TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcapHAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_voting_barHAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcapHAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_voting_barHAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap36%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap0%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap7%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap0%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap21%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap7%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_lcap14%HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı)

YazarMesaj
sandy
Prenses
Prenses
sandy

Kadın
Ruhsal Durumunuz : HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) Sarhos10

HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) Empty
MesajKonu: HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı)   HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı) EmptyPtsi Ekim 06, 2008 8:33 am

"Hayatimi yeniden yasayabilseydim eger; hastayken yataga girer
dinlenirdim...
Ben olmadigim zaman her sey kötüye gidecek diye düsünmezdim...
Gül seklindeki pembe mumu saklamaz yakardim...
Daha az konusur, ama daha çok dinlerdim...
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadasimi aksam
yemegine davet ederdim...

Oturma odasinda TV seyrederken, patlamis misir yer,
sömineyi yakmak isteyen birisi oldugunda ona engel olmazdim...
Yerler leke olacak diye korkmazdim...
Bana gençligini anlatmaya çalisan dedeme daha çok vakit ayirirdim...
Kocamin sorumluluklarini daha çok paylasirdim...

Saçim bozulmasin diye, arabanin caminin açilmasini önlemezdim...
Etegimin lekelenmesine aldirmadan çimlere otururdum...
TV seyrederken daha az, hayata bakarken
daha
çok aglar ve gülerdim...
Ömür boyu "garantilidir" denilen hiçbir seyi satin almazdim...

Hamileligimin bir an önce sona erip, dogum yapmayi dilemek yerine, hamile
oldugum her anin
tadini çikarir ve içimde bir canli yaratmanin ne kadar harika oldugunu fark
ederdim...
Bu o kadar nadir bir olay ki, Mucize gibi bir sey...

Çocuklarim beni öpmek istediklerinde, asla "önce git ellerini yüzünü yika"
demezdim...
Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim...
Ama baska bir hayat verilseydi en çok yapacagim sey; her dakikasini
degerlendirmek olurdu...

Dikkatle bak!
Gerçekten gör!
Yasa!
Vazgeçme!
Küçük seyler için sikayet etme!

Bana benzemeyenler, benden daha çok seye sahip olanlar ve kimin ne yaptigi
beni ilgilendirmezdi...
Bunun yerine, iliskilerimi güçlendirmeye
çalisirdim...
Sahip
oldugunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her sey için Allah'a sükredin...
Tek bir hayatiniz var ve birgün sona eriyor...
Umarim her gününüzü degerlendirirsiniz.''

HAYATIMI YENİDEN YAŞAYA BİLSEYDİM EĞER(alıntı)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-