TÜRK KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRK KAHVESİ

KARDI YAĞDI...YAĞMURDU AKTI..SONRA TOPRAĞA KARIŞTI KURUDU DE..SOLDU DE..NE BİLEYİM İŞTE..KISACA ÖLDÜ DE...

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En son konular
» ôîòî ìîäíû÷ ï
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:48 am tarafından Misafir

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:13 am tarafından Misafir

» TRAMADOL purchase fedex
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:12 pm tarafından Misafir

» cod delivery overnight clomid
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyÇarş. Tem. 27, 2011 7:30 am tarafından Misafir

» Evet en iyi avatar kimde
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:02 pm tarafından Misafir

» Ruh hali
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:55 pm tarafından .Climbed.

» RADYO ACTİVE ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Haz. 07, 2009 8:42 pm tarafından .Climbed.

» Şu an ne dinliyorsunuz?
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:47 pm tarafından PeRiLiCe

» En sevdiğiniz bayan ve erkek isimleri nelerdir?
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyCuma Haz. 05, 2009 10:23 pm tarafından PeRiLiCe

» hırs üzerine bir çözümleme
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyCuma Haz. 05, 2009 8:04 pm tarafından Didi

» Aşkla Baş Edecek Gücün Yoksa Aşık Etmeee!
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyCuma Haz. 05, 2009 4:13 pm tarafından gizem_den

» BİR AYRILIK GÜNÜNDE
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPerş. Haz. 04, 2009 10:30 pm tarafından SiMaRiK

» Tamam Gidiyorum...!
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyÇarş. Haz. 03, 2009 1:49 pm tarafından gizem_den

» kabağın sahibi vardır elbet
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:41 pm tarafından Didi

» yalakalık üzerine
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptySalı Haz. 02, 2009 9:21 pm tarafından Didi

» Para Her Kapıyı Açar mı?
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPtsi Haz. 01, 2009 8:54 pm tarafından BiLLuR

» susuyorum...
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:08 pm tarafından SEPYA

» komik şiir (tezatlık)
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 11:04 pm tarafından SEPYA

» gizlice..
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:57 pm tarafından SEPYA

» metrekareye düşen mermi...
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPaz Mayıs 31, 2009 10:51 pm tarafından SEPYA

» 2009 Dünya GüzeLLik yarışması adayLarı
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 11:44 am tarafından SiMaRiK

» Aşka Meylin Nedendir
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyC.tesi Mayıs 30, 2009 10:40 am tarafından impassive

» Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:41 pm tarafından kayısı_cicegi

» F.WILHELM NIETZSCHE
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPerş. Mayıs 28, 2009 10:34 pm tarafından kayısı_cicegi

» Şehre Hasret
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyCuma Mayıs 22, 2009 8:45 am tarafından astakoz

En iyi yollayıcılar
Ekselanss (1504)
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcapÇok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_voting_barÇok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap 
BiLLuR (1500)
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcapÇok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_voting_barÇok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap 
Serap (1364)
sandy (1289)
impassive (1238)
Didi (1139)
Mavis (811)
SEPYA (777)
Phoenix_u (733)
SiMaRiK (692)
Istatistikler
Toplam 300 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: PeRiLiCe

Kullanıcılarımız toplam 15216 mesaj attılar bunda 4017 konu
Anket
Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?
Karşıdaki insanın aklını okumak
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap36%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 36% [ 5 ]
Görünmez olmak
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap0%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaman içinde yolculuk etmek
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap7%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Geleceği görmek
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap0%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İnsanları iyileştirmek
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap21%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Zamanı durdurmak
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap7%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Uçmak
Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_lcap14%Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Ölümsüz olmak
 7% [ 1 ]
Diğer
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 14
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Çok derdim var ÇOOOOKKK:)

+5
Ekselanss
sandy
BiLLuR
qerekyok
nAsi_yAni
9 posters
YazarMesaj
nAsi_yAni
Binbaşı
Binbaşı
nAsi_yAni

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Inanma11

Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Empty
MesajKonu: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPtsi Ekim 06, 2008 3:32 pm

Hayatın yoğun temposunda bir takım zorluklarla karşılaşıyoruz.Trafikte işte evde alışverişte vs.canımızı sıkan yada sevdiklerimizin canını sıkan bazen hiç tanımadığımız birinin başına gelen bi olay bile bizi üzebiliyor keyfimizi kaçırabiliyor.bende içimizi buraya dökelim sıkıntılarımızı paylaşalım rahatlayalım istedim.Ne dersiniz?

Benim bugün kü sıkıntım çok hasta olmam.Bir poşet dolusu ilaç hiç sevmem içmeyide.Bigün hap içerken boğazıma takılan bi hapla hıg diye gidicem bölede bi aptal korkum var Very Happy nefes alamıyorum ağzı acık ayran delisi gibiyim an itibariyle.Herşeyin başı kesinlikle sağlık.
Herkese sağlıklı bol neşeli günler diliyorum...
qerekyok
Özel Üye
Özel Üye
qerekyok

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Ssstt10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPtsi Ekim 06, 2008 8:23 pm

Bu sabah erken uyandım
Keyifsizim
Giyinip süslenmeye isteksizim

Kime süsleneyim ki
Bir sevgilim bile yok
Çok derdim var çokk çokkkkk
Çok derdim var çokkkkkkkkk:))))
BiLLuR
Admin
Admin
BiLLuR

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Cesur10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPtsi Ekim 06, 2008 10:25 pm

Sabah 5:45de uyanıyorum..Soru çözüyorum ..Sonra okula gidiyorum..Ordanda idmana gidiyorum..Gidiş geliş toplam 2 saat yol çekiyorum..2gün sonrada hastahaneye gidiceğim..İğnedende çok korkarımm..Napcam bilmiyorum..Derdim hepinizinkinden fazla yanii..Çokk derdim var çoookkkkkk..
sandy
Prenses
Prenses
sandy

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Sarhos10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptySalı Ekim 07, 2008 12:08 am

dertler bitmezki mühim olan dertlerimizin üstüne gidipte onu dahada çıkılmaz hale getirmemek
Ekselanss
Moderatör
Moderatör
Ekselanss

Erkek
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Canli10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptySalı Ekim 07, 2008 8:34 am

dertsiz olan derdine derman aramayan mı yok cokkkkkkkkkkk benden onlardan biriyim omuzlarımda beni aşan benden cok ağır yük var artık zor lanmaya başladım ama allah hemizin derdine derman olsun dermansız dertler vermesin yüce rabbim
Didi
Zirvedeki Mod
Zirvedeki Mod
Didi

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Kustah10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyC.tesi Ekim 18, 2008 12:09 am

allaha şükür pek bi derdim yok...yarın gelecek 25 kişlik misafirimizi,en sevdiğim vazomuzun kırılmasını,bugün çok yorulduğumu,yarın daha çok yorulacağımı saymazsak Sad
Mavis
Moderatör
Moderatör
Mavis

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Ssstt10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyPtsi Ekim 20, 2008 9:38 am

Çokkkkkkkkkkk derdim var çokkkkkkkkkk.Sıralamaya koysam biri diğerinden ağır bu yükü sırtımdan alacak kimse yok bende en sessiz olanı susma hakkımı kullanıyorummmm Sad
1fairplayer
Tuğ General
Tuğ General
1fairplayer

Erkek
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Iyi11

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyÇarş. Şub. 11, 2009 11:52 am

işim yaz sezonu olduğu için 6 ay tatil.maddi sorunum olmayıp süper gözükse de Çokkkkkkkkkkk derdim var çokkkkkkkkkk.ne yatıığım saat belli ne kalktığım.bazen sabah 4-5 de yatıp akşam 4 -5 de kahvaltı yapıyorum.ne kadar arkadaş ziyareti gezme internet olsada yaz gibi olmuyo.offff of.allahdan keyfekeder - radyo ve sizler varsınız.
::PrincesS::
Yüzbaşı
Yüzbaşı
::PrincesS::

Kadın
Ruhsal Durumunuz : Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) Kustah10

MesajKonu: Geri: Çok derdim var ÇOOOOKKK:)   Çok derdim var   ÇOOOOKKK:) EmptyÇarş. Şub. 11, 2009 11:11 pm

ben saysam forumlar yetmez sustum Very Happy

Çok derdim var ÇOOOOKKK:)
1 sayfadaki 1 sayfası