Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: RADYOMUZ Salı Kas. 11, 2008 11:51 pm
Arkadaşlar radyomuz hakkımndaki eleştri ve önerilerinizi bekliuyorm. Daha iyi bir radyo için önerileriniz varsa lütfen yazın. Seviniriz.
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Çarş. Kas. 12, 2008 3:23 am
slm sayın yöneticim benim bir önerim olacak oyun havaları saati ,duygusal parcalar saati olsun yani bellirli saatleri olması mümkünse tabiki bu benim nacizane fikrim teşekkürler
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Perş. Kas. 13, 2008 1:39 pm
ŞİMDİLİK GÜZEL GİDİYOR. DJ LERDEN TEK RİCAM BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALARI...
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Perş. Kas. 13, 2008 4:10 pm
Hangi hususta dikkat istediğinizi açıklarsanız memnun olurum..Yada hangi konuda dikkatsizlik gördünüz??
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Cuma Kas. 14, 2008 3:01 pm
türkçeyi iyi kullanabilmek..........
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: RADYOMUZ Cuma Kas. 14, 2008 3:02 pm
zamana göre şarkı seçimi
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Cuma Kas. 14, 2008 5:38 pm
Türkçe konusunda belki haklısınız şiirbaz ama unutmayınki bu radyoda yayın yapan arkadaşlarımızın hiç birisi TRT den transfer değil. Ayrıca yapılan yayın konuşma Türkçesi ile yapılmakta yazım Türkçesi ile değil. Fakat genede dikkat edilecektir. Zamana göre şarkı konusunu ise biraz açarsanız sevinirim.
Öneri ve eleştirileriniz için teşekkürler
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Cuma Kas. 14, 2008 8:56 pm
radyomuz cok güzel gidiyo ama bence haftada 1 gün cuma geceleri sanat musikisi yapsak cuma akşamlarını ona ayırsak nasıl olur derim
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
Konu: Geri: RADYOMUZ C.tesi Kas. 15, 2008 12:20 am
Ekselanss'a katılıyorum bir gün türk sanat müziği gecesi ayrıca bir günde türkü gecesi yapılabilir.
güleryüz Özel Üye
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 49 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Paz Kas. 16, 2008 11:29 am
bence çok güzel bir radyo.Ajdar olmazsa tam süper olacak:)
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Salı Kas. 18, 2008 10:45 pm
Benim de aklımdan geçen böyle birşeydi,hatta Zeki Müren gecesi yapmak istiyordum. Teskkürler,önerileriniz için.
Misafir Misafir
Konu: Geri: RADYOMUZ Ptsi Ocak 19, 2009 6:25 pm
Selam arkadaşlar...tam da kendi sıkıntımı paylaşmak üzere bi başlık açacakken bu başlığı gördüm... Aranızda yeniyim belki ama şuan radyomuzun bi dj i olarak sizlerle bişeyi paylaşmak istiyorum.. biraz evvel bir arkadaşımla msn den görüşürken, kendisi de dj dir, bana misafir olarak nick girmeden radyoya geldiğinde ki ben o sırada orada yokmuşum; aynen aktarıyorum lütfen bunda bi mana aramayın arkadaşlar.. ahiret sualleriyle karşılaştım dedi..kimsin, nesin, adın ne, nickin var mı, seni kim tavsiye etti vs. gibi dedi..ben İlksen'in arkadaşıyım dediğim anda sorular kesildi dedi...ve misafir olarak bi yakınlık göremediğini ifade etti, arkasından çıktığını söyledi...ve şu yorumla sözlerini bitirdi: sanki teröristiz, bombalamaya geldik radyoyu...
Arkadaşlar, daha önce ifade ettiğim gibi bu benim yayın aldığım 3. radyo...uzun zamandır pek çokfarklı yönetimle çalıştım..dj lik hakikaten butür bir radyo ortamında çok zor..çünkü birebir muhatap olmak durumundayız..chat ile özellikle...çalıştığım diğer iki radyoda da bu konuda fikir alışverişlerimiz olmuştu..guestin nasıl karşılanacağı ve nasıl bir yol izleneceği konusunda..evet KEYFEKEDER sebebiyle belki asker nick konusunda dikkatli davranıyor olabilir sevgili yöneticilerimiz ama, bir misafiri foruma ve radyoya, aynı zamanda oyun odasına kazandırmaktan daha keyifli bişey olamaz bence.. kendi adıma ben bu şekilde hareket ederdim..bu konuda bir toplantı yapılmasını veya forum aracılığıyla bu konunun ele alınmasını isterim ben..çünkü bir kişi bin kişi demek böyle bir ortam için..kendi aranızda kurduğunuz bu forum, arkadaş tavsiyesi ile bu duruma geldiyse, hedefi daha da büyütmemek akıllıca olmaz diye düşünüyorum..üstelik bırakılan intibada radyonun büyük payı olacaktır ve burada, yöneticilere ve biz dj lere büyük görev düşüyor..
Bu konuda bilgilendirmenizi istiyorum şahsımda tüm arkadaşları..teşekkürler şimdiden..
SEPYA Moderatör
Konu: Geri: RADYOMUZ Ptsi Ocak 19, 2009 11:06 pm
sevgili zorlu radyo sahibi birkaç tanıdığımın radyodaki izledikleri radyo politikasını yakından izlediğim gibi bu radyolarda çalışan birçok dj arkadaşı da çok yakından tanıma olanağım oldu. bir radyoda bir dj nasıl olması gerekiyorsa gerek yaklaşımın gerekse dj lik anlayışın (elbette ki senin için bir önemi varsa) bende çok olumlu izlenimler bıraktı. bu da bana kalırsa başka radyolarda da görev yapmış olmandan ve aradaki farkı çok net görmenin bir avantajı. yukarda belirttiğin konuyu çok iyi anlıyorum herşeyden önce bana göre bir dinleyici girdiği radyoda büyük bir sevinç ve memnunlukla karşılanır. çünkü müzik dinlemek adına tercih edilmiştir radyo hoşgeldin denilir nik alması elbetteki gelen misafirin yapması gereken bir görgü kuralı. nik alması isteniyorsa bu kibarca rica edilir. nik alamıyor ve ilk girişi ise derhal yardımcı olunur. kişinin kendini tanıtması beklenir. sorgulanmaz.
büyük radyolarda nik almayan misafir en baştan drekt çizilir. nedeni ise bu tür büyük radyoları ''guest'' lerin sabote etme olasıkları. çünkü bu tür büyük radyolarda rekabet sözkonusudur.
forumda herşeyin belli kurallar çerçevesinde açıklıkla fikirlerin ortaya konularak dürüstçe paylaşımda bulunulması gerektiğini eminim herkes kabul ediyordur. güzel bir konuya değindiğini düşünüyorum.
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Ptsi Ocak 19, 2009 11:52 pm
Sevgili zorlu ,arkadaşın geldiğinde yayında ben yoktum ,şımarık vardı ve girer girmez bana yayını alıp alamayacağımı acil cıkması gerektiğini söyledi. ben de yayını aldım ama nick yoktu ve guest vardı.ben de her zaman yaptığım gibi nick almasını RİCA ettim knedisi nicki olmadığını ya da alamayacağını belirtti.bende kim olduğunu ve radyoya kimin vesilesi ile geldiğini sordum -ki bu hep yaptığımız şeydir - arkadaşın sana baktığını söyledi. ben de yayının ben de olduğunu senin akşama gelebileceğini söyledim.kendisi de tamam o zaman dedi,kim aradı deyim dedim adını söyledi peki iletecegim dedim iyi günler diledik ve çıktı.şahsen kendi adıma bu yaklaşımım da ,bir terörist muamelesi yaptığımı düşünmüyorum,radyoda çok fazla geçmişim olmasa da toplumda insanların nasıl karşılanacağını az çok biliyorum. Arkadaşına şahsım adına yanlış bir davranışım olmadığı kanısındayım,gelen herkes baştacıdır,asker nick falan olması da beni hayatta bağlamaz umurumda da olmaz. bu tarz bir kaygım olmadı.ama radyoda dj dahil 3 kişi iseniz ve bu iki kişi guest olarak duruyorsa sanırım herkes kime yayın yaptığını bilmek ister.ben en azından bilmek istedim.yanlış anlaşıldım ve aktarıldıysam affola ama senin arkadaşın olduğu söylendikten sonra ki kısım eksik anlatılmış sanırım.
berfilya Tuğ General
Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 53 Nerden : ankara Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 26/10/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Salı Ocak 20, 2009 7:51 pm
Radyoyu beğeniyorum.Ortamda çok güzel.Yanlız ben girdiğim zamanlarda hiç türkü çalındığına raslamadım.Eğer türkü gecesi yapılırsa dahada güzel olur diye düşünüyorum.
güleryüz Özel Üye
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 49 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Çarş. Ocak 21, 2009 7:23 pm
sevgili arkadaşlar guestler hakkında olan düşüncemi bende söylemek istiyorum.Nik yazmak çokmu zor.Neden herkes kendi nikini belirtirken gustler nik yazmadan kim oldukları belli olmadan bulunuyor radyoda.Burda herkesin tek amacı müzik dinleyip eğlenceli bir şekilde sohbet etmek biraz stres atmak.sizlerde görüşlerinizi bildiriseniz sevinirim..
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Çarş. Ocak 21, 2009 7:27 pm
Çok haklısın güleryüz sana katılıyorum.Eğer radyoda maksat eğlenmekse ben bunu yaparken rahat olmalıyım ozaman bizde nik girmeyelim ölece duralım olurmu ne anlamı kalıyor radyonun ve eğlencenin.Radyoya geliyorsan kardeşim nikini almalısın yoksa djden rica et alsın.
X@S@P!S Teğmen
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 52 Nerden : İSTANBUL Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Perş. Şub. 12, 2009 3:13 pm
Peki ben bişi sorabilirmiyim....Dj lazımmı)))
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: RADYOMUZ Perş. Şub. 12, 2009 8:01 pm
Hahahha güzeL ßir soru adaymısınız=)))
SiMaRiK
Konu: Geri: RADYOMUZ Cuma Şub. 13, 2009 2:50 am
İşsiz ve eşsiz bir dj bize katılmak isterse tabiki değerlendiririz