TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcapPARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_voting_barPARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcapPARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_voting_barPARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap36%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap0%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap7%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap0%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap21%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap7%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_lcap14%PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?..

YazarMesaj
Misafir
Misafir

PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. Empty
MesajKonu: PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?..   PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Ekim 04, 2008 12:10 pm

Pardon! Acaba sizi sevebilir miyim?

Neden?

Neden olacak, korkuyorum!
Korkuyor musun?
Evet ya, korkuyorum.
Cunku seni seversem hemen huyun suyun degisecek.
Sende sevdigim seyler farklilasacak.
Simaracaksin. Begenmez olacaksin artik beni.
Cunku ben artik muhtac olmus olacagim sana, senin gozunde.
Oyle degil mi?

Bilmez misin?
Muhtac olmak acizliktir.
Simdi seni sevdigim icin cezalandiracaksin beni biliyorum!
Hor goreceksin.
Bekleteceksin.
Aramayacaksin.
Menfaatlerin on plana cikacak.
Sayet menfaatlerinide sevmezsem beni sileceksin.
Yalan mi? Sileceksin iste!

Sonra her gun benden azar azar uzaklasacagini seyredip
kahrolacagim. Yahu ben bir seven'im. Yani seni sevgimle onurlandirmis bir insan. Dunyayi ayakta tutacak insan kudretinin adidir Sevgi...
Simdi ben sevdim diye, bu kudrete ve cesarete sahip oldum diye sen beni nasil ve ne hakla cezalandirabilirsin?
Aklim almiyor. Zeka seviyem de. insanligim da. Yuregim de.

Yok! "Seni seviyorum" cumlesini cok sarfetme eskir!
Yok! Herkese "seni seviyorum" deme, sadece aşık olunca kullan!
Yok! "Seni seviyorum" demeden once binbir hokkabazlik yap ve sirin gorun ki sevdigin sevildigi icin kendini dev aynasinda gormesin, onu inlet,surundur,
aklini basina getirt, mahvet!
Neden?
Cunku, bu makbul..
Kac....sevsen de sevmesen de kac!
Neden?
Cunku kacan kovalanir aptal! Kacan kovalanir...

iyi de, neden sevdigim icin kaciyorum ki? Ben kacacak ne yaptim? Kacarak daha mi makbul olacagim? Kacarsam daha mi kiymetim anlasilacak?

Sevmek utanc verici birsey mi ki kacmam gerek?! Anlayamiyorum...
Oysa ben zaten sevdigimi severek devlestirmisimdir.
Onun dev aynasinda kendisini yeniden devlesmesine ne gerek var ki? Bir gorebilse benim gozlerimle kendini, eminim kiskanacaktir bendeki
kendisini...
Yok ama yok!
Bilmez sevgililer sevilmenin essizligini, bilmez...
Ondandir bol keseden sevgiyi boyle tuketisleri...
Ben hic simarmayan, degismeyen, yozlasmayan, ucup gitmeyen,
Tukenmeyen sevgi gormedim.

Artik cenaze torenleri iki turlu yapilmali. Biri bedenler icin,
Digeri zorla oldurulen sevgiler icin!...
Ne demis Yilmaz Erdogan,
" Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim"
Anlayin artik varliklari degil, ihtimalleri sever olduk...

Neden?

Cunku ihtimaller hayallerimizdir.
Sevmekse hayatin bir gercegi.
Hayallerimizde sevgilimiz hic degismez.
hatta "seni seviyorum" dedikce ya gozleriyle, ya elleriyle ya da
tatli diliyle " beni sevdigin icin teşekkür ederim askim " der...

Tesekkur etmek?! Beni sevdigin icin...

Evet ya... Bir onurdur, bir oduldur, bir serefdir sevmek ve
sevilmek. Ozgurlugumuzdur. Cesaretimizdir. insanligimizdir.
Ayricaligimizdir.
Ama ne yazik ki birde butun bunlari farkinda olamayisimizdir
sevmek...

Korkuyorum. Hep sevdigim icin cezalandirildim.
Artik "seni seviyorum" derken bana tuhaf tuhaf bakmayacak
Varliklari daha cok sevmeye niyetliyim... Bir çiçek gibi... Bir hayvan gibi...
Bir dag manzarasi gibi...
Bir su damlacigi gibi...
Bir kucuk tomurcuk gibi henuz dogmakta olan...

Cunku hepsinin insanlarda var olan bir buyuk silahtan arindirilmisligi
var.
Yani dilleri yok, dilleri! Konusamazlar...
Sadece dinlerler...
Sevginizi anlayarak hissederek dinlerler.

Onlara "Pardon! Acaba sizi sevebilir miyim? " demeniz gerekmez.
Direkt soylersiniz sevginizi hesapsizca, umarsizca... Saymadan...

Ve sevgimi ifade edecek her turlu cilginligi hesapsizca yapmak
istiyorum.
Gurur denilen sozcugu sozluklerden cikartmak, sevdigim icin
sevilerek odullendirilmek istiyorum..

ALINTI
impassive
Özel Üye
Özel Üye
impassive

Kadın
Ruhsal Durumunuz : PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. Asik10

MesajKonu: Geri: PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?..   PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Ekim 04, 2008 12:21 pm

Alıntı :
Kac....sevsen de sevmesen de kac!
Neden?
Cunku kacan kovalanir aptal! Kacan kovalanir...

çok doğru hep kaç... kaçan kovalanır Sad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?..   PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?.. EmptyC.tesi Ekim 04, 2008 12:50 pm

EVET İLGİNÇ BİR YAZI HAKKETEN...

PARDON AACABA SİZİ SEVEBİLİR MİYİM ?..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» pardon ama evlilik nedir?