En son konular | » ôîòî ìîäíû÷ ïPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir » When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001Paz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir » TRAMADOL purchase fedexC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir » cod delivery overnight clomidÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir » Evet en iyi avatar kimdeC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir » Ruh haliPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed. » RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed. » Şu an ne dinliyorsunuz?Cuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe » En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?Cuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe » hırs üzerine bir çözümlemeCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!Cuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den » BİR AYRILIK GÜNÜNDEPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK» Tamam Gidiyorum...!Çarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den » kabağın sahibi vardır elbetSalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi» yalakalık üzerineSalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi» Para Her Kapıyı Açar mı?Ptsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR» susuyorum...Paz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA» komik şiir (tezatlık)Paz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA» gizlice..Paz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA» metrekareye düşen mermi...Paz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarıC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK» Aşka Meylin NedendirC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?Perş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi » F.WILHELM NIETZSCHEPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi » Şehre HasretCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz |
Istatistikler | Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe
Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
|
Anket | | Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz? | Karşıdaki insanın aklını okumak | | 36% | [ 5 ] | Görünmez olmak | | 0% | [ 0 ] | Zaman içinde yolculuk etmek | | 7% | [ 1 ] | Geleceği görmek | | 0% | [ 0 ] | İnsanları iyileştirmek | | 21% | [ 3 ] | Zamanı durdurmak | | 7% | [ 1 ] | Uçmak | | 14% | [ 2 ] | Ölümsüz olmak | | 7% | [ 1 ] | Diğer | | 7% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 14 |
|
|
| Kıymetini Bilin | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Kıymetini Bilin Cuma Ekim 24, 2008 3:23 pm | |
| Kıymetini bilin
Sizi sizin kadar tanıyan biri; sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş, sakin,uslu, efendi, oturmayı kalkmayı bilen, sevmeden edemediğiniz biri; Size sizi anlatmayı seven, sizi başkalarına anlatmayı herşeyden çok seven, sizin için çok şey yapmaya hazır biri; bazen biraz fazla konuştuğundan yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı da tanıyan biri; Yalnızca eşinize anlatabildiğiniz sırlarınızı anlatmaktan çekinmediğiniz,
bazen düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri; Sabahın üçünde “ayıp olur mu” diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen, gecenin o karanlığında kalkıp ışığı yakan,masanın başına geçen biri; Kaleminiz, kağıdınız, aynanız, saatiniz,kravatınız olan bazen gölgeniz olan biri; …Ve bazen vicdanınız,eh, bazen de, uykusuz bıraktığınız için, vicdan azabınız olan biri; Hayatınızda böyle biri…Var mı? Varsa, kıymetini bilin. | |
| | | Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin Cuma Ekim 24, 2008 3:38 pm | |
| Yazdığın tüm ayrıntıları düşünerek tek tek aklımdan geçirdim,ve şükrettim ki var öyle birileri.Kıymetini bildiğim kadar kıymet veren,bana elin lazım dediğimde kolumu nerden kesip vereyim diyen dostlarım var.Hepsinin kulakları çınlasın. | |
| | | Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin Cuma Ekim 24, 2008 4:38 pm | |
| Okurken içim ürperdi sanyyy ne güzel anlatmışsın.Evet var öyle biri korkmadan sırtımı dönebileceğim,kendimdem çok güvendiğim,ne olursa olsun aramızda ne geçerse geçsin yüzüme veya arkamdam ne derse desin bilirimki benim iyiliğim için der.3 ablam var ama o bir başka benim için herhalde kan bağımız olsa ancak bu kadar severdim.Benim gözümden akan bir damla yaş için günlerce ağlar,bana kıyamaz benim üzülmeme dayanamaz .Kim biliyomusun canım dostum,kardeşim,arkadaşım sizin güleryüz olarak bildiğiniz nurhancığımmmmm. Çok duygulandım bunları yazarken göz yaşlarımı tutamadım.Seni çok seviyorum dostum.İyiki varsın,iyiki benim arkadaşımsın.Sen gelde ben koşarım canımmmmmmmmmmmmmm.Hep söylediğimiz bir söz varya aşkım SENİ ANAN BENİM İÇİN DOĞURMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ. | |
| | | güleryüz Özel Üye
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 49 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin C.tesi Ekim 25, 2008 9:49 am | |
| sandy bu güzel yazı için çok tşk ederim.arkadaşlık dostluk bu kadar güzel anlatılır .evet benimde gözüm kapalı güvendiğim tek can dostum var bu zamanda böyle dost bulmak çok zor.ama ben şanslı olanlardanım ÖZGÜRRRRRRRRRRR dürüst dobra kendine son derece güveni olan kalbi çok temiz bir dost hatta canımı verebileceğim biri. öl de ölürüm can dostum benim .Seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki benim dostumsun mavişim benim.. | |
| | | Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin C.tesi Ekim 25, 2008 10:50 am | |
| Ne güzel şeyler yamışsınız üçünüzde arkadaşlar. Nekadar anlamlı ne kadar içten... Ben her insana ilk tanıdığım anda 100 üzerinden 100 güven notuyla başlarım el uzatmaya. Yeterki bir parça ısınsın içim 100 üzerindn 1 bile ısınsa.. Çünkü karşımdaki insandır Çünkü O da BEN gibidir Çünkü bana zarar vemesi için bir gerekçesi yoktur Ya da ben öyle zannederim... Öyle olması gerektiğini düşünürüm. Ama yaşamın bana getirdikleri de yani tecrübe denen şey de bana hep tetikte olmamı tavsiye eder. Bense bu tavsiyeleri YARI dinlerim Nasılmı. Önlem almam gardımı almam zırhımı kuşanmam. Nasılsam öyleyimdir Şeffaf net gizlisiz oyunsuz Yani ÇIRILÇIPLAK Ama beklerim her an beklenmedik biri ağzımda acı bir tad bırakacak diye. Bazıları vardır onlar neyaparsa yapsınlar, kurşunda sıksalar zehirde içirseler bozamazlar ağzımın tadını çünkü doslarmın ikram ettiği şekerin tadı o zehirin tadnı hep bastırır. O zehiri ikram edenler hayatımda var dırlar ama bir kenar süsü kadar vardırlar. Hatta bazen okadar bile olamazlar... Ama bazıları vardırki işte onların sunduğu "şey" yakar kavurur içimi. Hep beklemişimdir aslında hazırlıklıyımdır. Derler ya perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye. Bilirim ta salıdan bilirim hatta pazartesiden belli olmuştur perşembenin gelişi. Ama genede dayanamam yakar içimi. Olamaz derim kendi kendime. Bu kadar olamaz olmamalı. Benim yola çıktığım dostum dediğim. Uğruna dostluklar bile bitirdiğim insan bu olamaz. Bana bunu yapmaz yapamaz Ama olur. Ne yazıkki olur ve hiçbir şeker bastıramaz o zehirin acısını. Hiçbir su hafifletemez o iç yanmasını Hiç kimse södüremez o içimdeki yangını Çökerim Kahrolurum Kimseye kızmam ama.. Kendime kızarım. Kendi kendime söylediğim yalana Kendi kendimi kandırmışlığıma kızarım hep. İNSAN'ı bilirim çünkü Egosunu bilirim İNSAN'ın Tatminsiliğini bilirim O da bir insandır çünkü... Bir an gelir yollar çakışır. Ben yolumda hep düz gitsemde bazen DOST'un yolu benim yolumla KESİŞİR. İşte o an durur yol veririm geçsin diye İşte O AN BU AN Duruyor hatta yoldan çekiliyorum. Artık KİNG ODAMIZ TÜRK KAHVESİ V.I.P DE YOKUM Dilerim sizlerin yolları bu dostlarınızla kesişmez arkadaşlar Dostluklarınız hiç bitmesin Işığınız hiç sönmesin | |
| | | Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin C.tesi Ekim 25, 2008 11:01 am | |
| ben bu konudaki fikrimi günceme yazıyorum arkadaşlar,bu başlığa yazmak üstte verdiğim cevaba ters düşecek.:)hadi bir de orayı okuyun | |
| | | BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin C.tesi Ekim 25, 2008 2:56 pm | |
| Çok fazla arkadaşım var arkadaşlar..Ama biliyormusunuz işte bu" canımı bile verebilirim" diyebileceğim hiç kimse yok:(Aslında o kadar zor bişeyki..Çünkü bir yerde kendinizi arıyorsunuz..Kendinize güvendiğiniz gibi karsınızdakınede güvenme ihtiyacı duyuyorsunuz..Ama bunu ne denli başarılabilir bu hayatta bilemem..Tamam diyorum, bu dost olabileceğim hayatıma dahil edebileceğim biri..Ama 2 gün sonra beni şaşırtıyor..Mükemmellik istemiyorumm ama biraz samimiyetle en azından bir adım atınılabilir..Belkide dostum sandığım biri tarafından hüsrana uğradığım için bu kadar karamsarımdır..:(Ama umudumu yitirmedim..İnş. o karamsarlığı aşıcamm..Burdanda o dosta selamlarr olsunn.. | |
| | | BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin C.tesi Ekim 25, 2008 3:24 pm | |
| DOST SANMIŞTIM..
Çok sevmiştim,değer vermiştim bir kere Bende sevilmiştim,kimbiliri belkide öyle sanmıştım Değer verene değer verilir sanmıştım Yanılmışım! Meğer gereğinden fazla verilince yok oluyormuş birden bire Dost sanmıştım ama sandığım gibi değildi işte..
Kim bilebilirdi ki birgün böyle olacağını Dost dediğin insanın bile arkandan vuracağını Önce inandırıp sonra yürekten yakacağını Kim bilebilirdiki söyle he kim? Ben diyemezdim.. Umamayacağınız kadar değer vermiştim Değerin karşılığı büyüktür demiştim Dost sanmıştım ama sandığım gibi değildi işte
Gün gelir herşey biter derler bilirmisin? En güzel hatıralar silinir gider derler bilirmisin? Ben bu sevgi,bu dostluk bitmez sanmıştım Dost sanmıştım ama sandığım gibi değildi işte..
Hayatın acımasız kollarına düşeceksin Kim bilir belki biranda tükenip gideceksin Her yönden darbe yiyeceksin derdiler Ama ben her defasında inkar ederdim Her defasında değer verdiğim insan Dost bildiğim insan vurmaz derdim Öyle sandım,yanılmışım Vurdu işte vurmaz sanmıştım Dost sanmıştım ama sandığım gibi değilmiş işte! | |
| | | sana_nee Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 41 Nerden : seferi.. Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Kıymetini Bilin C.tesi Ekim 25, 2008 8:05 pm | |
| Bende okurken telefonumda 750 den fazla kayitli numaranin, msnimdeki 37 farkli gruptaki insanlarin, cevremde ve cevrelerinde oldugum insanlarin her birini usenmeden attim suzgecimin icine.. bilin bakalim sonuc nedir.. sadece Annem..
elbet de hatri sayilir belki bu kategoriyi gercekten hak eden dostlarimda var haksizlik etmemek gerek.. ama dusunurken kim olduklarini icimi isitan bence en samimi duygularimla aklimdan gecen dostumm sadece annemmis..
belki yasamin sunduklarini hepp ikiye bolerek yasadigimiz icindir onunla.. karsilikli evcilik oyununda rollerimizi molalarla hafifletmeye calistigimizdan belki.. belki de neysem ole iste (; | |
| | | | Kıymetini Bilin | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |