En son SiMaRiK tarafından Paz Kas. 30, 2008 2:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Cuma Ekim 17, 2008 2:02 pm
YARIM BIRAKTIN BENİ
gözlerimdi gözlerinde eriyip biten beni bir hiç eden.. kendimi unutturup seni düşündüren.. geceleri bir hançer misali kalbimi delen... giderken bir hoşçakal bir elveda bile demezken dudaklarımdaki cümleyide alıp gittin.. şimdi ıssız bir limanda denizler kadar yanlız ızlak kedi misali titrek bilirim gelmessin kahrolası guruun yoluna çıkar.. beni ezip geçen gurun şunu bil benim senin kadr gururum yok.. sanayende gururdan eser kalmadı gelme sevdiğim gelme
bu güzel yoruma böyle katılmak istedim şunu bil unuturum mecburen unuturum kirşenmiş sayfaları denizlerde.. o buram buram aşk kokan resmin şimdi küllerin içinde sevmeyeceğim artık gözlerimi kör edip görmeyeceğim içimi yakan gözlerini... imkansız aşkım..
SiMaRiK
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM C.tesi Kas. 15, 2008 1:38 am
15 KASIM 2008 yine izledim ve dinledim....
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM C.tesi Kas. 15, 2008 11:30 am
Bu dizinin ilk sezonunu izlemiştim sonra bıraktım. Dizide beni en çok etkileyen hırsızın korkaklığı polisinde cesaretiydi. (hırsızın korkaklığı yüzünden de izlemeyi bıraktım) Mesleklerinde zaten böylesi doğal belki ama filmin konusu meslekleri değildiki ! Sahi bu dizi nasıl bitti?
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Paz Kas. 16, 2008 1:34 am
her gün dilesemde bıkmadığım bi parca sözleri harika yarım bıraktın ,yarsız bıraktın beni yanlız deil, ıssız bıraktın beni tşkler çağlar bize bunu forumda dinletme imkanı verdiğin için
SiMaRiK
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 4:35 am
gece gece aklıma düştü ve dinledimmm yinee
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 7:51 am
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 10:22 am
Bugün ben senden geçtim Zaman geçmeyecek artık...
Çok sevdiğim şarkılardan biri.Teşekkürler...
En son idealist tarafından Cuma Kas. 21, 2008 12:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 10:43 am
Ya neden kimse cevap vermiyor ? Bu dizi nasıl bitti ???
sandy Prenses
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 5:21 pm
dizinin nsl bitiğini şahsen ben bilmiyorum sonunu seyretmedim ama zahmet olmassa neten son bölümünü izle öğren hehehe
SiMaRiK
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 6:40 pm
Klibin Başında Çocugun Şu Dedikleri Akıllara Zarar... Bir Zamanlar Birdik Biz,Tektik.. Bundan Eminim... Yoksa İnsanın Canı Bukadar Yanmaz...
En son SiMaRiK tarafından Paz Kas. 30, 2008 2:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sandy Prenses
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Perş. Kas. 20, 2008 10:44 pm
offff yine dinleyim şunuuuuu kimse yarım kalmasın kimse aşksız sevdiğinden ayrı kalmasınnn
SiMaRiK
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Paz Kas. 30, 2008 2:44 am
İyi geceler şarkım olsun
sandy Prenses
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Paz Kas. 30, 2008 5:00 pm
yarım bıraktın beni yarsız bıraktın, adım çıktı hüzünlü prensese durun dinleyimde az ağlayayım ne zor kadar bişey insanın sevdiğin den geçmesi sevgiyi yarım bırakmak insanın canını yakan zaten sevdiğinden eminsindir ama nedensiz bitişi dir
SiMaRiK
Konu: Geri: HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM Salı Ara. 02, 2008 12:11 pm
Bir Zamanlar Birdik Biz,Tektik.. Bundan Eminim... Yoksa İnsanın Canı Bukadar Yanmaz...
HIRSIZ POLİS- YARIM BIRAKTIN İŞTE BU ŞARKI BENİM HAYATIM