TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcapYüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_voting_barYüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcapYüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_voting_barYüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap36%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap0%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap7%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap0%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap21%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap7%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_lcap14%Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim..

3 posters
YazarMesaj
BiLLuR
Admin
Admin
BiLLuR

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. Cesur10

Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. Empty
MesajKonu: Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim..   Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyPerş. Ocak 08, 2009 11:03 pm

Benim aşklarım hep yarım kaldı...

Hesaplaşmalarımı kendi içimde yaşadım...

Mutlu anlarımda ''kalbimin sahibi'' dediğim varken; mutsuzluğuma sebep olanda ''kalbimin sahibi'' dediğimdi yine ...

Beni yanızlığa sürükleyen sadece aşk ya da acısı değildi elbet
omzunda ağlayabileceği, isyana gelip çığlıklarımı duyurabileceğim bir dost olmadı yanımda...

''Gözünden akan bir damla yaşa dayanamam, kurban olurum'' diyen sevdiğim
Gözyaşlarımda boğulmama sebep oldu!
İçimdeki bana hitap eden, anlamaya çalışan olmadı...

Hüzünleri yoldaş bildim kendime, umutlarımı katık ettim bu yalnızlık sofrasında yüreğime...

Zor gecelerde yıldızların göz kırptığını bilirim kalbime...

Üzülmüş olmalılar halime...
Ben boş boş izlerken yalnızlığın koyu manzarasını, ay bile durmazdı yerinde. Yaprakların rüzgarla dansı değerdi görülmeye... Nispet eder gibiydiler şu çocuk gönlüme...

Yüreğim büyük aslında, yalnızlığın karanlığında kaybolmayıp umudunu yitirmeden hayallere sarıldığına göre büyük benim yüreğim...

Yüreğim küçük değilde Yalnızlıgım büyük benim!!!
impassive
Özel Üye
Özel Üye
impassive

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. Asik10

MesajKonu: Geri: Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim..   Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyÇarş. Ocak 21, 2009 11:07 am

Alıntı :

''Gözünden akan bir damla yaşa dayanamam, kurban olurum'' diyen sevdiğim
Gözyaşlarımda boğulmama sebep oldu!
İçimdeki bana hitap eden, anlamaya çalışan olmadı...
işte tam bu kısmı çok şey anlatıyor.. çok güzeldi.. tşkler billur..
idealist
Yarbay
Yarbay
idealist

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. Keyifl10

MesajKonu: Geri: Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim..   Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim.. EmptyÇarş. Ocak 21, 2009 2:34 pm

BiLLuR demiş ki:

Yüreğim büyük aslında, yalnızlığın karanlığında kaybolmayıp umudunu yitirmeden hayallere sarıldığına göre büyük benim yüreğim...

Nedense hayatımıza ne kadar çok insan girerse girsin hep bir yanımız yalnız hissediyor kendini.Teşekkürler Billur.
http://www.kpss10.com

Yüreğim küçük değiLde, yaLnızLığım ßüyük ßenim..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-