Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: ...:::Sevgili ŞımarıK Nice Senelere:::... Paz Ocak 18, 2009 12:02 am
...Sevgili Çağlar... Birbirimizi görmesekte aramızdaki samimiyet, içtenlik, sevgimiz beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Seni tanımak, bir şeyler paylaşmak hayatımın güzelliklerinden biri oldu.
Ne mutlu ki 2senedir hayatımdasın hayatıma hediye gibi geldin HOŞGELDİN Seni tanıdığım için çok mutluyum.. İyi ki yollarımız bir yerlede kesişti.. ...İyi ki seni tanıdım... Senin gibi iyi ve dürüst birini tanıdığım için çok şanslıyım Annen seni iyi ki doğurmuş.. Annenin de ellerinden öpüyorum =]
[= "ŞIMARIK" DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN =]
:::EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE OLSUN:::
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: ...:::Sevgili ŞımarıK Nice Senelere:::... Paz Ocak 18, 2009 1:33 am
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün bizi göremesen de bil ki yanındayız... Senin gibi dosta sahip olduğumuz için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ÇAĞLAR ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: ...:::Sevgili ŞımarıK Nice Senelere:::... Paz Ocak 18, 2009 1:44 am
Bazen beni güldüren, bazen kızdıran, bazen düşündüren ama herzaman yanımda olduğunu bildiğim birisi...
Benimde eşiminde "kardeşim" dediği birisi...
Doğrusu eğrisini kat kat aşan birisi...
Bir türlü bir araya gelemediğimiz belkide hiçbir zaman gelemeyeceğimiz birisi...
İyiki doğmuşsun, iyiki varsın dediğim birisi...
Doğumgünün kutlu olsun ve hep mutlu ol kardeşim
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: ...:::Sevgili ŞımarıK Nice Senelere:::... Paz Ocak 18, 2009 10:28 am
Tamam dediğim anda ters düştüğümüz noktaLar oLsa ßiLe, yıLdızLarımız ßir türLü ßarışmasa ßiLe ßence özünde kendi doğruLarı peşinde ısrarLı ßir şekiLde koşan ßirisin..
Yda ßiLmiyorum uykunu aLmadığın zamnLar, canınız sıkkın oLduğu anLar ßanamı denk geLdi=)))
Herneyse özünde iyi ßir insan oLduğun zatn ortada..
...:::İyiki doğdun ÇağLar ve iyiki aramızdasın:::...
güleryüz Özel Üye
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 49 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
Sevgili Şımarık, Herşey gönlünce olsun,gönülden olsun.Doğum günün kutlu ve anlamlı olsun. Seni sen olduğun için seven ,anlayan ve doğrularınla kabul eden.Seyirlik değil ömürlük olan, mısır patlağı değil anlamlı ve kalıcı olan sevdalar diliyorum. Kelimelerde anlam bulmaya çalışan değil ,yürekten coşan dostluklar ve sevdalarla şenlenmeni diliyor ve "Şımarık'ın Hayat'ı" ile tanışacağım günü bekliyorum.
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
sevgili şımarık yeni yaşın kutlu uğurlu olsun mutluluklar getirsin bir sonraki yaşlarında temel oluşturacak mutlulukların başlangıç yaşı olsun inşallah. nice yıllara...
berfilya Tuğ General
Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 53 Nerden : ankara Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 26/10/08
Hepinize çooook teşekkür ediyorum dostlarım,bir kere daha sizinle tanışmaktan gurur duydum...Hep birlikte önce sağlıklı, mutlu bir yaşama sürdürme dileğiyle..Hepinizi Öpüyorum..İyiki Varsınız...
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
Konu: Geri: ...:::Sevgili ŞımarıK Nice Senelere:::... Ptsi Ocak 19, 2009 12:33 am
Öncelikle özür dilyerek gecikmelide olsa Doğum günün kutlu olsun Çağlar.Kalbinden geçen tüm güzellikler seninle olsun inşallah.Hayatın sana hiç kötü yüzünü göstermemesi dileğiyle.İyi ki doğdun.
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
Konu: Geri: ...:::Sevgili ŞımarıK Nice Senelere:::... Ptsi Ocak 19, 2009 9:15 am
Her günün bir öncekinden güzel olsun.Allah kötü gün göstermesin,göz yaşların herzaman mutluluktan aksın arkadaşım.Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
Hepinize çooook teşekkür ediyorum dostlarım,bir kere daha sizinle tanışmaktan gurur duydum...Hep birlikte önce sağlıklı, mutlu bir yaşama sürdürme dileğiyle..Hepinizi Öpüyorum..İyiki Varsınız...