Bu gün sitemizin kuruluşunun 2. ay'ı
İki ay önce sadece bir king gurubunun ortak yeri olarak açılan forum belkide hiç birimizin aklına gelmeyecek bir şekilde hepimizin yaşamına yeni bir tad getirdi. Bir çoğumuz burada gerek kendimize araştırmacı yönümüzü, yazı yazma becerimizi eniden keşfettik. Bildiklerimizi paylaştık bilmediklerimizi öğrendik. Ufak bir monitörün içine sıkışmış boşvakitlerimizin, bilgi dünyasına açılan kapısı oldu forum sitemiz.
Ekselansın fıkraları ile gülerken, Sayın Prensesimizi
Sandy'nin tekrar tekrar okuduğumuz şirleri ile hüzünlendik, duyglandık. En küçüğümüz Sevgili Lady'miz
Billurumuzun yaşına göre hepiizi şaşırtan mantık dolu yorumların okuduk. Bir Serap'ımız varki her bölüme yetişti her bölüme bilgi taşıdı,
Sepya, Maviş, Güleryüz bize yeni bakış açıları getirdi,
Didi ile radyomuzda coştuk,
Çağların açtığı yepyeni içerikli bölümler bizi ulaşamadıklarımıza ulaştırdı,
Perde arkasında bir
İmpassive vardıki kimseler görmeden yanlış yerlere açılan knuları hiç şikayet etmdn taşıyıp durmak bir yana bir yandanda benim bitmez tüknmez isteklerimi hep güler yüzüyle "peki abi" diyerek yerine getiriyor bize teknik olarak daha güzel bir forum hazırlamak için elinden geleni yapıyordu. Burada adını saymadığım SEvgili Arkadaşlarım. Sanmayınki sizlerin katkısı emeği ismini saydığım arkadaşlarımdan azdır, Sadece çok uzun yazmamak adına sizlerin isimlerini yazamadım. Ama bir
Seçil'i bir Sana Ne yi Berfilyayı unuttum sanmasın kimse)
İki ay önce küçük bir gurupla başlayan ve hepimize günlük yaşamımızda yeni bir açılım getiren
TÜRKKAHVESİ.BENİMFORUM.ORG sitemiz bu gün 118 kişli üye sayısına ve 5600 üzerinde mesaja ulaştıys bu herzaman söylediğim AİLE SİTESİ mantığı ile yorulup dosttan arkadaştan öte bir sevgi ile kucaklanmasından gelmektedir.
Tüm emeklerinden dolayı başta sitemizin kurucusu Sevgili
ŞIMARIK ve onun en büyük teknik destekçisi
İMPASİVE olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımın önce yüreğine sonra beynine sonra da eline sağlık diyorum.
Sevgi ve ışıkla kalın
PhoenixEvet şimdi üye listemize bakarken bir hatamı farkettim.
En küçüğümüz aslında Billur değil.
SEvgili
Ekselans ve Sevgili
Serap'ı kızları minik Başak'ımız da var
Özür dilerim Başak