Korkularım var benim , şimdi bir tane daha eklendi Git gide çoğalıyor, içimde, bu hepsine bedel bir korku Yorgunum Daha ne kadar dayanırım bilemem Bambaşka bir şey , daha önce hiç hissetmediğim bir korku Adını koyamıyorum Belkide senden korkuyordum Şiddetinden değil, seni sevmekten dedim ya adını koyamadığım Senin dışındaki tüm korkuları kucaklayıp, bir köşeye koydum Sadece sen varsın ve benim hayatımı alt üst etmeye yetiyor Uykularım kaçıyor Televizyon seyredemiyorum , dışarı çıkamıyorum Seni düşünmekle geçen zamanın hazzını hiçbir şey vermiyor Gözlerim sürekli seni arıyor sanki sen her yerdesin Bu seferde acabalar baş gösteriyor sivri, kıskanç, düşüncelerimde Sonlandıramıyorum bir türlü beynimi kemiren soruları Acaba gelecek mi?, gidecek mi ne yapıyor? Beni sevecek mi? üzecek mi? Offf……kafam çok karışık bak yine başladım titremeye Üşümekten değil , bu seni her düşündüğümde oluyor bana KORKUYORUM Tehdit ediliyormuşum gibi hissediyorum Tehlikedeymiş gibiyim….hani insan hiç görmediği şeylerden korkarmış ya Kim demiş? Görüyorum , dokunmak istiyorum,hissetmek Yok ben sana bağlanmaktan korkuyorum Beni bu ateşe atma ne olur düşerim dengem kayıp Yanarım Benim yaralarım iyileşmek bilmez yıllar geçse de üstünden Korkuyorum acıtma canımı Daha kimsin nesin tanımıyorum Bazen yüreğinin eşiğinden girmekten çekiniyorum Sanmıyorum bana yer olduğunu O kadar sevgiyle dolmuş ki… O kadar sevgiliyle dolmuş ki… O kadar terk edişler , edilişler… Bu sevdaların üstüne geç kalmışlığımla gelemiyorum Sen sevmeyi de çok iyi biliyorsun Bak ben bundan da korkuyorum Yanlış giden bir şeyler var,biliyorum Çünkü Ayaklarım yerden kesiliyor ve hiç tanımadığım senin için Şarkılar dinliyorum,sanki hepsi sana yazılmış Sanki seni hep tanıyormuş gibi hissediyorum Evet evet bir şeyler yolunda gitmiyor korkuyorum Kontrolden çıkmaktan korkuyorum Zulamdaki hasretler unutulmaya yüz tuttu Sadece seni düşünüyorum SEN…SEN…SEN… SEN…aşk,şarkıların tek sahibi,şiirimin ilhamı,beslediğim umut Yitik sevdam, ruh eşim,kafiyem,beklentim, sevincim,zamansızım,karayağızım, SEN en büyük korkum olmadan git,gideceksen…. Şimdi terket beni.ben yapamıyorum;şimdiye kadar hiçbir korkumu yenemedim Hiçbir korkumdan vazgeçemedim İstersen şimdi yaşayamadıklarımıza sitem et git, İstersen sonsuza kadar kal ama Büyük bir korkuyla nasıl sonsuz yaşanırsa Öyle yaşarım seni, BU BEDENDE SEVDANLA BEYNİME İSYANSIN
***alıntı***
En son impassive tarafından Salı Ara. 02, 2008 9:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi