TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
Çok özel bir evlenme teklifi EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
Çok özel bir evlenme teklifi EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcapÇok özel bir evlenme teklifi I_voting_barÇok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcapÇok özel bir evlenme teklifi I_voting_barÇok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap36%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap0%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap7%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap0%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap21%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap7%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_lcap14%Çok özel bir evlenme teklifi I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Çok özel bir evlenme teklifi

4 posters
YazarMesaj
impassive
Özel Üye
Özel Üye
impassive

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok özel bir evlenme teklifi Asik10

Çok özel bir evlenme teklifi Empty
MesajKonu: Çok özel bir evlenme teklifi   Çok özel bir evlenme teklifi EmptyPtsi Ekim 20, 2008 12:30 pm

Günlerce, gecelerce hep onu düşünmüştüm.O ise beni sadece bir iş arkadaşı olarak görüyordu.Hatta bir seferinde,kız arkadaşıyla kavga etmiş ve bana cep telefonunu uzatarak, onu aramamı ve ikna etmemi rica etti. Göz yaşlarımı içime akıtarak, kıza telefon açıp barışması için ikna etmeye çalıştım. Sanki tanrı dualarımı duymuştu. Kız hiçbir şekilde barışmaya yanaşmıyordu.Ben üstüme düşeni fazlasıyla yapmıştım.Aradan birkaç hafta geçmişti.Haldun olanları unutup, eski neşesine kavuşmuştu. Bir akşam saat 22:00 sularında cep telefonuma bir mesaj geldi. Mesajın sahibi Haldun'du. Mesaj şöyleydi; "Yarın bana son kez yardım etmeni istiyorum. Hayatımın aşkını buldum. Ne olur benimle evlenmesi için onu ikna et." Bu mesaj beni beynimden vurmuştu.Gün ışıyana kadar yanağımdan süzülen yaşlar, yastığımda acı ve unutulması mümkün olmayan bir iz bırakmıştı. İşe giderken ayaklarım beni geri geri götürüyor, yol bitmesin diye sürekli dua ediyordum. Hayatımda ilk ve son kez aşık olmuştum ve bu aşkı ben kendi ellerimle yok edecektim. Mesaime yarım saat geç gittim. İçeri girer girmez Haldun, bu günün hayatındaki en mutlu gün olduğunu ispatlar gibi neşeli ve bir çocuk gibi heyecanlı yanıma geldi. Ben ise yenilgiyi çoktan kabullenmiştim. Ama sevdiğimin mutluluğu beni teselli ediyordu. Haldun, "iyi günler" dedikten sonra hemen konuya girdi; "Yeşim, senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Ama inan çok yüce bir olaya vesile oluyorsun." Elindeki telefon numarasını bana uzattı. Bu numarayı arayıp, karşı tarafa; "Haldun seni hayatını paylaşacak kadar çok seviyor. Lütfen onu kırma ve evlilik teklifini kabul et. İnan seni şimdiye kadar kimseyi sevmediği kadar çok seviyor" dememi istedi. Sonra da masama; "Bu emeğinin karşılığı değil ama" diyerek küçük bir hediye paketi bıraktı. Masamdaki iş telefonunu alıp elimdeki telefon numarasını çevirmeye başladığımda, Haldun parmaklarımdaki titremeyi görecek diye çok endişelendim. Telefon çalmaya başlamıştı. Birden masamdaki kutudan love story müziğini duydum. Telefon halen kulağımdaydı. Bir yandan da kutuyu açmaya çalışıyordum. Kutuyu açtığımda bir cep telefonu gördüm. Telefonu aldım ve açtım. Haldun bir hamle ile masamdaki iş telefonunu kulağımdan aldı. Ben ise gayri ihtiyari cep telefonunu kulağıma götürmüştüm. Haldun, şimdiye kadar duymayı her şeyden çok istediğim, bir kerecik duyduğumda ölmeyi bile kabul edeceğim o cümleleri söylemeye başladı. Ben ise göz yaşlarımı tutamadım ve boynuna sarıldım.

VAR MI BÖYLESİ ???

alıntı...
cakil80
Teğmen
Teğmen

Kadın

MesajKonu: Geri: Çok özel bir evlenme teklifi   Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Ekim 31, 2008 11:22 pm

cok romatıkkkkkkkkkkkkkkk Smile yaaaaaaaaaaaaaa
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

MesajKonu: Geri: Çok özel bir evlenme teklifi   Çok özel bir evlenme teklifi EmptyCuma Ekim 31, 2008 11:24 pm

güzeldi eline sağlık

Didi
Zirvedeki Mod
Zirvedeki Mod
Didi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok özel bir evlenme teklifi Kustah10

MesajKonu: Geri: Çok özel bir evlenme teklifi   Çok özel bir evlenme teklifi EmptyC.tesi Kas. 01, 2008 3:40 pm

melis demiş ki;
VAR MI BÖYLESİ ???

Bende diyorum ki NERDEEEEEEEEEEE:(SadSad

Çok özel bir evlenme teklifi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Evlenme teklifi..