En son konular | » ôîòî ìîäíû÷ ïPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir » When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001Paz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir » TRAMADOL purchase fedexC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir » cod delivery overnight clomidÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir » Evet en iyi avatar kimdeC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir » Ruh haliPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed. » RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed. » Şu an ne dinliyorsunuz?Cuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe » En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?Cuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe » hırs üzerine bir çözümlemeCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!Cuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den » BİR AYRILIK GÜNÜNDEPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK» Tamam Gidiyorum...!Çarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den » kabağın sahibi vardır elbetSalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi» yalakalık üzerineSalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi» Para Her Kapıyı Açar mı?Ptsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR» susuyorum...Paz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA» komik şiir (tezatlık)Paz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA» gizlice..Paz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA» metrekareye düşen mermi...Paz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarıC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK» Aşka Meylin NedendirC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?Perş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi » F.WILHELM NIETZSCHEPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi » Şehre HasretCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz |
Istatistikler | Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe
Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
|
Anket | | Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz? | Karşıdaki insanın aklını okumak | | 36% | [ 5 ] | Görünmez olmak | | 0% | [ 0 ] | Zaman içinde yolculuk etmek | | 7% | [ 1 ] | Geleceği görmek | | 0% | [ 0 ] | İnsanları iyileştirmek | | 21% | [ 3 ] | Zamanı durdurmak | | 7% | [ 1 ] | Uçmak | | 14% | [ 2 ] | Ölümsüz olmak | | 7% | [ 1 ] | Diğer | | 7% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 14 |
|
|
| Aşkta Hayatta Sensin.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Aşkta Hayatta Sensin.. Paz Ocak 25, 2009 1:46 pm | |
| ♥ ♥... aşk mı ? hayatmı ?
aşk...aşk sensin zaten aşkın tarifi yok ki ben sen varsan nefes alırım sen varsan yarınıma bakarım
sadece senli hayellerle avunan bu gönlümü senin bir tek gülümsemene adarım
senin bir tek canım diyişine ve her seferinde bana bakan gözlerine tutmam için uzattığın ellerine yüreğimle sarılırım
sen olmazsam ben hiçim sen olmazsan yarımım dünümümde bu günümde sadece sensin sen benim tek varlığımsın...tek yaşama isteğim sahip olabileceğim ve yanımda görmek için çırpınacağım canımsın canım
söyle şimdi bana sen olmazsan ne aşkı nede hayatı tanıtım gözlerimi bile kırpmam eğer sana kavuşacaksam eğer ellerini tutacaksam her an yanında olacaksam hayatımı gözlerinin önünde bitirir sana gelecekse ölüme sen diye koşarım
şimdi soruyomusun hala
aşk mı ? hayat mı ?
ben sen olmadan nasıl yaşarım sen olmadan aşkı tanımamki sen olmadan haytta kalamamki ben ne aşka nede hayata varım
sen ver cevabını sen koy birini kefeye hadi ama bilki verdiğin cevapta ben olmalıyım sen olmalısın...
sen benim aldığım nefesimsin sen benim tek sevdiğimsin
çünkü benim için aşk ta hayatta sensin...sen...
alıntıdır | |
| | | BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Aşkta Hayatta Sensin.. Paz Ocak 25, 2009 7:28 pm | |
| Yaşanmamışlıkların içine sığdırdım seni, yaşamayı ümit ederek ve hala...Umut her şeydir bunu öğrendim, çünkü sen ne zaman aklıma gelsen ve ne zaman seninle karşılaşacağımı düşünsem, bir fırtına kopar yüreğimde, içim kıpır, kıpır olur...Sığmaz aslında, evet, evet bedenim ruhuma, kanatlanıp kuş oluvermek gelir içimden...Sonra her senden sonra yine yeniden sana ulaşamamazlıkla, umutsuzluğa düşsem de umutta sensin bunu öğrendim...Beni mutlu eden, beni bana hatırlatan ve tekrar, tekrar yaşatan...Farkında olmayışıma kızdım kendime, kızdım ki ne kızdım, seninle sen olma ihtimalinle dolaşırken yeryüzünde teşekkür ederken kaldırım taşlarına, içime doyasıya çektiğim havayı, içimden sizleri de seviyorum ey insanlar diye haykırırken ve seni umduğum kişide bulamayışımdan sonra tüm bunların anlamsız gelmesine kızdım kendi kendime. Hayat sensin sevgili, yaşam sensin çünkü...Yürüdüğüm kaldırım taşlarına sende yürüyorsun ya, çektiğim havayı sende soluyorsun ya ve sende seviyorsun ya insanları, doğayı, ve benimle bütünleştirebiliyorsun ya sevinçlerini, bana bekletiyorsun ya her şeyini, tüm benliğini ve en önemlisi ruhunu...Sensin sevgili, aldığım nefes, beklediğim...Hayat sensin aslında...Ve biliyorum artık ve artık sensizken bile seninle yaşayabilirim...Varlığını biliyorum yaşadığını, bilmediğim fakat herhangi bir yerde olabilme ihtimalini...Seni bekliyorum sevgili, anladım aslında seninle beraber yan yana olamasak ta seninle yaşıyorum sevgili, sende benimle...Aynı ekmekten yiyoruz, aynı havayı soluyoruz, aynı güneş doğuyor başımızda ve gece senide buluyor beni de...Böylesi yüreğim çarparken senin için ve yüreğin çarparken benim için...Ben daha ne isteyim hayattan...Bir özlemin koyuyor yaşanmamışlıkların içindeki senden gelen bir özlem bu...Nasıl ve neyi özlediğime anlam veremediğim bir özlem bu...Bir ellerini tutamıyorum, gözlerine bakamıyorum, seni sevdiğimi söyleyemiyorum...Bir karşılaşmadık sevgili, buluşamadık ama sensizken bile ben hala seni yaşayabiliyorsam ve sende beni....Ya işte böyle sevgili seni yaşıyorum ben sevgili...Ne kadar geç fark etsem de hayat sensin sevgili...Hayat sensin...Oysa ne kadar yanılmışım seninle daha hiçbir şey paylaşamadığımı düşünmekle...Bu kadar çok paylaştıklarımızı görememişim, anlayamamışım...
Çok güzeLdi MeLis TskLer.. | |
| | | impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Aşkta Hayatta Sensin.. Paz Ocak 25, 2009 7:33 pm | |
| ♥ ♥... ben de tşk ederim çok güzel yazı.. | |
| | | 1fairplayer Tuğ General
Mesaj Sayısı : 264 Nerden : DOĞUŞTAN Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Aşkta Hayatta Sensin.. Paz Ocak 25, 2009 7:37 pm | |
| | |
| | | BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Aşkta Hayatta Sensin.. Paz Ocak 25, 2009 7:38 pm | |
| HAYAT SENSİN Dalarım uzaklara sen aklıma gelince, Sevgi...SENSİN Özlem...SENSİN Seyrederken güneşin doğuşunu, Sen gelirsin aklıma, Senin doğdugun gün gibi hayatıma, Hayat...SENSİN Özlem...SENSİN Seninle...ÖLMEKTİR...tek dilegim, Yaşam sensin,
| |
| | | | Aşkta Hayatta Sensin.. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |