Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün bezi göremesen de bil ki yanındayız... Senin gibi dosta sahip olduğumuz için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın abicim ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
başak Binbaşı
Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
canm abicim doğum günün kutlu olsun bu güzel günde keşke hep beraber olabilseydik.. bu forumun en güzel yanlarından biri de seni tanımaktı.. nette tanışıp çok sevdiğim birkaç kişiden birisin.. Seni çok seviyorum abicim .. x) Ayşe ablamla beraber bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle... Nice güzel senelere hep beraber
En son impassive tarafından Salı Ocak 13, 2009 7:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sevDicek bir kenara dursun, insanın caNını bile emanet edebileceğini bildiği, karşısında savunmasız kalabildiği, rahat davranabildiği, güvenebileceğinden emin olduĞu insandır dost. kötü bir şey olduğunda yanınızda olacağını bildiğiniz insandır. sizi tanıYan, hangi olaya nasıl tepki verebileceğinizi tahmin eden ve en önemlisi tepkilerinizi önemseyen insandır. hayatı paylaştığınız ve bir şekiLde hayatını daHa iyi yapmaya çalıştığınız, beceremeseniz de iyi dileklerle -siz de zerresi kalmamış olsa da- ümit aşılamaya çalıştıŞAN kişidir. her durumda arkasıNda olmaktan gurur duyduğunuz ve asla yakınmadığınız, veriLenlerin kıymetini bilecek ve sömürmeye kalkıŞmayacak oluşumdur. az bulunan*, bulunduğunda da kıymeti bilinmesi gereken bir kavramdır.biKaÇtAnE VaRdIr.bİri Ümİt bİrİ aYŞe
heidi_alp Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 30 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 26/12/08
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! KOCA ADAM
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
seninle şenlenir ve güçlenir insan, seninle büyür ama yaşlanmaz insan, seninle güler pek ağlamaz insan, sana kırılsa da küsemez insan, seni sevince acı çekmez insan, senin çınar kollarında huzuru bulur insan, senin gözlerinle dünyayı görür insan, seninleyken sokak kedileri evlat olur insana, seninle hayat hayat olur.
Hayat sana teşekkür ederim,seni seviyorum.Allah beni sensiz bırakmasın.
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
Konu: Geri: phoenıx_u doğumgününüz kutlu olsun..nice yıllara... Çarş. Ocak 14, 2009 10:31 am