TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcapeğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_voting_bareğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcapeğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_voting_bareğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap36%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap0%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap7%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap0%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap21%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap7%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_lcap14%eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

eğer üşürse (bir erkegin ağzından bir kadın)

3 posters
YazarMesaj
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) Empty
MesajKonu: eğer üşürse (bir erkegin ağzından bir kadın)   eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Ekim 16, 2008 9:43 am

Eger üsürse...

Bir kadin "ben üsüyorum" dediginde, bunun cevabinin; "üstüne bir sey al..." "istersen bir taksiye binelim..." "eve geldik zaten..." türünden bir söz olmadigini,"üsüyorum" dediginde kadinin "bana sarilsana"demek istedigini ve ona sarilmak gerektigini ögrenmek epey zamanimi aldi.

Sanirim binlerce yil boyunca isteklerini açikça söylemelerine izin verilmedigi için "gizli bir dil" gelistirmek zorunda kalan kadinlar,bu kadar basit bir seyin erkekler tarafindan niye anlasilamadigini hiç anlayamazlar. Erkeklerin, bakkal dükkaninin arka tarafindaki salak küçük oglana benzedigini düsünürler: "Anlayissiz ve beceriksiz salaklar."

Kadinlarin bir sey söylediklerinde aslinda baska bir sey söylemek istemis olabileceklerini kendim mi farkettim, yoksa bunu bana bazen usulca, bazen sabirsizca, sözleriyle kadinlar mi ögretti simdi tam çikartamiyorum.

Sevgi ve sefkat eksikligine hiç tahammül edemeyen,bunlarin "açikça" söylenerek elde edilmesinin ise elde edilenin degerini düsürecegine inanan kadinlarin niye isteklerini düpedüz söylemedikleri ise erkekler için hep bir sirdir.

Duygularini göstermenin kadinlara özgü bir davranis oldugunu sanan erkekler, açikça sevgilerini ve sefkatlerini göstermekten hep utanirlar.

Farkinda olmadan, onlar, bu duygularin gösterilecegi tek yerin yatak odasi olduguna inandiklarindan, kalabaliklarin içinde sevgi ve sefkat gösterdiklerinde, herkesin seyrettigi bir yerde sevisiyorlarmis hissine kapilip tedirgin olurlar. Erkekler için duygular, kapali yerlerde yasanmasi gereken "mahrem seylerdir, kadinlar ise bunu hayatin her aninda yasanmasi gereken bir sey oldugunu düsünürler.

Hemen hemen hepsi gizli bir"derebeyi" olan erkekler, kadinlarin her isteginde, her talebinde bir isyan, bir baskaldiri hatta bir hakaret görürler.

Erkeklerin bekledikleri, kadinlarin "üsümeleri" yada "acikmalari" degil,erkegin yaninda sogugu ve açligi hissetmeyecek kadar kendinden geçmis bir aska kapilmalari ve bu aski taleplerini dile getirmeyerek göstermeleridir.

Galiba o yüzden, erkegin biraz kadinsilastigi ve duygularini alabildigine özgür biraktigi askin ilk günleri geçtikten ve erkek yeniden erkekligine döndügünde, kadinlar "üsümeye" baslarlar.

"Benim uykum geldi" dediginde erkegin onla beraber yatmamasini, perhize basladigi sirada aniden bir hosluk yapma istegi duyan erkegin ona sevdigi yemekleri almasini "düsmanca" bulmaya koyulurlar.

Artik erkegin her davranisi ince eleklerden geçirilip, onun sözlerinde ve davranislarinda "sevgisizlik" isaretleri tek tek saptanir. Ve o gizli dil daha sik ortaya çikar.

Kendilerinden yakinirlar önce, "çok sismanladim," "çok yaslandim," "çok çirkinlestim,"bunlari söyledikten sonra erkeklerin ne söyleyeceklerine, ne yapacaklarina bakarlar.

Kendilerine büyük bir ilgi eksikligi olarak gözüken o anlayissizliklarin, artik eskisi kadar begenilmemelerinden ya da sevilmemelerinden mi kaynaklandigini anlamaya ugrasirlar.

Bastan savma verilecek her cevap, kadinin öfkeli tepkisini hakeder.

- Yoo, hiç de sismanlamadin, iyisin, biraz kilo aldin belki ama önemli degil.

Bu yakinmalar onlara manasiz ve çocukça gelir çünkü...

Kadinlar ise sinirlenmeye baslarlar.

- Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun.

Bunun cevabi elbette, "nerden çikardin bunu, tabii ki seviyorum" degil, siki bir sarilis ve iyi bir öpüsmedir.

Bir seylerin yanlis gitmeye basladigini gören erkek ise, güzel bir hediye almanin ya da daha kestirmesi "biraz para vermenin" zamani geldigini düsünür.

Onun için sorunun tedavisi öpüsmede degil paradadir.

Kabul etmeli ki, kendi degerini, gizliden gizliye kendine verilen parayla ölçmeye yatkin kadin için yapilacak "fedak> ârligin" miktari bir zaman ise yarar, kadin, "salagin" duygularini böyle ifade etmeye çalistigini anlar. Erkek ise, o düz vahseti ve insafsizligi ile"agliyorsa biraz para ver," çözümlemesini benimser. Ama hediyelere ve paralara çabuk alisilir, sarilislarin ve öpüsmelerin özlemi yeniden baslar.

Kadin "üsür." Son bir iki deneme daha yapar, bazen güzelligi ve cinselligiyle, bazen sinirli çikismalariyla, erkege "üsüdügünde ona sarilinmasi gerektigini" bir daha ögretmeye ugrasir.

Kadin ya kadere riza gösterip teselliyi hediyelerde, parada, çocuklarinda,kendisine saglanan güvende aramaya razi olur ve arada sirada tutan "ben çok yalnizim" yakinmalari ve aglama nöbetleriyle hayatini sürdürür ya da "üsümeye" fazla dayanamayip, "sarilmasini bilen" biri var mi diye etrafa bakinmaya koyulur.

"Sarilmasini bilenler" bu sapaktaki kadinlari keskinlesmis radarlariyla hemen bulurlar. Bir vakit isler iyi gider. Ama sarilmasini bilenler de bir süre sonra kaçinilmaz erkekliklerine geri dönüp, üsüyen kadina üstüne bir hirka almasini söylerler.
SiMaRiK
SiteSahibi
SiteSahibi
SiMaRiK

Erkek
Ruhsal Durumunuz : eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) Hosgor10

MesajKonu: Geri: eğer üşürse (bir erkegin ağzından bir kadın)   eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Ekim 16, 2008 12:08 pm

Canım kardeşim yazdığın bu yazıyı satırı satırına merakla ve ilgiyle okudum.Gerçekten benimde katıldığım ve inandığım değerlere değinmişssin.Bu yazıyı bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim..Bu yazıyı aslen yazan kim ise onunda alnından öpüyorum..
http://caglar.benimforum.org
Mavis
Moderatör
Moderatör
Mavis

Kadın
Ruhsal Durumunuz : eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) Ssstt10

MesajKonu: Geri: eğer üşürse (bir erkegin ağzından bir kadın)   eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Ekim 16, 2008 12:14 pm

Çok güzel bir yazı bir solukta okudum.Hayatın tam içinden , bizleri anlatan bir yazı emeğine sağlık..
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

MesajKonu: Geri: eğer üşürse (bir erkegin ağzından bir kadın)   eğer üşürse  (bir erkegin ağzından bir kadın) EmptyPerş. Ekim 16, 2008 12:20 pm

tskr ediyorum

eğer üşürse (bir erkegin ağzından bir kadın)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-