TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcapminik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_voting_barminik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcapminik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_voting_barminik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap36%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap0%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap7%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap0%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap21%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap7%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_lcap14%minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz....

3 posters
YazarMesaj
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... Empty
MesajKonu: minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz....   minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 2:31 pm

Öğretmen minik öğrencilerinden, Allah'a mektup yazmalarını istedi.
İşte mektuplardan bazıları:

Sevgili Allah'ım,

Turuncunun morla gideceğini hiç sanmazdım. Ama salı akşamı yaptığın
gün batımını görünce fikrimi değiştirdim. Müthişti.

Sevgili Allah'ım,
İnsanları öldürüp yenilerini yaratıyorsun. Bunun yerine elindekileri
tutsan daha kolay olmaz mı?

Sevgili Allah'ım,
Ayrı odaları olsaydı, sanıyorum Kabil Habil'i öldürmezdi. Annem öyle
yaptı.

Sevgili Allah'ım,
Pazar günü beni seyredersen, sana yeni ayakkabılarımı göstereceğim.

Sevgili Allah'ım,
Dünyadaki herkesi sevmek zor olmalı... Ailemde sadece dört kişi olmasına
rağmen, hepsini sevmekte zorlandığım zamanlar oluyor.

Sevgili Allah'ım,
Dün öğretmenimiz bize senin neler yaptığını anlattı. Sen tatildeyken o
işleri kim yapıyor?

Sevgili Allah'ım,
Gerçekten görünmüyor musun, yoksa bize numara mı yapıyorsun?

Sevgili Allah'ım,
Babam evde kaba konuşursa, gerçekten cennete gidemez mi?

Sevgili Allah'ım,
Zürafayı gerçekten öyle mi yaratmak istedin, yoksa kazara mı oldu?

Sevgili Allah'ım,
Ülkelerin çevresindeki sınırları kim çiziyor?

Sevgili Allah'ım,
Sen 'başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan, sen de onlara
öyle davran' dedin mi? Dediysen kardeşime artık iyi davranacağım.

Sevgili Allah'ım,
Bebek kardeş için teşekkür ederim. Ama sanıyorum bir karışıklık oldu.
Ben bebek köpek için dua etmiştim.

Sevgili Allah'ım,
Bana bir midilli gönderir misin? Senden daha önce hiçbir şey
istememiştim. İstersen bak.

Sevgili Allah'ım,
Büyüyünce aynı babam gibi olmak istiyorum. Ama onun gibi her tarafım
kıl olmasın.

Sevgili Allah'ım,
Bir öğretmenimiz elektriği Edison'un yaptığını söylemişti. Başka bir
öğretmenimiz de senin yaptığını söyledi. Kesin Edison senden
çalmıştır.

Sevgili Allah'ım,
Benim için endişelenme. Karşıdan karşıya geçerken hep sağıma soluma
bakıyorum.

Sevgili Allah'ım,
Bazen seni düşünüyorum. Dua ettiğim zamanların dışında da...

alıntıdır....
Didi
Zirvedeki Mod
Zirvedeki Mod
Didi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... Kustah10

MesajKonu: Geri: minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz....   minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 7:30 pm

"ben eskiden çocuktum, kollarım kadar severdim"

çocukkk Smile ne güzel şey ,ne kadar masumve ne kadar içten.keşke hiç büyümeseler.
çok duygulandım.
Mavis
Moderatör
Moderatör
Mavis

Kadın
Ruhsal Durumunuz : minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... Ssstt10

MesajKonu: Geri: minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz....   minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz.... EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 10:52 pm

Dünyanın en masum ,en çıkarsız en şeffaf varlıkları çocuklar.Küçücük beyinlerinde ve yüreklerinde ne ilginç yorumlar saklıyorlar.Çok güzel Sepya emeğine sağlık clown

minik öğrencilerinizden ALLAH a mektup yazmasını isterseniz....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» allah korusun ne insanlar var...
» Babama mektup..