TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcapBİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_voting_barBİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcapBİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_voting_barBİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap36%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap0%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap7%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap0%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap21%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap7%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_lcap14%BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

+10
nicksiz
.Climbed.
heidi_alp
Ekselanss
1fairplayer
güleryüz
başak
impassive
idealist
Mavis
14 posters
YazarMesaj
Mavis
Moderatör
Moderatör
Mavis

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Ssstt10

BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Empty
MesajKonu: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 1:21 pm

Canım seni anlatmaya sözler yetmez.Çok uzun zamandır tanımasamda seni sanki yılları beraber devirmiş gibi yakın hissediyorum seni kendime.Samimi ve doğalsın.Herkezi sevgiyle kucaklayan kocaman bir kalbin var.Yaşın bizlere göre küçük ama olgunluğun ve hanım efendiliğin takdire şayan.Önce seni yetiştiren anne ve babanı tebrik etmek istiyorum.Sen onlara sahip olduğun için çok şanslısın onlarda senin gibi bir evlada sahip oldukları için çokk şanslılar.Dilerim hayatta karşına hep iyi insanlar çıkar.Başını yaslayacak sağlam omuzlu insanlar olur yanında.Geleceğin parlak,çevren seni sevenlerle dolsun.En kötü günün en güzel gününden güzel olsun acı,dert,keder,hastalık ve sıkıntılar senden uzak olsun.BİLLURCUMM BALIMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM SAĞLIKLA MUTLULUKLA SEVENLERİN VE SEVDİKLERİNLE MUTLU BİR ÖMÜR GEÇİRMENİ DİLERİM GÜZELİM BENİM.NİCE YILLARA BALIMMMMMMMMM. k32
BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN 5024askimdl5nt1

BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Bdaybombue6

[URL=http://imageshack.us]BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Geburtstag3054iwdw1
Mavis
Moderatör
Moderatör
Mavis

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Ssstt10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 1:23 pm

Arkadaşlar yarın Billur un doğum günü şimdiden kutlamak ve tebrik mesajımı iletmek istedim. I love you
idealist
Yarbay
Yarbay
idealist

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Keyifl10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 1:53 pm

Mutlu yıllar Billur.Doğum günün kutlu olsun!
http://www.kpss10.com
impassive
Özel Üye
Özel Üye
impassive

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Asik10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 2:09 pm

♥ ♥... Doğum günün kutlu olsun billur.. nice nice senelereeee... =)
başak
Binbaşı
Binbaşı
başak

Kadın

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 3:36 pm

Billur abla doğum günün kutlu olsun.Ben seni çok seviyorum.İyiki doğdun.Ben sana çokkk teşekkür ediyorum çünkü beni sevdiğini biliyorum.Şimdi sana kendi ellerimle bir doğum günü süprizi hazırladım onu sana sunmak istiyorum.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara.. Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara.. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Doğum günün kutlu olsun!

Sevgilerimle.. BaŞaK
güleryüz
Özel Üye
Özel Üye
güleryüz

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Anlayi10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 5:17 pm

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
iyiki doğdun billurcum iyiki tanıdım seni....
1fairplayer
Tuğ General
Tuğ General
1fairplayer

Erkek
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Iyi11

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 5:39 pm

sevgili billur.hayatın radyodaki muhabbetin kadar neşeli.form da yazdığın yazılar kadar anlamlı olsun.doğum günün kutlu olsun.
Ekselanss
Moderatör
Moderatör
Ekselanss

Erkek
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Canli10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 7:47 pm

billur kuzum eve daha yeni geldim gelir gelmez pc başına gectim dedim kuzumun buğün doğum günü yanınızda olmak vardı ama malesef iş koşullarından dolayı gelmek mümkün olmadı kuzum doğum günün kutlu mutlu sağlık mutluluk sevgi ve sihatle niçe yıllara dileklerimi sana gönderiyorum iyi ki doğdun bıllurum
heidi_alp
Üsteğmen
Üsteğmen
heidi_alp

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Hosgor10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 8:55 pm

Doğum günün kutlu olsun billurcuğum. yeni yaşının sana sağlık, mutluluk, ve sevgi getirmesini dilerim nice yaşlara.
.Climbed.
Tuğ General
Tuğ General
.Climbed.

Erkek

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 9:28 pm

SEVGİLİ BİLLUR NAMI DEĞER TOIPRAĞIM

DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GUZELINI YASAR, BASARI

MERDIVENLERINI KOLAYLIKLA TIRMANIRSIN VE DILERIM YUZUN HEP

GULER, NESENI HIC YITIRMEZSIN. DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK

VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ

GUZELLIGI GIBI GECSIN. HEP SEVGI DOLU KALMAN VE MUTLU OLMAN

DILEGIYLE... DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN sm10:
nicksiz
Üsteğmen
Üsteğmen
nicksiz

Erkek

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 9:59 pm

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN kankicim cheers öyle pek şekilli lafları beceremem ben o yüzden biraz kuru oldu ama idare et artık Very Happy umarım yeni yaşında hersey gönlünce olur kanki yeni yaşın sana saglık mutluluk basarı ve huzur getirir inş. İYİKİ DOĞDUN !
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyCuma Ocak 30, 2009 11:47 pm

billurcum
doğum gününü kutluyorum
iyiki doğdun
iyiki burdasın
ve seni tanıdık
BiLLuR
Admin
Admin
BiLLuR

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Cesur10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Ocak 31, 2009 6:24 pm

M£rhaßa arkadaşLar..

ÖnceLikL€ saygı ve s£vgiL£rimi sunuyorum.. Tüm doğum günü kutLamaLarı için hepiniz£ ayrı ayrı tsk £diyorum..

SizL£rLe ßirLikt£ ßu pLatformda ßuLunmaktan çok mutLuyum..Umarım uzun soLukLu ßir ßirLilt£Lik yaşarız..

SizL£ri çok s£viyorum..TskL£rr..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Ocak 31, 2009 7:40 pm

MUtLu mUtLu YıLLAr..
Phoenix_u
Tüm General
Tüm General
Phoenix_u

Erkek
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Karisi10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyC.tesi Ocak 31, 2009 8:40 pm

Yaşamımızın değişik dönemlerinde hepimiz birkaç kez
"...ah beee keşke şimdi ...... da/de olsaydım"
demişizdir.
Bu gün ben de Sevgili Eşim Didi de Ankarada, doğum gününde Sevgili Billurumuzun yanında olmayı çok ama çok istemiştik, olmadı...
Ama kalbimiz hep O'nunlaydı

Dilerim yaşamın hep dilediğin gibi ve hep sağlıklı ve mutlu geçer güzel kalpli kızım Smile
İyiki doğdun iyiki varsın...
Seni Seviyoruz Smile
Didi
Zirvedeki Mod
Zirvedeki Mod
Didi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Kustah10

MesajKonu: Geri: BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN   BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EmptyPaz Şub. 01, 2009 1:03 am

biz yetişkinler için,aydınlık yüzler ve gençler tanımak bir ayrıcalık olmaya başladı.sen ,billurcum yaşınla müsemma olmayan bir duruş ve kişilik sahibisin , sen ve senin gibi gencler bu ülkenin geleceği ve aydınlık yüzleri olacaksınız.allah sizleri korusun,sağlıklı ve mutlu bir ömür versin dilerim.
aileniz ve vatanınız için yapacak çok işiniz var biliyorsun.en samimi dileklerimle doğumgününü kutluyor gözlerinden öpüyorum ve yine tüm kalbimle allah senin acını ailene göstermesin diliyorum kocaman yürekli minik kuzum Smile

BİLLURCUMM BALIMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-