| 10 erkek ve bir kadın :))) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SEPYA Moderatör
| |
| |
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Salı Şub. 17, 2009 4:58 pm | |
| | |
|
| |
theakreph Binbaşı
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 51 Nerden : şimdilik Bursa, yarın ne olur bilemem Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Cuma Şub. 20, 2009 3:59 am | |
| tüm erkeklerin aşağıya düştüğünü gören kadın, dayanamaz ve o da alkışlar )))))))) | |
|
| |
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Çarş. Mart 18, 2009 3:35 pm | |
| Tüm erkekLerin aşağı düştüğünü gören kadın sadece güLer ve ßu erkekLer ßöLe geLdi ßöLe gider der=)))) | |
|
| |
theakreph Binbaşı
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 51 Nerden : şimdilik Bursa, yarın ne olur bilemem Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Perş. Mart 19, 2009 9:07 pm | |
| peeekiii... Tüm erkeklerin aşağı düştüğünü gören kadın güler ve bu erkekler böle geldi böle gider dedikten sonra kendisiyle gurur duyar ve ardından kendini alkışlamaya başlar! alla alla...ben alkışlatacam o hatunu işte, uğraşma | |
|
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Perş. Mart 19, 2009 9:08 pm | |
| bak gördün mü...az öncekini yazdıktan sonra binbaşı bile oldum | |
|
| |
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) C.tesi Mart 21, 2009 3:45 pm | |
| Hiç ßoşuna uğrasma kadınLar ßu kadar düşüncesiz oLamaz..İçimden daha neLer yazmak geLİyor ama neyse=))Forumu ayağa kaLdırmayayım. | |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| |
| |
BiLLuR Admin
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Paz Mart 22, 2009 6:40 pm | |
| Hahahahha ama ßide şu var o ipte oLan ßir kadının makyajdan ve güzeLLikten ßaşka sorunLarı vrdır. | |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Paz Mart 22, 2009 8:15 pm | |
| Helikopterin pilotu erkekse haklısın KAdınlar aslında kendi hemcinsleri için süslenirmiş yaaaa :twisted: | |
|
| |
BiLLuR Admin
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Paz Mart 22, 2009 8:35 pm | |
| Hayır ordaki kadının kariyer gibi sorunLarı vardır. | |
|
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Ptsi Mart 23, 2009 7:19 am | |
| walla kadınlar eğer o pozisyonda kariyer düşünebiliyorlarsa, ben o helikopterden zaten balıklama atlarım, bir de garanti olsun diye yarı yolda kafama sıkarım | |
|
| |
SEPYA Moderatör
| |
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Ptsi Mart 23, 2009 4:18 pm | |
| o bile çok..."düşünüyorum" demesi bile yeterli )) | |
|
| |
SEPYA Moderatör
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Ptsi Mart 23, 2009 7:51 pm | |
| bazı kadınların (hatta çok az kadının) düşünemediği konusunda hemfikirim senle akrep... özellikle erkek çocuklarını yetiştirirken terbiye vermeyi düşünemiyor. | |
|
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Çarş. Mart 25, 2009 2:30 am | |
| aynen...ama bu kendi eksikliklerinden işte yapması hoş ama yetiştirmesi zor ve baya bir bilgi ve deneyim istiyor, çocuk erkek olsun kız olsun, ne fark eder ki? insan dediğin, yanlış yetiştirildiğinde geri eritip doğrusunu üretebileceğin bir konserve kutusu değil ki, değil mi? | |
|
| |
BiLLuR Admin
| |
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Çarş. Mart 25, 2009 6:57 pm | |
| "aynen...ama bu kendi eksikliklerinden işte" derden ebeveynleri kastettim ben, dikkat ederseniz "yapması hoş" demişim hemen ardından...tek başına nasıl yapılamıyorsa, yetiştirilmesinin de tek başına olacağı düşünülemez. Bir şekilde bunu düşünenler varsa da, onlara diyecek bir lafım yok, ne halleri varsa görsünler. Asıl siz afedersiniz ki, ben kendimi tam anlatamamışım sanırım. Ama erkeklere karşı tavrınız ilginç...neyse, beni ilgilendirmez. Ama ben burada erkek yada kadını bir taraf olarak değil, hayatın vazgeçilmez parçaları olarak görüyorum. Her ne kadar bu taraflardan birisi bize göre uzaydan gelme olsalarda sevgiler | |
|
| |
SEPYA Moderatör
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Çarş. Mart 25, 2009 8:32 pm | |
|
arkadaşlar burda kadın erkek tartışması eskiden de yapıldı şimdi de yapılıyor herzaman yapılır da.
ama bir sınırı vardır. erkekler kadınlara hakaret edemez kadınlar da erkeklere
evet hayatın vazgeçilmez cinsleri ama sanırım bazen derhal vazgeçilebiliniyor.
yukardaki ileti gülme amaçlı bir fıkra kimsenin karşı cinse hakaret etme hakkı yok.
eksiklik diye birşey de yok akrep kadınlara sen düşünme özürlü dedin...
bana göre kadınlara düşünme özürlü diyen bir insan terbiye özürlüdür ... kimse ksr bakmasın...
| |
|
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Çarş. Mart 25, 2009 11:50 pm | |
| Görüyorum ki çok hassasız bu konuda ve ısrarla yazdıklarımı anlamak istediğiniz gibi ele alıyorsunuz. Olsun varsın, susmaktansa bu da birşeydir...
Eğer o kusura bakmayacak kimselerden birisi ben isem, ben kendi adıma kusura baklıacak birşey görmüyorum, bu tarafta problem yok yani.
sevgiler | |
|
| |
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Perş. Mart 26, 2009 2:39 pm | |
| Arkadaşlar size sadece gülüyorum.Sonuçta bir fıkra ve yine sonuçta 11 erkek ipten atlamış ve yine kadının fendi erkeği yendii.. | |
|
| |
theakreph Binbaşı
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Perş. Mart 26, 2009 7:26 pm | |
| dayanamayacağım...o fıkranın orijinali aşşağıdaki gibidir ))) Bir uçak irtifa kaybediyor ve düsmek üzereymis. Bu yüzden uçagin tabani da dahil olmak üzere herseyi atmislar ki hava limanına ulaşabilsinler. Yalnizca uçagin tavanina tutunan yolcular ve pilot kalmis. Pilot:"Uçak hala düsüyor bir yolcunun atlamasi gerekli" demis. Temel: "Ben atlarim ama sevgili kaptan pilotumuz hariç hepinizden kuvvetli bir alkis bekliyorum..." deyince bütün yolcular Temel`i alkislamis ve asagi düsmüs. Sadece Temel ve pilot kurtulmus... olay aslında kadın erkek olayı değil, hem olsa ne olur, az şamata yapar ve güler geçeriz, mucks hepinize sevgiler | |
|
| |
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: 10 erkek ve bir kadın :))) Paz Mayıs 10, 2009 2:49 pm | |
| BEN HERZAMAN BU KONUDA AGRESİF OLMUŞTUM HALA BEKLEMEDEYİM UMARIM HALA BEKLEMEDE KALIRIM | |
|
| |
| 10 erkek ve bir kadın :))) | |
|