TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcapSANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_voting_barSANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcapSANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_voting_barSANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap36%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap0%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap7%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap0%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap21%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap7%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_lcap14%SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup)

YazarMesaj
BiLLuR
Admin
Admin
BiLLuR

Kadın
Ruhsal Durumunuz : SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) Cesur10

SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) Empty
MesajKonu: SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup)   SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup) EmptyCuma Ekim 03, 2008 7:19 pm

Ben 15 yaşındayım.Hayatımın baharında.Ama sen yokken bile o bahar kışa dönüşüyor.
Hiç yorulmadan aramaya devam edeceğim seni.Bıkmadan , usanmadan.Çünkü sen yanımdayken görmeyen gözlerim aydınlanıyordu.Yaşama sebebim diyordum sna.Gözlerinde kaybolurken buldum mutluluğu.Aradığım askı bu kadar zor bulmusken kaybetmek istemiyordum.
Seni arıyorum.Ama sen yoksun.Şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden.Çık gel artık.Hani , uğruna ölüme gidilen şey kendini karanlıkta bir ışık gibi hissettirir ya..

Dön artık.Karanlıktaki aydınlığım. DÖNNN...

Sensizken yalnızlığa akıyor zaman..Ve akıp giderken neler götürdüğünü bilmiyorum artıkEn son sende kalmısım.Senın dışında hiçbir şey beni bukadar zulme itemez.Gel artık.Baharım ol.Yaşamak istiyorum.

Öyle bir an gelir ki; bir can, , bir duygunun simgesi olur.Bütünleşir o duyguyla.Anlamı derinleşir.Hiçbir zaman duymayacağın, duysanda anlamayacağın bir çığlıkta , sana geliyorum..

NERDESİNNN??..

SANA GELİYORUM(çocukluk askı için yazılms bir mektup)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BABAMA MEKTUP