TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
Biz Gerçek Dostuz EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
Biz Gerçek Dostuz EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
Biz Gerçek Dostuz EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
Biz Gerçek Dostuz EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
Biz Gerçek Dostuz EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
Biz Gerçek Dostuz EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
Biz Gerçek Dostuz EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
Biz Gerçek Dostuz EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
Biz Gerçek Dostuz EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
Biz Gerçek Dostuz EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
Biz Gerçek Dostuz EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
Biz Gerçek Dostuz EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
Biz Gerçek Dostuz EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
Biz Gerçek Dostuz EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
Biz Gerçek Dostuz EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Biz Gerçek Dostuz EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
Biz Gerçek Dostuz EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
Biz Gerçek Dostuz EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcapBiz Gerçek Dostuz I_voting_barBiz Gerçek Dostuz I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcapBiz Gerçek Dostuz I_voting_barBiz Gerçek Dostuz I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcap36%Biz Gerçek Dostuz I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcap0%Biz Gerçek Dostuz I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcap7%Biz Gerçek Dostuz I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcap0%Biz Gerçek Dostuz I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcap21%Biz Gerçek Dostuz I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
 7% [ 1 ]
Uçmak
Biz Gerçek Dostuz I_vote_lcap14%Biz Gerçek Dostuz I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Biz Gerçek Dostuz

YazarMesaj
.Climbed.
Tuğ General
Tuğ General
.Climbed.

Erkek
Ruhsal Durumunuz : Biz Gerçek Dostuz Anlayi10

Biz Gerçek Dostuz Empty
MesajKonu: Biz Gerçek Dostuz   Biz Gerçek Dostuz EmptyPaz Kas. 30, 2008 5:38 pm

Çok içten iki dost ve arkadaşlardı.Fakat bir tanesi çok kurnazdı,atılgan ve hareketli,öbürü ise
çok saf,dürüst ve sessizdi.Bir gün kurnaz olan arkadaş,diğer arkadaşın yanına giderek işlerinin
bozulduğunu söyler ve kendisinden para ister.Yakın dostu onu hiç kırmaz ve elindeki tüm parayı
arkadaşına verir.Arkadaşı bu parayla işlerini düzeltir.Bir süre sonra kurnaz olan yine arkadaşının
yanına gider ve arkadaşının evlenmek üzere olduğu nişanlısını çok beğendiğini ve kendisine vermesini
ister.Arkadaşı çok şaşırır,ne diyeceğini bilemez ama aralarında o denli güçlü bir sevgi varki
arkadşına hayır diyemez, nişanlısını arkadaşına verir.Süreçle saf olanın işleri bozulur ve birden
arkadaşı aklına gelir ben ona sıkıştığında iyilik yapmıştım diyerek arkadaşının iş yerine gider ve
kendisine çalışması için iş vermesini ister.Arkadaşı ona iş vermez.Bizimki pişmanlık ve üzüntü
içinde geri döner ama yinede arkadaşına kızmaz.Bir gün sokakta dolaşırken yanına hasta ve yaşlı bir
adam yaklaşır.Yoksun olduğu için ilaç alamadığını söyler.Bizimki yaşlı adama acır istediği ilacı
alır.Kısa bir zaman sonra yaşlı adamın öldüğünü duyar.Yaşlı adam çok zengindir ve tüm mirasını
kendisine bırakmıştır.Saf adam artık zengindir.Birazda secdiği dostuna olan kırgınlığından dostunun
iş yerinin karşısında bir ev alır ve oraya yerleşir.Bir gün evinin kapısını bir dilenci kadın çalar
Yaşlı kadın çok aç olduğunu, kendisine yemek vermesini ister.Bizim saf hiç düşünmeden kadını içeri
alır karnını doyurur.Kimsesi olmadığını öğrendiği kadına kendisininde yalnız olduğunu söyler ve
yemekleri yaparsın der, yaşlı kadın hiç düşünmeden kabul eder.Bir süre sonra yaşlı kadın bizimkine
kendisine uygun bir kız bulup evlenmesini söyler,bizimki böyle bir kız nasıl bulacağını kendisinin
tanıdığı olmadığını söyler.Yaşlı kadın ona uygun bir kız tanıdığını ve kendisiyle
görüştürebileceğini söyler.Görüşmeler sonucunda evlenmeye karar verilir ve düğün davetiyeleri
basılır.Bizimkisi kırgın olmasına karşın çok yakın dostunu yinede unutmamıştır.Birazda geldiği
konumu görmesi açısından yakın arkadaşınada davetiye gönderir.Düğün günü gelir çatar.Saf adam düğün
salonunda birşeyler söyleme isteğiyle mikrofonu alır ve başlar yaşadıklarını anlatmaya:
Eskiden çok sevdiğim bir dostum vardı.Bir gün işleri benden borç para istedi elimdeki tüm parayı
verdim.Evlenmek üzere olduğum nişanlımı çok beğendiğini söyleyerek benden istedi.Çok üzülerek onuda
kendisine verdim.Çünkü biz gerçek dosttuk onun üzülmesini istemezdim.işlerim bozulduğunda onun
fabrikasına gittim ve çalışmak için kendisinden iş istedim.Bana iş vermedi.Çok üzüldüm ama yinede
arkadaşım kızamıyorum.Çünkü biz gerçek dosttuk.Bu konuşma üzerine kurnaz olan arkadaşı dayanamaz
mikrofonu eline alır ve başlar konuşmaya:
Benimde bir zamanlar çok sevdiğim bir dostum vardı.İşlerim bozulduğunda kendisinden para istedim tüm
parasını verdi.Sonra ondan nişanlısını istedim üzülerek nışanlısınıda verdi.Nişanlısını istememin
nedeni o kadının arkadaşıma layık olmamasıydı(kötü yolda olan bi kadındı).Kendisi çok saf olduğu için arkadaşımı
o kadından bu şekilde kurtardım.İşleri bozulduğunda gelip benden iş istedi.Arkadaşımı kendi emrimde
çalıştıramazdım o yüzden iş vermedim.Günün birinde karşılaştığı yaşlı adam benim babamdı.Babam ölmek
üzereydi onu arkadaşımın yanına gönderdim ve mirasını ona ben bıraktırdım.Evine gelen dilenci kadın
benim annemdi.Ona bakıp iyi yaşamasını sağlamak için gönderdim.Şu anda evlenmekte olduğu kişi benim
kız kardeşim.Onu arkadaşımla evlenmesine ben ikna ettim.Değerli konuklar İŞTE BİZ BÖYLE DOSTUZ...!

Biz Gerçek Dostuz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-