| BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN | |
|
+10nicksiz .Climbed. heidi_alp Ekselanss 1fairplayer güleryüz başak impassive idealist Mavis 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 1:23 pm | |
| Arkadaşlar yarın Billur un doğum günü şimdiden kutlamak ve tebrik mesajımı iletmek istedim. | |
|
| |
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 1:53 pm | |
| Mutlu yıllar Billur.Doğum günün kutlu olsun! | |
|
| |
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 2:09 pm | |
| ♥ ♥... Doğum günün kutlu olsun billur.. nice nice senelereeee... =) | |
|
| |
başak Binbaşı
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 3:36 pm | |
| Billur abla doğum günün kutlu olsun.Ben seni çok seviyorum.İyiki doğdun.Ben sana çokkk teşekkür ediyorum çünkü beni sevdiğini biliyorum.Şimdi sana kendi ellerimle bir doğum günü süprizi hazırladım onu sana sunmak istiyorum.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara.. Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara.. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!
Sevgilerimle.. BaŞaK | |
|
| |
güleryüz Özel Üye
Mesaj Sayısı : 263 Yaş : 49 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 5:17 pm | |
| Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! iyiki doğdun billurcum iyiki tanıdım seni.... | |
|
| |
1fairplayer Tuğ General
Mesaj Sayısı : 264 Nerden : DOĞUŞTAN Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 5:39 pm | |
| sevgili billur.hayatın radyodaki muhabbetin kadar neşeli.form da yazdığın yazılar kadar anlamlı olsun.doğum günün kutlu olsun. | |
|
| |
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 7:47 pm | |
| billur kuzum eve daha yeni geldim gelir gelmez pc başına gectim dedim kuzumun buğün doğum günü yanınızda olmak vardı ama malesef iş koşullarından dolayı gelmek mümkün olmadı kuzum doğum günün kutlu mutlu sağlık mutluluk sevgi ve sihatle niçe yıllara dileklerimi sana gönderiyorum iyi ki doğdun bıllurum | |
|
| |
heidi_alp Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 30 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 26/12/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 8:55 pm | |
| Doğum günün kutlu olsun billurcuğum. yeni yaşının sana sağlık, mutluluk, ve sevgi getirmesini dilerim nice yaşlara. | |
|
| |
.Climbed. Tuğ General
Mesaj Sayısı : 407 Nerden : ANKARA Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 9:28 pm | |
| SEVGİLİ BİLLUR NAMI DEĞER TOIPRAĞIM
DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GUZELINI YASAR, BASARI
MERDIVENLERINI KOLAYLIKLA TIRMANIRSIN VE DILERIM YUZUN HEP
GULER, NESENI HIC YITIRMEZSIN. DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK
VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ
GUZELLIGI GIBI GECSIN. HEP SEVGI DOLU KALMAN VE MUTLU OLMAN
DILEGIYLE... DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN sm10: | |
|
| |
nicksiz Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 27 Nerden : şurdan , burdan , ordan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/12/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 9:59 pm | |
| DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN kankicim öyle pek şekilli lafları beceremem ben o yüzden biraz kuru oldu ama idare et artık umarım yeni yaşında hersey gönlünce olur kanki yeni yaşın sana saglık mutluluk basarı ve huzur getirir inş. İYİKİ DOĞDUN ! | |
|
| |
SEPYA Moderatör
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cuma Ocak 30, 2009 11:47 pm | |
| billurcum doğum gününü kutluyorum iyiki doğdun iyiki burdasın ve seni tanıdık | |
|
| |
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN C.tesi Ocak 31, 2009 6:24 pm | |
| M£rhaßa arkadaşLar..
ÖnceLikL€ saygı ve s£vgiL£rimi sunuyorum.. Tüm doğum günü kutLamaLarı için hepiniz£ ayrı ayrı tsk £diyorum..
SizL£rLe ßirLikt£ ßu pLatformda ßuLunmaktan çok mutLuyum..Umarım uzun soLukLu ßir ßirLilt£Lik yaşarız..
SizL£ri çok s£viyorum..TskL£rr.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN C.tesi Ocak 31, 2009 7:40 pm | |
| |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| |
| |
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
| |
| |
| BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN | |
|