TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_voting_bar(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_voting_bar(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap36%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap0%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap7%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap0%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap21%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap7%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_lcap14%(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler..

2 posters
YazarMesaj
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. Empty
MesajKonu: (lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler..   (lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptyC.tesi Ocak 17, 2009 9:43 pm

1942 yılı, soğuk bir kış gününde
Nazi toplama kampının içinde genç bir asker,
dikenli tellerin ardından genç bir kızın geçtiğini görür.
Kız da aynı şekilde genci görünce heyecanlanır. Duygularını ifade
etmek çabasıyla, çitin üzerinden kırmızı bir elma atar.
Bu o şartlardaki bir asker için bir hayat, bir umut ve sevgi işareti
anlamına gelmektedir ve mutlu olur. Genç adam, genç kızın uzattığı
elmayı alır. Parlak bir ışık o nun karanlığına değmiştir.
Ertesi gün, bu genç kızı yeniden görmeyi umut etmenin bile
çılgınca olduğunu duşünmesine rağmen, çitin ötesine bakmaktan
kendini alamaz. Dikenli tellerin öteki yanındaki genç kız ise,
kendisini bu denli heyecanlandıran yüzü yeniden görmeyi arzular
. Elinde elma ile koşarak çitin kenarına gelir. Tipi ve dondurucu
havaya rağmen kız, elmayı dikenli tellerin üstünden uzattığında,
kalbi birkez daha sıcak duygularla dolar. Bu sahne birkaç gün
boyunca tekrarlanır. Sadece bir an ve sadece birkaç kelime
edebilmek için bile olsa birbirlerini görmek için
sabırsızlanırlar. Bu anlık karşılaşmanın sonuncusunda,
genç asker üzgün bir yüz ifadesi ve titreyen sesi ile;
-Yarın bana elma getirme, burada olmayacağım. Beni başka
bir kampa gönderiyorlar der ve geri dönüp vedalaşamayacak
kadar buruk bir şekilde uzaklaşır. O günden itibaren,
kederli anlarında o tatlı kızın görüntüsü gözlerinde canlanır.
Gözleri, sözleri, nezaketi, saflığı, utangaç yüz ifadesi...
Genç adamın tüm ailesi savaşta ölmüştür. Tanıdığı hayat
bütünüyle yok olmuş, sadece bu bir tek anı canlı
kalarak kendisine umut vermeyi sürdürmüştü.

1957 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde,
her ikisi de göçmen olan, fakat birbirlerini tanımayan iki
yetişkin, arkadaşları aracılığı ile tanışırlar.
-Savaş sırasında neredeydiniz? diye sorar kadın
-Almanya da bir toplama kampındaydım diye yanıtlar adam
Kadın tatlı bir tebessümle bir an uzaklara dalar ve daha sonra;
-Toplama kampındaki bir gence, elma attığımı anımsıyorum.
Bir kaç gün hep aynı yerden çitin öteki yanındaki askerle konuşur,
bakışırdık. Sonra o gitti... Ama ben o nu hiç unutamadım.
Hep sevdim... cok sevdim. Adam şaşkınlıkla sorar;
Bir gün o genç sana "Artık elma getirme,
çünkü başka bir kampa gönderiliyorum" dedi mi?
Kadın iyice şaşırmış bir ses tonu ile
-Evet. Ama siz bunu nereden biliyorsunuz? diye sorar
Adam kadının gözlerinin içine bakarak;
O genç asker bendim. Yıllarca hep düşündüm, hep o güzel
birkaç günün anısı ile doldurdum düşlerimi.
Benimle Evlenir misin?

1996 Yılında Sevgililer Gününde,
Oprah Vintfrey televizyon şovunun çekimlerinde, aynı adam
kırk yıllık eşine duyduğu sevgiyi bir kez daha milyonlar önünde anlattı.

Yüzyılın aşkı YALAN oldu
Yahudi toplama kampında yeşeren aşkın 'uydurma' olduğu ortaya çıktı.

30 Aralık 2008

İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanya'da Schlieben toplama kampında tutulan 12 yaşındaki Yahudi çocuğa tellerin ardından elma ve ekmek atarak yardım eden 9 yaşındaki küçük kızın hikayesi ve yıllar sonra mucize eseri bir araya gelerek evlenmeleri yüzyılın aşkı olarak nitelendirilmişti. Herman Rosenblat ve Roma Radzicki'nin 50 yıllık özlemi bir kitapta toplandı ve Hollywood yapımcıları haklarını satın aldı. Ancak hikayedeki tutarsızlıklara bir açıklama getiremeyen Herman Rosenblat, mucize aşkın uydurma olduğunu itiraf etti. Şubatta piyasaya sürülmesi planlanan "Angel At The Fence" isimli kitap yayınevi tarafından iptal edildi. "Flower Of The Fence" filmi ise tekrar yazılacak. (Vatan)

[img](lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. Hikayegl9[/img]

.
Didi
Zirvedeki Mod
Zirvedeki Mod
Didi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : (lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. Kustah10

(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. Empty
MesajKonu: Geri: (lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler..   (lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler.. EmptySalı Ocak 20, 2009 4:14 pm

patlamış mısır hikayelerle dolu hayat.aşkı da alet ettiler yaa ne denir kii?
pess !!!!!!!

(lanse edilen) yüzyılın aşkı ve gerçekler..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayal ve gercekler