TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcapßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_voting_barßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcapßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_voting_barßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap36%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap0%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap7%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap0%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap21%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap7%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_lcap14%ßir dostu özLedi ßakışLarım.. I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

ßir dostu özLedi ßakışLarım..

2 posters
YazarMesaj
BiLLuR
Admin
Admin
BiLLuR

Kadın
Ruhsal Durumunuz : ßir dostu özLedi ßakışLarım.. Cesur10

ßir dostu özLedi ßakışLarım.. Empty
MesajKonu: ßir dostu özLedi ßakışLarım..   ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyC.tesi Ocak 31, 2009 6:38 pm

ßir dostu özLedi ßakışLarım.. 20043099bw8

Bir dostu özledi bakışlarım...
İyimser ve kırılgan olan, bir tebessümle uyanmayan ve bin nüsubetten anlamayan. Eskiden zaman zaman, şimdilerde ise bir çok zaman kafası karışan. Gün doğumuna kadar uzanan kısık düşlere aldırmadan mutlu yaşayan; en azından yaşamaya çalışan. Uykuları da iç benliği gibi hafif olan, kendi gibi ağırlaşıp ayılamayan…

Bir dostu özledi bakışlarım…
Gereği kendinden fazla sorgulanmış bir yaz çocukluğuydu bizimkisi. Utancı buruk, gözleri ıslak, hayalleri masum… Bir apartmanın arka bahçesinde kireçten bozma toz bulutu eşliğinde taştan kale direkleri kurulurdu tarafımızdan sevinçle. En müteşekkir kılınan anılardı onlar belki de… Tozu saçımızda, heyecanı dilimizde bembeyaz kalmış bir anılar yığınıydı bizimkisi. En güzeli de Müjgan teyzemin bir bardak suyuydu lezzetli ve katıksız sevgi dolu olan. Sırılsıklam terler içinde kazanılan bir mahalle maçının en büyük ödülüydü bu bir solukta kana kana içilen ama hiçbir zihinde olağan olmayan…

Şimdilerde yüzü pek gülmeyen, belki de vazgeçmişlikten öteye gitmeyen bir duraksama halinden… Kıssalardan hisseler çıkartalım da kısa kısa yaşanmışlıkların ardından geriye kalan biraz toz, biraz da yalan. Bazen tanrıya sığınan, bazen ona bile sıra gelmeden bir paket sigara eşliğinde uyuya kalınan detaylar bütünü… Biz değil miydik oysa ki bir atari kolunun bozulmasıyla tanışan? Detaylara ne lüzum var? Biz değil miydik birlikte büyüyen ve sevinç-hüzün ayırt etmeden paylaşan, ağlayan ve gülen?

O kendiyle, ben kendimle meşgulken birbirinden ayrı şekillenen ve çelişen hayat tarzları… Oysa yine de birbirine bağlı ve bir parça birbirine katılmış hasretler yumağı. Geride kalanlar eriyip giderken biz bazen ayrı kalmışız çok mu? Her şey değişip bir çok şey anlamsızlaşırken, benim ''Meltem Abla eli değmiş patlıcanlar''ı sevmeye çalışıp özlemem çok mu değişken? Ardından eski günlere inat ''hala paslanmamışım be!'' diyerek; ama yine de eskiden daha iyi olduğumu bilerek yapılan birkaç futbol maçı çok mu üzücü? Ya da çardakta eskittiğimiz sevgilerden ve sevgililerden bahsederken ''Bunu da bitirdik! Sabah ola hayrola…'' diye çöpe fırlattığımız kırmızı tuborg kutuları çok mu anlamsız?

Bu aralar pek mutlu sayılmam, bilesin… Yorgunluğum, sevincimi ve heyecanımı tonlarca zihin ağrısının yardımıyla çok çabuk bastırdı. Her zamanki ufak sıkıntılar gibi gelip geçici midir bilmiyorum ama her gelen-giden bir şeyler kaçırıyor benden. Artık kalmadığımı hissediyorum. Her şeyi bırakıp gitmek var aklımda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Yine de sonuç ne olursa olsun iyi olduğunu ve arada bir tadın kaçsa da huzurlu yaşadığını duymak istiyorum. Sana bir nasihat da benden. Dış dünyayı mahrum etme kendinden. Bolca yaşa, çokça hata yap, her zaman ders al ve sonunda kendince doğru yaşa. Bak! Geceyi yarıladığım sıkıntılardan birinde bir dostu özledi bakışlarım. Sen, sen ol; kendini fazla
Özletme
ßir dostu özLedi ßakışLarım.. Dostluk21wt4xt1qj2
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: ßir dostu özLedi ßakışLarım..   ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyC.tesi Ocak 31, 2009 7:38 pm

sevdiCek bir kenara dursun, insanıN canını biLe emanet edebiLeceğini biLdiği, karşısında savunmasız kalabildiği, rahat davranabildiği, güvenebiLeceğinden emin oLduğu insandır doSt. kötü bir şey olduğunda yanınızda olacağını bildiğiniz insandır. sizi tanıyan, hangi olaya nasıl tepki veRebileceğinizi tahmin eden ve en önemlisi tepkilerinizi önemseyen insandır. hAyatı paylaştığınız ve bir şekiLde hayatını daha iyi yapmaya çalıştığınız, beceremeseniZ de iyi dileklerle -siz de zerresi kalmamış olsa da- ümit aşılamaya çalıştığınız kişidiR. her durumda arkasında oLmaktan gurur duyduğuNuz ve asla yakınmadığınız, verilenlerin kıymetini bilecek ve sömürmeye kalkışmayacak oluşumdur. az bulunan*, bulunduğunda da kıymeti bilinmesi gereken bir kavramdıR.
doSt dedigin ; radikal olur; sevilecek biri
olmadigin zamanlarda bile seni sever...
sarıLınacak biri olmadigin zamanlarda biLe sana
sarılır...dayanilmaz oldugun zamanlarda biLe sana
dayanir...
doSt dedigin; fanatik olur; bütün dünya seNi
üzdügünde sana moral verir,
güzeL haberler aldiginda seninle dans eder,
ve agladiginda, seninle aglar..
ama hepsinden daha Çok; dost matematikseldir;
seVinci çarpar...
üZüntüyü böLer...
geçmiŞi çikariR..
Didi
Zirvedeki Mod
Zirvedeki Mod
Didi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : ßir dostu özLedi ßakışLarım.. Kustah10

MesajKonu: Geri: ßir dostu özLedi ßakışLarım..   ßir dostu özLedi ßakışLarım.. EmptyPaz Şub. 01, 2009 1:21 am

dost,bana elin lazım dediğinde kolumu nerden kesip vereyim diyebildiğindir,dost bana birşey olursa evlaadım sana emanet diyebildiğindir,dost bir bardak su da boğulup sarhoş olduğundur,dost canın yandığında sızı bille bırakmayacak kadar güçlüdür,dost sırtını dayadığındır ,asla satmayandır,
dost
yıllar geçse de üstünden kalbinin unutmadığıdır
ben de özledim dostlarımı.
adı özlem,benim dostum....
saman sarısı sacları,koskocaman mavi gözleri var.
çok severiz biz birbirimizi,o türk kahvesi içmez,migerni tutar çok sık.
migreni tuttu mu benim içim acır,onun ağrısı dinsin diye içimden dua ederim.çok kişiliklidir,kültürlüdür,çok okur,çok izler,çok çalışkandır,işinde çok başarılıdır.
23 yıldır dostuz biz.o başka şehirde yaşarrrrr,ben başka şehirde...

ama
bilirim ki mesafeler ayırmaz yüreklerimizi .onun olduğu her şehir kişilik kazanır,onun yaşadığı her şehir deniz kokar.
o benim dostumdur. ben de çok özledim dostumu...

ßir dostu özLedi ßakışLarım..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-