Mesaj Sayısı : 407 Nerden : ANKARA Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 06/09/08
Konu: DÜRÜST OLUN LÜTFEN ; Paz Mart 22, 2009 10:30 am
Herkes adam gibi adamLıktan bahsediyor. DürüstLükten..MertLikten..Burada herkes dr, hakim, sawcı, yarbay, aLbay vs... Hepsi büyük adam..!....MASALLAH....!!! yoLda gördükLeri bir BMW nin önünde kendi arabasıymış gibi resim çektiren ameLeLerimi ararsın.. MemLeketde tek atLetik adam oymuş gibi komikçe kasLarını gösteren tarzanLarımı ararsın.. 100 kontör yoLLarsan camda sana soyunurum diyen yeni yetme zawaLLı kızLarımı ararsın.. Dünyada tek erkek oymuş gibi jigoLoyum diye hava basan abazaLarı mı ararsın.. Başka resimLeri yokmuş gibi profiLLerine yarı çıpLak pLaj resimLerini koyan mı ararsın. oLgun erkek sewerim diye para peşinde doLaşan 18’Lik yeni yetme kızLarımı ararsın.. BiLdiği 2 keLime yabancı diLLe profiLini ingiLizce yazan hava budaLaLarını mı ararsın.. 10 sene önce çektirdiği resimLeriyLe işte bu benim diye profiLine koyan ewde kaLmış yaşıtLarımı mı ararsın MesLeğine öğretmen yerine teacher yazan örnek (!) eğitimciLerimi ararsın.. 2 kişiLik şirkette sekreterim diyeceğine yönetici asistanıyım diye yazan biçareLerimi ararsın.. Yatağındaki kadını uyutup bekarım diye netde cirit atan akıL fukaraLarını mı ararsın.. Gerçek hayatta bir haLt beceremeyip bu aLemde sanaL seks arayan ruh hastaLarını mı ararsın.. FotomodeLLerin resmini profiLine koyup benim diyen zawaLLıLarımı ararsın.. Ne ararsan war......
Güzel dostlarim bu profilimdeki bahsettigim sözler sadece ve sadece o sözleri uygulayan insanlar icin gecerli" Yarasi olan gocunur" Olmayana hic sözüm yok saygilar.....
KUZEY KIYILARINA BIRAKTIM MESAJIMI
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Oy oy oy !!! Birisi/birileri sanırım Sevgili Muhtarımızı çok kızdırmış
Ama yazdıklarında da haksız değil değilmi ? Okadar güzel çizmişki sanalın, sanaldaki insanların profillerini. Okadar yoruma gerek bırakmadan anlatmışki Okadar anlaşılması kolay kelimeler kullanmışki soru işaretine gerek bırakmadan Belkide birçoğumuzun söylemek isteyipde söyleyemediklerini yazmış Eksiği yokmu ? Çooookkk Daha neleri var hemde. Belkide en yakın dost dediklerimizin içinde bile var böyleleri ve bizler bunu bile bile susuyoruz belkide. Bu tip insanlarla savaşmalımı, yok farzedip uzakmı durmalı yoksa banadokunmayan yılan bin yaşasın deyip gözmü yummalı ? Nedersiniz ?
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: DÜRÜST OLUN LÜTFEN ; Ptsi Mart 23, 2009 11:14 am
Alıntı :
Daha neleri var hemde. Belkide en yakın dost dediklerimizin içinde bile var böyleleri ve bizler bunu bile bile susuyoruz belkide. Bu tip insanlarla savaşmalımı, yok farzedip uzakmı durmalı yoksa bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyip gözmü yummalı ? Nedersiniz ?
... bence en iyisi uzak durmak, şu internet hayatımıza girdiğinden beri gerçek dost, arkadaşlık belki de aşk kavramlarını unuttuk.. her şey birbirine karıştı...
F.Sema Günaydın Teğmen
Mesaj Sayısı : 19 Nerden : Amasya Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/03/09
Konu: Geri: DÜRÜST OLUN LÜTFEN ; C.tesi Mart 28, 2009 7:23 am
Bu doğrularla dolu olan sitemkar yazına katılmakla beraber; beni en çok üzen şey, güzel dilimiz Türkçe'nin her geçen gün kan kaybetmesidir. Unutmayalım ki; dil bir milletin en önemli kimliğidir. Biz bugün kimliğimize sahip çıkmazsak yarın bir gün çok geç olabilir. Zaten bildiğimiz gibi, bir milleti sömürmek isteyenler, işe önce dillerini bozmakla başlarlar. Dil öğrenmek güzeldir, herkeste öğrenmelidir ama gündelik hayatta Türkçemizi düzgün konuşmamak ve internet aleminde yazılarımızı yazarken yarı Türkçe yarı İngilizce yazmak, bizim durumumuzun vahim olduğunu gösterir. ******'ün emaneti olan Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanalım.
SEPYA Moderatör
Konu: Geri: DÜRÜST OLUN LÜTFEN ; C.tesi Mart 28, 2009 11:41 am
iletinize noktasından virgülüne kadar katılımamak elde değil sema hanım
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Evet arkadaşlar size bende katılıyorum.Fakat şuda varki sanalda yaşam farklı bırakın kim ne istiyorsa kendini öle tanıtsın,buna inanıp inanmamakta sizin elinizde siz bildiğiniz yapın kişiye doğrusu neyse yoluda odur...
Hiç tanımadığınız birine secerenizi dökmek aslında bana herzaman ters gelmiştir.. Gerçek yaşamda bile zor tanıyabildiğimiz,güvenmekte zorlandıgımız bir dünyada, sanalda ne kadar güvenebilirsin ki sorusunu aklımıza getiriyor..
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Tabii ki kimse kimseye ne secere dökmek ne de kendi ile ilgili bir bilgi vermek zorunda Hatta adını bile söylemek zorunda değil... Ancak Climbed'in burada ifade ettiği benimde katıldığım düşünce insanların kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışmaları (ki çoğu zamanda bu sanala aşina kişilerce anlaşılıyor) hatta bunu gayrı ahlaki boyutlara kadar götürmeleri
100 kontör yoLLarsan camda sana soyunurum diyen yeni yetme zawaLLı kızLarımı ararsın.. Yatağındaki kadını uyutup bekarım diye netde cirit atan akıL fukaraLarını mı ararsın.. (Bunu yapan kadınlar da var...)
Demiş örneğin Climbed. Bu işin ahlaki çöküntü yanı
Burada herkes dr, hakim, sawcı, yarbay, aLbay vs...
yoLda gördükLeri bir BMW nin önünde kendi arabasıymış gibi resim çektiren ameLeLerimi ararsın..
Demiş gene Climbed. Bu da olayın karşısındakini "enayi" yerine koyup karşısındaki kişi üzerinden ego tatmin etme yönü (aslında bunun başka tanımlaması var ama...)
Can sıkıcı şeyler bunlar. Kimse kimseye kendisi ile ilgili birşey söylememe hakkına sahip. Eyvallah. Ama kimseninde kimseyi enayi yerine koymaya hakkı yok diye düşünüyorum.
Yanılıyormuyum ???
dreams1903 Teğmen
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 67 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 11/04/09
Aslında forum konusu sadece sanalı icermiyor. Gercek hayatta ta aynen var bu anlatılanlar... İnsan sarrafı olanlar zeki insanlar gerek sanalda gerek gercek hayatta kım nasıl gorunurse gorunsun zaten karsısındakı kısıyı cozuyor. Sorun bırazda kultur ve egıtım (Akademik egitimi kastetmiyorum) den kaynaklanıyor gibi geliyor bana....
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: DÜRÜST OLUN LÜTFEN ; Ptsi Mayıs 04, 2009 8:16 am