TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcapcevahir işte kıymeti biline :)) I_voting_barcevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcapcevahir işte kıymeti biline :)) I_voting_barcevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap36%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap0%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap7%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap0%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap21%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap7%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_lcap14%cevahir işte kıymeti biline :)) I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

cevahir işte kıymeti biline :))

3 posters
YazarMesaj
SEPYA
Moderatör
Moderatör
SEPYA

Kadın

cevahir işte kıymeti biline :)) Empty
MesajKonu: cevahir işte kıymeti biline :))   cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyÇarş. Mart 04, 2009 8:35 pm

NE CEVHERLER VAR

Kaş İlçesine bağlı GÖMBE Beldesi Belediye Başkan adaylarinin bir tanesinin
bastirdigi ilandan alinmis olup, noktasina virgülüne dokunulmamistir

SEÇİM BİLDİRGESİ
... GÖMBE BELDESİ - BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Kaş ilçesi Çukurbağ köyü doğumlu olup orta tahsilimi Kaş orta okulunda, Lise tahsilimi ise farklı toplumların kültürünü merak ederek incelemek hemde değişik oğretmenlerden farklı ders verme biçimlerinden
faydalanarak kültürümü arttırmak amacı ile 4 ayrı lise den sırası ile Elmalı Lisesi,Fethiye Lisesi, Manavgat lisesi, en son Korkuteli lisesini okuyarak tamamladım
Daha sonra Eskişehir F,K,B yani Fizik, kimya, Biyoloji Yüksek okulunu okurken bayan bir öğretim üyesinin bana aşık olması ve bu aşıklığın kavgaya dönüşmesi
sonucu okulu terk etmeme zorlanarak okulu bitiremeden ayrıldım. Ancak geri kalan kısımlarının kitaplarını okuyup inceleyerek bu okulu bitirmiş gibi kendimi hazırladım.
Hayatımın bundan sonraki bölümü ise İzmir'de Otel İşletmeciliği, İstanbulda Marmara melamin tapak faprikasında yine İstanbulda Lüks Fitil Fabrikasında
Teknik elaman ve yönetici olarak çalıştım.
O dönemlerde İstanbulda Yenikapıda Erol Taş'ın kıraathanesinde Erol Taş ile tanışarak bir gün bana Sende Çekiçi Bir erkek görünümü ve hareketlerin
davranışlarında artist bir karaktere sahip olduğunu söyleyerek sana yadımcı olacağım diyerek
yönetmenle tanıştırması sonucunda küçükken hayal edip durduğum artist olma amacına ulaşarak bazı filimlerde rol alarak oynadım.
Ancak üstün başarımı çekemeyen bazı kişilerçe tehdit edilerek, yalnız biri olmam çevrenin olmayışı nedenleri ile istanbulu terk etmek zorunda kalarak Memleketim olan
Antalya Kaş ilçesine dönmek zorunda kaldım.
Bundan sonraki Yaşamım ise: Kaş Adliyesinde 11 sene memurluk yaptıkdan sonra, her alanda genel kültürümün Enternasyonel'in üzerinde olması, İlimsel araştırmalarımla
kabuğuna sığmayaçak duruma gelerek yapmış olduğum memurluğu küçük görmeye başladım.

Bu zamana kadar okuduğum 1000'i aşkın kitap ile birlikte Dünya üzerinde Yaşamış ve Hala yaşayan devlet ve Uygarlıkların, yönetim ve yaşayış biçimlerini
araştırarak Hangi uygarlık ve devletlerin neden daha uzun ve istikrarlı yaşadıkları ve Hangi uygarlıkların daha kısa istikrarsız yaşadıklarını sepep ve sonuçları ile birlikte araştırarak ve bunlardan örnekler çıkararak bir
YÖNETİM biçimi ortaya çıkardım.
Bu araştırmalarıma Toplu Yaşayan Arılar, Karıncaların bir arada kavgasız nizasız bir BEY'in yani Başkanın yönetme şekli ile insanlardan daha güzel ve demokratik biçimde yaşayışlarını inçeleyerek geliştirdim.
Bu nedenle Türkiyemizin yönetme biçimlerinen katkıda olacağımı kendimde hissederek 1995 genel seçimlerinde milletvekili adaylığımı koydum ancak maddiyetsizlik
nedeniyle kaybettim.
Bu arada Avrupa'ya nazaran Türkiyede paran varsa varsın Paran olmassa Ne kadar akılı olursan ol ne kadar bilgili olursan ol Sen de yoksun paralasını anladım.
Bundan Sonra Yine Kendi imkanlarımla Güzel Türkiyemizin Her bir Yanını Evliya Çelebi misali adım adım gezerek Yörelerdeki Toplumların Yaşayış ve Kültürlerini, Ayrıca anadoludaki yaşamış olan uygarlıkların bu güne dek bıraktıkları kültürü ve yapıtlarını inçeleyerek notlar alıp dökümanlar yaptım.
Bu gezi sonuçunda Kendi Kalemimden DERLEDİKLERİM adı altında roman yazmaya başladım
hala bu romanı bitirmeye alışıyorum. Bu romanı öyle bir özenle hazırlıyorumki okuyucuların kitabı okudukça bir daha okuyası geleçek şekilde,sürüklenip gideçek şekilde
farklı bir yazış biçimde hazırlıyorum.
Bu arada senoya yazma çalışmalarımada başladım. Anadoluda gezdiğim Yerlerdeki bütün belediye çalışmalarını Hoşuma giden Şehirlerin planlarını, Buna ilaveten Güzel görünümlü Avrupa kentlerinin pilan ve yerleşim biçimlerinide inçeleyerek kendimde tam
belediye başkanı görevini yapabileçek bir şeylerin oluştuğunu hissederek, yeni kurulacak GÖMBE
Beldesinin eşi ve benzerine az rastlanan dünyanın dikkatlerini üzerine çeken, her gün her zaman
basın ve Televizyonda bahsedilen şirin ve görkemli bir şehrin temel taşlarını kısa bir zamanda meydana getireçek vasflar sahip olduğuma güvenerek bu beldenin Yani GÖMBE'nin belediye başkanlığına soyundum.
Gömbe halkına şimdiden müjdeler olsun.
Bu fırsatı kaçırmayacak olan gömbe halkıdır.
Sayın Sevgili GÖMBE halkına sesleniyorum bu bir fırsattır.
Bu vasıflara sahip, bu denli akıllı ve kültürlü bir Belediye başkan adayını Tirilyonlarca para verseniz, veya çok önçeden sipariş etseniz yine bulamazsınız.
İyi düşünülmesi lazım olan bir konu.
Kaş belediye Başkanlığını GÖMBE'ye değiştim.
Yani Kaş'ı GÖMBE'ye feda ettim.
anlarsanız bu işe giriştim Takdir, ve Düşünme,Karar verme sevgili GÖMBELİLERİNDİR.

Ali xxxxxxxx
GÖMBE BELDESI BELEDIYE BASKAN ADAYI
1fairplayer
Tuğ General
Tuğ General
1fairplayer

Erkek
Ruhsal Durumunuz : cevahir işte kıymeti biline :)) Iyi11

MesajKonu: Geri: cevahir işte kıymeti biline :))   cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPerş. Mart 05, 2009 11:09 am

Bu vasıflara sahip, bu denli akıllı ve kültürlü bir Belediye başkan adayını Tirilyonlarca para verseniz, veya çok önçeden sipariş etseniz yine bulamazsınız.
bu denli engin kültürel birikime sahip bir adayi seçmedilerse eh ben ne diyim bu gömbelilere.bu fırsatı kaçırmasalar bari Smile
kayısı_cicegi
Yarbay
Yarbay
kayısı_cicegi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : cevahir işte kıymeti biline :)) Tembel10

MesajKonu: Geri: cevahir işte kıymeti biline :))   cevahir işte kıymeti biline :)) EmptyPerş. Mart 05, 2009 11:35 pm

iyiki böyle bir tanıtım yapmış Ali bey bu şekilde halk bir belediye başkanının nasıl olmaması gerektiğini öğrenmiş oldu hizmet hizmettir:)))

cevahir işte kıymeti biline :))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-