Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Çarş. Kas. 12, 2008 5:31 pm
Kozlu’ da doğmuşum Saymayı öğrenmişim, sünnet olmuşum Babamın dediği gibi yani, Bende adam olmuşum. Koynuma alıp yeni pabuçlarımı, Rüyalara dalmışım. Pamuk prensesle uyumuşum. Tahta üstüne tahtalar koyup, Büyükçe kaleler kurmuşum. Bir bardak süt için ağlamışım. Anamın masa örtülerini çalıp, Karların üstünde kaymışım. Örtü yırtıldı diye beş kardeşle tanışmışım. Sokak aralarında uçurtma uçurmuşum, Kuyruğuna sevdalarımı takmışım. Kedi, tavuk kovalamışım, Duvarlara çişimi yapmışım. Çelik çomak oynamışım. Saklambaç oynamışım da, Kadere ebelenmişim. İçmediğim halde, İçenlere izmarit toplamışım. Kahvehanelere girip, Gazoz kapaklarıyla ceplerimi doldurmuşum. Bir kapak için kafaları yarmışım. Sonra büyümüşüm. Delikanlı olmuşum. Tertemiz yataklarda pis rüyalar görmüşüm. Duvarlara yazılar yazıp, Bekçilerden kaçmışım. Nezaretlerde yatmışım. Coplarla tanışmış, Sırtımdaki morluklara, gülmüşüm. Aşık olmuşum sonra, Şiirler yazmışım. Sevdiğim için dayaklar atmış, Çok dayaklar yemişim. Martılara sevdalanmışım. Deniz kıyılarında yatmışım Karadeniz’de gemiler yakmışım. İçmişim, sarhoş gezmişim, Avare mavare olmuşum. Hüzünlerle dolmuşum. Evlenmişim velhasıl, Mavi kızla tanışmışım. Çocuk için alevken Demreyle kucaklaşmışım. Altı yıl sonra baba olmuşum. Babamı daha da iyi anlamışım. Öyle olmuşum, böyle olmuşum. Sonunda ben ben olmuşum. Sonunda bende Şiirbaz olmuşum…………
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Perş. Kas. 13, 2008 9:34 pm
Çok güzeldi paylaşımın için tşkk
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Cuma Kas. 14, 2008 3:07 pm
Rica ederim sağol. Neden bir kaç kişi dışında neden yazılanlara yorum yapan olmuyor. Yani önmeli değil tabikide bilen varsa söylesin lütfen... Mutlu kalın...
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM C.tesi Kas. 15, 2008 9:33 pm
sevgili emre elbetteki yazılanlara yorum yapılmaktadır şiirlerin çok gzl tşkler genelde şiire pek yorum yapılmıyor yapmadığımız için okumadığımızı düşünme emeğine ve yüreğine sağlık arkadaşım
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM C.tesi Kas. 15, 2008 9:44 pm
Şiirlerin çok güzel ve inan kendi adıma imrenerek okuyorum hepsini..Ama Zeynebin dediği gibi yeteneğim olsada altına bnde ekleme yapsam..Ekleme yapamasamda inan hepsini okuyorumm..Yapabileceğim tek şey tsk cevabı atmak ama onuda ben istemiyorum çok yalın geliyor bana..Bilmem anlatabildimmi..Burdan tüm şiirlerin için tşkler Emre ellerine sağlık..
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Paz Kas. 16, 2008 9:03 am
Hoşgeldin...
TBBtbb Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 78 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 06/09/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Ptsi Kas. 17, 2008 11:19 pm
Gazoz kapaklarıyla ceplerimi doldurmuşum. Bir kapak için kafaları yarmışım
cok begendimmm paylaştıgın için tşk..
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Salı Kas. 18, 2008 3:06 pm
Teşekkür ederim sandy kardeşim. Okuduğunuza sevindim. Çok seneler önce bir forum sitesinde de şiirler yazardım. O sitede de çok konu vardı ama şiire ve yazılara katılımlar gerçekten şairi kamçılar cinsindendi. Bende onun gibi sanerek böyle bir yazı yazmak gibi gafletde bulundum. Hepinizden özür dilerim. Forum sitelerinde insanların eğlence şekilleri değişik oluyor. Ben yorumlayan bir kaç kişi var derken bunu işaret etmek istemiştim. Yani sözün özü şu. Radyo dinleyip chat yapılırken katılım çok ama edebi konularda az. Merak sadece. Tabiki herkes özgür. Sevgiler sunuyorum. Her nefes DOST Kalın kardeşlerim...
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Salı Kas. 18, 2008 3:08 pm
Sevgili Arkadaşım TBBtbb... Beğendiğine ve seni burda gördüğüme çok sevindim. Mutlu kal her nefes DOST kal...
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Salı Kas. 18, 2008 3:10 pm
Hoş gördük Didi. Asıl sen hoş geldin. Umarım misafir değil yatılı kalırsınız yazdıklarımda... Her nefes DOST kal...
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Salı Kas. 18, 2008 3:15 pm
Sevgili Kardeşim BiLLuR... Yazdıkların için ayrıca çok teşekkür ederim. Gördüm ki seni mesaj sayın diğerlerinden çokca. Birazınıda benim yazdıklarım için kullanırsan mutlu olurum ).... Mutluluk gölgen olsun.
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Salı Kas. 18, 2008 10:07 pm
sevgili şiirbaz çok haklısın aslında yorum her zaman insanı kamçılar konular yorumsuz kaldığında nsl insan üzülüyorsa seni anlıyorum ama gercekten şiirlerini beğenerek okuyorum yüreğine sağlık
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Çarş. Kas. 19, 2008 8:18 am
Sevgili sandy... Sanırım beni bir tek sen anladın. Ve iyi anladın. Sana kucaklar dolusu sevgiler sana binlerce kez teşekkürler... Her nefes DOST kal....
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Çarş. Kas. 19, 2008 11:55 pm
Şiirbaz insanlar yazdıklarına yorum yapmasada önemli olan onların gönüllerinde iz bırakman ve gözlerindeki tebessümdür bence.En önemlisi yazdıklarını kaç kişi okumuş ve sen kaç kişinin yüreğine değmiş kaç kişiye mesajını iletebilmişsin.Yüreğine ve kalemine sağlık...
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Perş. Kas. 20, 2008 12:16 pm
Teşekkürler Sevgili idealist kardeşim. " En önemlisi yazdıklarını kaç kişi okumuş ve sen kaç kişinin yüreğine değmişsi"... Demişsin ya kardeşim. Şimdi bende sana soruyorum yazılanları kaç kişi okumuş kaç kişinin yüreğine elim değmiş?... Yaşam sanal değil reeldir kardeşim... Hani derler ya ne kadar ekmek o kadar köfte. İlk şiir kitabım 17 günde tükenmiş ve 2. baskı yapmıştım. Sonra 3 içinde 3. ve 2 yıl geçtikten sonra baskı sayım 5 olmuştu. Buda okunduğunu gösterir. Bende sanalda olduğumuz için okunduğumu bilebilmek adına diyorum yani tek kaygım budur. Okundumsa iki satır bişey yazılsın isterim. .......................................Hayat boyu mutlu olman dileğiyle..................................
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Perş. Kas. 20, 2008 7:41 pm
Sevgili emre şiirlerin gerçekten çok güzel ama bazen şiiri sadece okuyoruz bazen okadar etkilerki altına birkaç cümle düşersin ama sanmaki bir iki kişi yazıyor diye okunmuyor elbette okunuyordur bu arada herkese tek tek ayrı msj yazmana gerek yok sadece bir msj da herkese cvp yazabilirsin. Bu arada kitabın olduğunu bilmiyordum sölemediğin için sana kırıldım bu yüzden imzalayıp bana yollamanı beklerim
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Cuma Kas. 21, 2008 12:51 am
şiirbaz67 demiş ki:
Teşekkürler Sevgili idealist kardeşim. " En önemlisi yazdıklarını kaç kişi okumuş ve sen kaç kişinin yüreğine değmişsi"... Demişsin ya kardeşim. Şimdi bende sana soruyorum yazılanları kaç kişi okumuş kaç kişinin yüreğine elim değmiş?... Yaşam sanal değil reeldir kardeşim... Hani derler ya ne kadar ekmek o kadar köfte. İlk şiir kitabım 17 günde tükenmiş ve 2. baskı yapmıştım. Sonra 3 içinde 3. ve 2 yıl geçtikten sonra baskı sayım 5 olmuştu. Buda okunduğunu gösterir. Bende sanalda olduğumuz için okunduğumu bilebilmek adına diyorum yani tek kaygım budur. Okundumsa iki satır bişey yazılsın isterim. .......................................Hayat boyu mutlu olman dileğiyle..................................
Beni yanlış anladığını düşünüyorum ama neyse.Zaten mesajını üstüme alınmamıştım çünkü okuduklarıma genelde de beğendiklerime yazıyorum.Sadece buna takılmaman gerekiyor bence hele de böyle bir başarın varken.Bildiğin gibi bizim ülkemizde pek kitap okunmaz ve bu yüzden konu şiir olunca yayınevleri yayınlamaktan çekinirler.Sen böyle bir başarı yakalamışsın Allah daim ettirsin inşallah.Şiire gönül veren biri olarak çok sevindim senin adına.Başarılarının devamını diliyorum.
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Cuma Kas. 21, 2008 8:36 am
Çok teşekkür ederim sevgili idealist. Her şey dilediğince olsun. Her nefes DOST kal...
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Cuma Kas. 21, 2008 8:42 am
İnşallah serap. Kimbilir belki şiir dinletime davet ederim veya senin memleketinde senin soluduğun havayı soluruz. Her nefes DOST kal sevgili Serap...
SiMaRiK
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Cuma Kas. 21, 2008 11:57 am
Emre kardeşim fırsatım oldukça okuyorum paylaşımlarını eline yüreğine sağlık emeğe saygı..
şiirbaz67 Yarbay
Konu: Geri: SONUNDA BEN BEN OLMUŞUM Cuma Kas. 21, 2008 1:48 pm
Çok teşekkürler kardeşim. Okunmak, okunduğunu bilmek güzel bir duygudur. Ben iyi bilirim. Çok da canımı acıtmıştır ilgisizlik. Yıllarca emek verir, göz nuru döker bir kitap çıkarırsın, dinleti yaparsın, yüzlerce kişi gelir. Ama 10 kitap alınmamıştır. Bilmem anlatabiliyor muyum kardeşim. İşte emeğinin karşılığını görememek kor insana. Ama burda birkaç tane dostumla beraber burada sizlerle aynı havayı solumak güzel. En azından ben mutluyum bu ortamdan. Sizide memnun edebiliyorsam ne mutlu bana... Her nefes DOST kalın...