Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: şehirler arası aşk yaşamak Perş. Ara. 11, 2008 1:41 pm
en zor ilişki türüdür.. elini tutmak istersin tutamazsın sarılmak istersin sarılamazsın aşkını sevgini, o olmadan yaşarsın...
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Cuma Ara. 12, 2008 2:46 am
gözden ırak ama gönülde tutması zor olan bir aşk gözüne bakıp sevdiğini söylemek istersin,elini tutmak istersin,yanında olmak istersin saniyede olsun dokunmak onu hissetmek istersin ama yoktur,çok zordur uzaktaki aşkı yaşamak,zaman ve mekan tanımayan imkansız bir okadar da zor bir aşk bana göre
SiMaRiK
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 1:37 am
sonu olmayan aşktır..böyle bir aşka başlanmaması gerçekten akılcı olacaktır..cep telefonundan medet aramak,sol elini cep telefonuna adamak,gozu telefonda olmak,dolayisiyla cevreye ilgisini verememek,garip davranmak-huzursuz olmak,dolayisiyla asosyal olmak içten bile değildir..yani uzak durulmalıdır..
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 7:34 am
Adı "aşk" ise
1-İnsan herşeye katlanır 2-Kolay birşey olsaydı aşk olmazdı 3-İsterse insan neler yapar yeterki o aşk karşılıklı olsun
Tecrübeyle sabit
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 53 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 8:57 am
aşkı içinde yaşamak var aşkı dışında yaşamak ama bulamamak var aşkı karşılıklı yaşamak acı cekmek var aşkı bide trende yaşamak onuda sen söle ümit abi hahahhahahahah
.Climbed. Tuğ General
Mesaj Sayısı : 407 Nerden : ANKARA Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/09/08
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 9:40 pm
Kim bilir belki de aşkın en zor çeşididir şehirlerarası olanı... Yorar insanı...Öyle bir özlem birikir ki içinde, her gece rüyanda onu görmek için dua edersin allaha... Baktığın her insanda ondan bişeyler bulursun.Belki bir koku, bir çift göz hatta ufacık bir mimik bile onu hatırlatır sana. Gözlerin dalar uzaklara.O anda yanında kimse kalmayıverir.Bi tek sen ve sonu gelmeyen hasret... Şarkıların dost mu yoksa düşman mı olduğunu karıştırısın.Çentik atarsın hayal duvarlarına. "Gayret be!"dersin içinden,"Bu haftayı da atlattık mı bitti..."O haftalar hiç bitmez... Aşkta ayrım yoktur; ama yaşayanlar bilir; daha bi başkadır aşkın bu türü.Her cephede ayrı ateşler içindedir aşıklar; Birlikte ama ayrı...Zordur, kahredicidir,yorucudur...
.Climbed. Tuğ General
Mesaj Sayısı : 407 Nerden : ANKARA Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/09/08
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 9:44 pm
Bir parçanın hep eksik kalmasıdır.
Başı sonu özlemdir. Msn denen programa tapınmayı gerektirir.
Dokunmak istersin aradaki yüzlerce kilometre duvar olur karşında. Arada gelmeleri, gitmelerin asla yetmez. Ona sarıldığında kokusunu içine çekerken bile ayrılacağın an aklından gitmez. Kısa ama kelimelere sığmaz mutluluğun trenin son anonsuyla kedere dönüşür. Gitme diyemezsin gitmesi gereklidir. O da sana kal diyemez... Hep bir sürüncede geçer, her anın her saniyen onu düşünerek dolar. Delicesine merak edersin. Kızarsın söversin lanet okursun ta ki sesini duyana kadar. Sonra bununla yetinmeyi öğrenirsin... Kimbilir kaç zaman daha böyle sürer? Aşk işte... Vazgeçemediğinden katlanman gerekir.
Bir mucize bekler durursun
.Climbed. Tuğ General
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 9:51 pm
soğuk şehirler arası yolculukda yitirdim sevmeyi. belki belkide o kahrolası otobüsler ayırdı seni benden bende soğuk soğuk şehirler arası yitirdim sevilmeyi sisli bir kış gecesi ve ben yine ıssız yollarda yanlızlığa mahkum edilmişcesine virane olmuş gönlüm ve sarhoş ruhumla beraber gidiyorum işte yalnızlar şehrine çünkü soğuk şehirler arası kaybettim seni . sevgimizi
elini tutamazsın, sarılmak istesen bulamazsın yanında paylaşamazsın onunla gözyaşlarını, istediğinde gözlerine bakıp seni seviyorum bile diyemezsin. merak edersin her gün hem de çılgınca, telefonlarına çıkmayınca kuşku düşürürsün içine yanında olmak istersin imkansızdır. lanet edersin hayata "neden ben" diye... sonunu düşünerek sabır çekersin bitmek tükenmek bilmeyen saatleri, günleri, haftaları, ayları sayarsın... çok zordur uzaklarda ask yasamak çok sevip de yaşayamazsın aşkı...
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: şehirler arası aşk yaşamak Ptsi Ara. 29, 2008 9:56 pm
şehirler arasıdır bizim aşkımız,1000 km lik mesafe bağlamıştır bizi birbirimize eşimle.yanıbaşımızdaki ya da içinde bulunduğumuz kalabalıkta anlamadan ya da anlaşılamadan çevremizdekiler tarafından,biz görmüşüzdür birbirimizi şehirler arası yolların ardından.telefon direkleri ve gsm şebekeleri odaklamıştır gözlerimizi, gönüllerimizi.ben orda yıldızlara bakar dalardım,eşim burda cigarasını yakar dalarmış,işte olur bitermiş böylece.şehirler arası otobüslerde kavuşmanın umudu ile uyuyamazdık,şehirler arası otobüs terminallerinde buluşurduk,kucaklaşırdık.asla normal bir buluşma modunda olmazdık,PTT nin önünde Taksim de buluşanlar gibi oradan istiklal caddesine akamazdık ama murat muhallebicisin de sabah çorbası ve çayı içerdik.telefonla uyurduk,sabah telefonu arardık yorganın altında.sonra evimin sokağında ya da kapısında vedalaşmak ve ya bırakmak yerien yine otogarlarda vedalaşır ve ayrılırdık.aylarca şehirler arası yaşadık duygularımızı. Bilmeemmmm?????? belki tüm bu yazdıklarım bizi daha da güclü ve savdalı yaptı.Herkes en az bir ve son kez şehirler arası aşk yaşamalı