| ::ŞArkı SöYleyeLim:: | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Salı Şub. 03, 2009 1:50 pm | |
| ♥ ♥ Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar
Aldırma deli gönlüm Giden gitsin Sen ŞARKILAR söyle içinden boşver
Yalanlarla yasaklarla Yazılır hesabına günah günler Bitmez bu son pişmanlıklar ah Soluyor birer birer içimizdeki güller
haydi siz de söyleyin şarkınızı... =]
gelenlere gidenlere sevenlere sevmeyenlere kaçanlara dönenlere dostlara düşmanlara..... .......................................
"..PaMuK.." | |
|
| |
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Salı Şub. 03, 2009 1:54 pm | |
| ♥ ♥... Artik susuyorum.sözlerim bitti Bu kez gidiyorum sahiden bitti.
Mutlu sonla biten hikayen olamam Ellerinden tutsam iyilesmez yaram Yüzüne baksam ayni askla bakamam Sevgilim hoscakal.
Yüzüme yalanlarla baktigindan beri Aklimda bir karmasa, içim de aci izleri
Ya ask bitti, ya zaman ikisinden biri. Hala yanagimda göz yasimin izleri.
Savruk bir eldim ben tutamadim aktin. Güzçsüz bedendim ben ardindan yokluguna baktim Bitmez sandigimdan belki, cok acidim.yandim.
Artik susuyorum.sözlerim bitti Bu kez gidiyorum sahiden bitti.
| |
|
| |
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
impassive Özel Üye
| |
| |
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Perş. Şub. 05, 2009 12:13 am | |
| Zaman zaman içimde korkular Biri sana dur desin ne olur Kalbin yorgun, için suskun, gözlerin nemli Gittin, uzaklara gittin Beni bu sevdanın ortasında Yağmurların altında terk ettin Kalbin yorgun, için suskun, gözlerin nemli Sevdim; seni cok sevdim Sevdim; seni cok sevdim Unutmaya çalışmak ne kötü bir kadermiş Yalnızlığa alışmak kalbi mühürlemektir oooof olmuyor Ağlama kalbim büyüdün artık Hiç kendini yorma, zorlama kalbim Daha cok görücen sen bu hayatta Ağlama kalbim büyüdün artık Hiç kendini yorma, zorlama kalbim Daha çok çekicen şu yalan dünyada | |
|
| |
impassive Özel Üye
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Perş. Şub. 05, 2009 3:29 pm | |
| ♥ ♥ Bir gece bitti düşüm aniden Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Sen miydin ben artık yokum diyen Der miydim böylesini hiç sen Sevmiştin hani çokta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğim Denizler götürse gözyaşımı Anlar mı sevgilim dediğim Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca Sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin Hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığında nerelere gideyim Sorunca kader sorunca Dostum sorunca kendime sorunca Ve canım ben bir yonca Ama öldüm solunca Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca Ah bendim herşeyin Hani sonsuz emelin Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim Kaç kez geçmiştim senin için canımdan Gözümü kırpmazdım kan gitse yarımdan Ve kimler gitmişti Ah neler yanımdan, sen hep yanımdaydın Daha başlamadan Ah sendin dünyalar ! Ne gökler ne diyarlar Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar | |
|
| |
impassive Özel Üye
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Cuma Şub. 06, 2009 12:39 pm | |
| ♥ ♥... hayli zor oldu sevdandan vazgeçmem her şeyden acı, bile bile aldanmak çok yazık oldu seninle geçen zamana en büyük suçtu inanmak yalanlara
olamazdım senle yapamazdım senle bitecekti elbet günün birinde... | |
|
| |
impassive Özel Üye
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Perş. Şub. 12, 2009 6:03 pm | |
| ♥ ♥... Durup da söyleyemediğin adımsa Gizli kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı,yanıma Korlar mı adam seni?Koparıp acıtmazlar mı beni? Nafile yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? Yanıma korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Nafile yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi?
Yağmur bulutu unutursa Dalında çiçeği kurutursa Yar benden utanırsa Düşündüm düşümden ayrı kaldım | |
|
| |
^^HüZüNBaZ^^ Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 40 Nerden : Sakarya Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 11/02/09
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Cuma Şub. 13, 2009 5:28 pm | |
| Ellerimin altından kayıp gider zaman Gözlerimi diktim yollarına geliyor musun Eridim yaktığım mumlar gibi geçiyor zaman Gözlerimi diktim yollarına dönüyor musun
Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan
Gittğinde yazdı sonbahar geçti Ve bütün mevsimler Bittğimi yazdı okumadın mı Beni manşetlerden
Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan
Gittiğinde yazdı kaç bahar geçti Şunun şurasında Şimdi aşkımız bir annenin Çocuğa duasında | |
|
| |
impassive Özel Üye
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Cuma Şub. 13, 2009 7:36 pm | |
| ♥ ♥ artık sana şarkılar tutup ağlamıyorum rüyalarda fallarda seni aramıyorum gözlerim yollara bakmıyor, bakmıyor artık biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin ... inanmak o kadar zor ki bırakıp gittiğine gözümden öpme derdin ayrılmayalım diye yalvarsam kapansam kaderin, kaderin dizlerine biliyorum bir daha bana DÖNMEYECEKSİN..... ... aşkımı nefes nefes rüzgarlara savurdum seninle doğan güne, gecelere darıldım bir öksüz gölge gibi yokluğuna sarıldım biliyorum bir daha bana dönmeyeceksin!!...
| |
|
| |
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Perş. Şub. 19, 2009 9:53 pm | |
| Çok yorgunum beni bekleme kaptan Seyir defterini başkası yazsın Çınarlı, kubbeli mavi bir liman Beni o limana çıkaramazsın | |
|
| |
impassive Özel Üye
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: C.tesi Şub. 21, 2009 12:58 pm | |
| nerdesin gülüm.. aramadın ah gecelerce yalan değil ölürüm Üç güne kalmaz bu derdimle.. .. yoksun, kaçıncı mevsim geçti... yollar bitti, kaç yıl geçti ...hasret yanımda... yoksun, gözümde yaşlar bitti... sana yanmışım, yalnızım bu defa BİTTİM !!
| |
|
| |
^^HüZüNBaZ^^ Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 40 Nerden : Sakarya Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 11/02/09
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Paz Şub. 22, 2009 11:33 am | |
| Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım
Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem | |
|
| |
::PrincesS:: Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 75 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: C.tesi Şub. 28, 2009 11:23 am | |
| hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret başını eğme dik tut bu bir rüyaydı farzet ! | |
|
| |
impassive Özel Üye
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Ptsi Mart 02, 2009 12:37 pm | |
| ... ben kibritçi kız sabaha kadar üşüyorum son kibritimi de yakıp sevdana veda ediyorum !!
sen buz gibi donuk gözlerle yine bakıyorsun her zamanki gibi KAZANAN SEN OLUYORSUN !!
ne zaman pes eder bu kalp belki o zaman biter bu aşk ne kadar sürerse o son nefes o kadar can çekişir bu aşk !!
| |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Ptsi Mart 02, 2009 8:07 pm | |
| Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma | |
|
| |
kayısı_cicegi Yarbay
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 55 Nerden : izmir Ruhsal Durumunuz : Reputation : 2 Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: ::ŞArkı SöYleyeLim:: Salı Mart 03, 2009 9:30 am | |
| Canıma yapışmışken Bu deli hasretin ben sensiz sevgisiz Söyle yar nasıl edeyim
Gidersen bugün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden ben sana deli divane AŞIĞIM
Üzersem bir gün kıyarsam Verdiğim sözden cayarsam Alsın bu canı Allahım RAZIYIM
Aşkım sensiz yaşayamam taşıyamam Bu canı Son darbeti kurşun la bitiririm ACIMI | |
|
| |
| ::ŞArkı SöYleyeLim:: | |
|