Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Perş. Eyl. 25, 2008 8:46 pm
Sizin Kahveniz Nasil Olsun?
Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...
Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir.. . Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.
Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur.. . Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir.
Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer
Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır... Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır
Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır insanın...içini
Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...
Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden...
Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersiniz ...
Sizin kahveniz nasıl olsun ???
alıntı
En son impassive tarafından C.tesi Ara. 13, 2008 9:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Perş. Ekim 02, 2008 9:37 am
içtiğin kahve aynıdır belki ama yüreyin karar mıştır belki herzamanki kahve acı gelir gerci artık kahvelere tatladırıcı da elkiyolar aromalı camsakızlı yani artık kahvenize her türlü talandırıcı kouyorsunuz yeter ki bol köpüklü olsun impassive bana bi orta köpüklü kahve yaparmın iceyim
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Cuma Ekim 03, 2008 12:20 am
Derler ya taze elden taz kahve keyif verir ama eşimin yaptığı kahvenin tadı baska kahvede yok.
impassive Özel Üye
Mesaj Sayısı : 1238 Yaş : 37 Nerden : SmyRna Ruhsal Durumunuz : Reputation : 4 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Cuma Ekim 03, 2008 9:18 am
hemen geliyo orta bol köpüklü kahveee
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Perş. Ekim 23, 2008 2:30 am
Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden... çok gzl anlatılmış teşekkürler
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Perş. Ekim 23, 2008 7:30 am
Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden... Çok doğru meliscim ve ben kahve içmeyi çok seviyorum hele birde dostlarla içilen kahve değmeyin keyfine ozaman ohh şimdi olsada içsem
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Salı Ekim 28, 2008 11:09 am
Bugün içtiğim her kahve bana ayri bir tad verdi,ama en güzeli,Mihrabat Korusunda,soğuk bir İstanbul sabahında çok sevdiğim bir dostumla,çini işlemeli bir fincanda sunulan kahveydi.Mevsim son bahar değil ,SOMBAHAR.
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Cuma Kas. 07, 2008 9:08 am
kahve yemenden gelir 2 kerecekilir kahvenin tadını da yapan pişiren veriri sizin elinizden acı bile olsa o kahveyi içerim şimdi kahvem nasıl olursa olsun bi kahve alabilirmiyim
Didi Zirvedeki Mod
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Paz Kas. 16, 2008 9:42 am
Bir pazar sabahı,ev halkı uykuda .. Klasik,yine erken uyandım,herkes uykudayken yaptım kahvemi ve daldım foruma...Çok keyif verdi kahve ve sizlerle olmak.
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Çarş. Kas. 19, 2008 1:25 pm
Kırk yık hatrını düşünürsek bende şekerli bir kahve rica ediyorum. Mümkün mü???
idealist Yarbay
Mesaj Sayısı : 180 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 3 Kayıt tarihi : 03/11/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Çarş. Kas. 19, 2008 11:05 pm
Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur.. . Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir.
Gerçektende öyle.İkisininde beğenmesi için çalışırsın önce sonra bir eline sağlık güzel olmuş dediklerindeki o gülümsemeyi görmenin tadı bir başkadır.Dudaklarımda bıraktığın tebessüm için teşekkürler adminem.Her kahveni sevgiyle yapman ve huzurla yudumlaman dileğiyle...
impassive Özel Üye
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Perş. Kas. 20, 2008 10:45 pm
Alıntı :
Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer
hepinize kahve ısmarlıyorum.. neşeniz eksik olmasın burada oldugunuz için teşekkür ederim hepinize...
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Cuma Kas. 21, 2008 1:39 pm
40 yıl hatırlı olsun lütfen.....
Ekselanss Moderatör
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Paz Ara. 28, 2008 9:33 am
istanbulu ayaklarının altında seyrederek ken içilen kahve kadar güzel kahve olamaz işte o kahve kahve oolur içilirken ağızda şerbet olur ve tat verir
^^HüZüNBaZ^^ Üsteğmen
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 40 Nerden : Sakarya Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 11/02/09
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Perş. Şub. 12, 2009 1:01 pm
Alıntı :
Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır... Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...
bu kahvenin tadını çok iyi biliyorum ..
Alıntı :
Her kahve aynı tadı taşımaz...
benim dostlarımla içtiğim kahve bi başkadır mesela..
şimdi çok güzel olurdu orta şekerli bi kahve:)
SiMaRiK
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Cuma Şub. 13, 2009 2:38 am
Tuzlu olmasında benimki nasıl olursa olsun
::PrincesS:: Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 75 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/09/08
Konu: Geri: Sizin Kahveniz Nasıl Olsun? Cuma Şub. 13, 2009 3:36 pm
SiMaRiK demiş ki:
Tuzlu olmasında benimki nasıl olursa olsun
tuzlu kahvenin anlamı da farklıdır--tuzlu kahve bazen çok tatlı bir şey olabiliyor ama dostlarla içilen kahvenin yeri çok ayrıdır benim için