En son konular | » ôîòî ìîäíû÷ ïPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir » When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001Paz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir » TRAMADOL purchase fedexC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir » cod delivery overnight clomidÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir » Evet en iyi avatar kimdeC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir » Ruh haliPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed. » RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed. » Şu an ne dinliyorsunuz?Cuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe » En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?Cuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe » hırs üzerine bir çözümlemeCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!Cuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den » BİR AYRILIK GÜNÜNDEPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK» Tamam Gidiyorum...!Çarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den » kabağın sahibi vardır elbetSalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi» yalakalık üzerineSalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi» Para Her Kapıyı Açar mı?Ptsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR» susuyorum...Paz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA» komik şiir (tezatlık)Paz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA» gizlice..Paz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA» metrekareye düşen mermi...Paz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarıC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK» Aşka Meylin NedendirC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?Perş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi » F.WILHELM NIETZSCHEPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi » Şehre HasretCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz |
Istatistikler | Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe
Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
|
Anket | | Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz? | Karşıdaki insanın aklını okumak | | 36% | [ 5 ] | Görünmez olmak | | 0% | [ 0 ] | Zaman içinde yolculuk etmek | | 7% | [ 1 ] | Geleceği görmek | | 0% | [ 0 ] | İnsanları iyileştirmek | | 21% | [ 3 ] | Zamanı durdurmak | | 7% | [ 1 ] | Uçmak | | 14% | [ 2 ] | Ölümsüz olmak | | 7% | [ 1 ] | Diğer | | 7% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 14 |
|
|
| babamız... | |
|
+4Phoenix_u sandy BiLLuR SEPYA 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
SEPYA Moderatör
| Konu: babamız... Perş. Ara. 18, 2008 2:40 pm | |
|
Babanız yaşıyorsa hala çocuksunuzdur. Bu harika.
İnsan babası ölünce büyüyor çünkü. Yalnız başına kalıyorsunuz o zaman artık.
Çocukken her şeyi bilen, herkesten güçlü olan babamız biz büyüdükçe küçülüyor.
Zamanını tamamlamış ve geçmişte kalmış bir yaşlı olarak kendi köşesinden bize bakıyor. Uzakta olsa da, bize dokunamasa da...
Usandıracak kadar ayrıntılı sorularla hayatı öğrendiğimiz, her şeyi bilen babamızın sorularıysa biz büyüdükçe artık bize sıkıcı gelmeye başlıyor. Müdahale etmese, soru sormasa ne iyi olur dediğimiz zamanlar çok oluyor artık. Biz ondan daha iyi biliyoruz ya her şeyi. Zaman artık onun zamanı değil ya... Teknoloji gelişti ya... Her şey değişti ya...
Oysa ne zaman ki babanızı kaybediyorsunuz, işte o zaman gerçekten büyüyorsunuz. Çünkü çınarın gölgesi yok artık üzerinizde. Sizi fark etmediğiniz halde yağmurdan, güneşten koruyormuş meğer o gölge.
Siz de aile kuruyorsunuz, baba oluyorsunuz, sizinde gölge yaptığınız ve koruduğunuz birileri oluyor ama o gölgeyi çok arıyorsunuz.
Babanız öldüğünde büyüyorsunuz. Artık soru soracağınız, öğreneceğiniz, azarını duyacağınız, takdirini alacağınız, akşam eve dönerken yolunu gözleyeceğiniz, korkacağınız bir babanız yoksa büyüyorsunuz. Yarınınızdan sorumlu tuttuğunuz, her istediğinizi almak zorunda olan o kişi yoksa artık...
Hep sessiz ağlayan, suskun seven, en zor dönemde bile yıkılmaz görünen, sırtınızı dayadığınız çınar ağacınız yoksa artık... Büyüyorsunuz o zaman işte.
Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak.
Kaç yaşınızda olursanız olun babanız yaşıyorsa hala çocuksunuzdur.
alıntıdır.
| |
| | | BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: babamız... Perş. Ara. 18, 2008 4:38 pm | |
| ÖnceLikLe muhteşem ßir payLaşım..Okudukça okuyasım geLdi.. ßen hep çocuk kaLmaya razıyım..Çünkü öyLe ßir çınar ağacı ne sizin aLtında göLgeLenmeniz için nede sırtınızı yasLanmanız için oLmayacaktır..Umarım o dev gißi çınarın kıymetini ßiLiriz.. | |
| | | sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: babamız... Perş. Ara. 18, 2008 6:18 pm | |
| çınarlarımız devrilmesin hep gölgelerinde yaşayalım onlar bizim canımız desteğimiz yaşamımızın en büyük sebebleri onların vereceğe öğütten allah bizi mahrum etmesin | |
| | | Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| | | | Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: babamız... Perş. Ara. 18, 2008 9:29 pm | |
| [quote]Babanız yaşıyorsa hala çocuksunuzdur. Bu harika. Allah uzun ömürler versin,kıymetini bilin
Ben çok küçük yaşta büyüdüm,pek çocuk kalamadım. | |
| | | idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: babamız... Cuma Ara. 19, 2008 12:53 am | |
| Sen ilk aşkım Elini tuttuğum ilk adam Sadece sevgisini duyduğum Bana hayatı öğreten Ama ihaneti,yalanı öğretmeyen Kötülüklerden uzak tutan Ne yaparsam yapayım arkamda duran Hiç yıkılmayan çınarım.
Sen gözlerinde aşkı tanıdığım Yaradanın verdiği armağan Yokluğunu düşünemediğim En büyük sevgilim SEn her şeyden öte her şeyim Gizlice seven Gizlice ağlayan adam
Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla Bu adam benim babam Sen hep var ol Bense hep çocuk...
Çok uzun oldu ama Sepya okuyunca bunlar geçti aklımdan.Yaşattığın duygu yoğunluğu için teşekkürler... | |
| | | Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: babamız... Cuma Ara. 19, 2008 9:50 am | |
| Babam bana hep sevgilim der ,babamın 4. çocuğuyum 30 yaşında ve anneyim ama hala ayağına terlik giy diye kızar,yoğun bakımda azraille pençeleşirken bile kendi için birşey istemedi elimi tutup bana sakın arkamdan ağlama benim için üzülme ben yaşıycağım kadar yaşadım bekleme bu soğuk koridorlarda hasta olursun sen iyi bir evlatsın diye teselli verdi.Gözlerinden okuduğum ölüm korkusuna rağmen ölümü halinde cesur olmam için beni yüreklendirdi.Allah dualarımıı kabul etti babamı bize bağışladı şimdi sevgili Sepya nın yazısını okuyunca o günlere döndüm gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Bu doğanın kanunu herkez doğar yaşar ve bir gün ölür ama kabullenmek zorrrr.Allah kimseyi annesinden babasından evlatlarından ayırmasın. Babacımmm hayatın boyunca yaptığın tek bencilllik hep bizlerin iyiliği istemen oldu .Seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmm deniz gözlü babam benim. | |
| | | güleryüz Özel Üye
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 49 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: babamız... Cuma Ara. 19, 2008 11:28 am | |
| Hep sessiz ağlayan, suskun seven, en zor dönemde bile yıkılmaz görünen, sırtınızı dayadığınız çınar ağacınız yoksa artık... Büyüyorsunuz o zaman işte. sepya harikasın çok tşkler babam çok şükür hayatta ama gözyaşları içinde okudum .... | |
| | | SEPYA Moderatör
| Konu: Geri: babamız... Cuma Ara. 19, 2008 12:50 pm | |
| babası yaşayanlar çok şanslı diye düşünüyorum allah uzun ömürler versin tskr ler arkadaşlar | |
| | | | babamız... | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |