yasadiklarimi anlayacak kadar duyarli,
ayagimi saglam basmami saglayacak kadar güçlü bir erkek ariyorum.
Saygi duyabilecegim birini ariyorum. Ona boyun egmem için
onu saymam gerekir. Ben ona ne kadar durust ve acıksam,
onunda bana durust ve acık olması gerekir.
Kendi isini,hayatını yürütemeyen adama boyun egemem.
Boyun egme konusunda sorunum yok... yeter ki buna deger biri olsun.
Tanri kadini erkege es ve yardimci olarak yaratmis.
Kendine yardim edemeyen adama ben yardim edemem.'

Kadin aklindan geçenleri böyle döküverdikten sonra adama bakmis.
Adam yüzünde saskin bir ifadeyle oturakalmismis:
'Çok fazla istiyorsun.' demis.

'Degerim çok fazla.' diye yanitlamis kadin.

degeri çok fazla olan bütün kadinlara......

(alıntıdır)
1fairplayer
Tuğ General
Tuğ General
1fairplayer

Erkek
Ruhsal Durumunuz : Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) Iyi11

Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) Empty
MesajKonu: Geri: Değerini Bilen Bütün Kadınlara :))))))   Değerini Bilen Bütün Kadınlara :)))))) EmptyC.tesi Ocak 24, 2009 1:15 am

herkes herşeyin en iyisini ister.allah herkesin gönlüne göre versin.

Değerini Bilen Bütün Kadınlara :))))))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-