Mesaj Sayısı : 19 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/10/08
Konu: Çok ilginç !? Çarş. Ekim 08, 2008 4:12 pm
itede 90 kişinin üzerinde kayıtlı üye var ve bunlardan sadece 3-4 tabesi yazıyor sanırım gerisi de okuyor. Yani Ladyler prensesler çalışıyor halka yatıyor. Çok ilginç !!!
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Çarş. Ekim 08, 2008 4:58 pm
Bence forumu dikkatli gezin ozaman kimsenin yatmadığını göreceksiniz.Burda bulunan tüm arkadaşlarımızda forum için üzerine düşeni gerektiği gibi yapıyor.tşkler
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Çarş. Ekim 08, 2008 10:03 pm
Bencede herkes üzerine düşeni çok güzel birşekilde yapıyor..Zaten sitemizde bişeyleri yazıya dökmek içten gelen bişeydir..Bu zorlamayla olmaz..İnanıyorumkı bu siteye duyarsız kalmayıp bütün arkadaslarım üzerlerine düşen vazıfe demiyim sorumluluklarını yerine getireceklerine eminim..
haricten.gazel Teğmen
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 9:10 am
Çok ilginç Gene yanıt Sayın Lady'm ve Sayın Prensesimden geldi ) Halkı için çalışmaktan öte halkın koruyan İki kişi. Önlerinde saygı ile eğiliyorum Ancak ne tesadüf şu an yazı yazdığım panlin yanında bir pano var. "En İyi Yolayıvılar" Sanırım panonun limiti nedeni ile 10 kişi girmiş listeye. Ama bakıyoumd... En altta bulunan TBB 1 ay gibi bir zmanda 60 mesaj yollamış ve uzun bir sürdirde yazmıyor.
Kaç kişi nekadar konu açmış bunada bakmadım. Fakat başka birşey bana ilginç geldi. Sitenizin girişinde hemen ATATÜRK resminin altında bizi hoşgeldin mesjı ile karşılayan phonix (görevi co-admin gözükmekle beraber adı orada geçiyorsa sanırım site sahiplerinden birisi de o olmalı. Hem site sahibi olup hem co-amin olmasıdaki tevazusu !!! da takdire !!! değerdoğrusu ) bile 9. sırad. Yani kısaca...
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 11:21 am
hariçten gazel,nickinle müsemma bir tarzın var. sorunun ne acaba? bak hepimiz kaygılandık şimdi senin adına :)bu yazdıklarını ruh haline bağlıyorum.
Ressam Özel Üye
Mesaj Sayısı : 170 Nerden : izmir Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 30/08/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 1:13 pm
Halktan biri olarak hariçten gazele cevap veriyorumm:)))
Birincisi eleştiren olmazsa kendimize bakma şansımızda olmaz .. dolayısı ile eleştiri makul ve yapıcıysa ben eleştirene hatta biraz bana heyy sarsıl ve kendine gel diyene bayılırım.. bak senin sayende kendime geldim ve bu günden itibaren yazılarıma kaldığım yerden devam edeceğim bir hayli aksattığım doğruu:)) özelliklede Atışmalar bensiz öksüz kalmışş)
ilk sana atacağım gazel yakala...
malumunz hepimizin kendine ait hayatları da var gazelci:))
hal böyle olunca bazen aksatılabiliyor görevler ..
ayrıca burası bir kompleks Turkkahvesi Vip king odamız, radyomuz ve forumumuz . Hepsine ayrı ayrı zaman ayrıyor çok güzel dostluklar beraberlikler yasatıyoruz .. Hepsi bebek sayılır herkesin amatör ruhla içten samimi katkıları var ..okumak ta bir katkı... bu katkıları küçümsemek hakikaten hariçten gazel okumayla eşitt .. ama kendini bilen insanda erdem sahibidir .. dolayısı ile ben aramıza hosgeldin diyorum ve seni atışmaya davet ediyorum .. gel bakalım birde orda göster kendini:))
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 2:12 pm
bu atışmada hariçten gazelin büyük katkıları olacağına inanıyorum çünkü yazdıkları hariçten gazel
haricten.gazel Teğmen
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 3:28 pm
Eyvah eyvah Galiba birisinin ayağına fena bastımmm Elit tabaka; prensesi lady si moderatörü özel üyesi ayağa kalktı Hatta nasıl bir tepki geldiyse birilerinden ! ! ! uyuyanlar bile uyandı Fakat merak etiğim şey acaba foruma ilişkin ettiğim sözlermi buna sebep yoksa phonix mi alındıda Sayın Lady'm Sayın Prenses'im Sayın Moderatörüm ve Sayın uyuyan Özel Üye'm birden karşı atağa geçtiler Sanırım abartıyorum. Benim ruh halimi aptal dan Paranoyak'a çevirmem en doğrusu olacak Arkadaşlar bunca alınganlık niye ? Bu yazıyı yazdığım konu blok'unun başlığı Öneriler/ELEŞTİRİLER/Etkinlikler Acaba ELEŞTİRİ kelimesi oraya adet yerini bulsun diyemi kondu yoksa orada gerçekten olması gereken bir kelime ama birisinin işinemi gelmedi eleştirilmek ??? Sayın Moderatörüm yazdıklarımı silmek sizlerin elinde. Hatta beni tamamen atmak da öyle. Ama bursı bir FORUM ise bende düşündüklerimi yazmayacaksam..
Ressam Özel Üye
Mesaj Sayısı : 170 Nerden : izmir Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 30/08/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 3:35 pm
pisst gazell
Ben atak mı yaptım sana )
Bi de methiye düzdüm ...sen bence çok şartlı reflex geliştiriyorsun bunun tıptaki adini bilmiorum ama önyargili olmak, sürekli muhalif olma durumu himm 'arastırmam lazim
bekle geliyorum
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 3:49 pm
Sayın halkın içinden gelen gazell..Bu bölümün başlığı seninde söylediğn gibi ELEŞTİRİ konusunuda içeriyor..Bizimde yaptığımız şey aslında tam olark bu..Her ne kadar kişi için iyi veya kötü dilekleri yazıya döküyoruz..Ama bir sürü başlıklarımız var bence sadece burda vakit geçirmek değilde..Burdaki üstün performansını diğer konu başlıklarındada göstermeni bekleriz kii illaki sendende alabileceğimiz değerli bilgiler vardır..Bu benim nacizane fikrim..Bir yere takılıp kalmak keza kişiyi olduğu yerde bırakır.. SAYGILARIMLA..
haricten.gazel Teğmen
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 3:53 pm
Eyvahhh Derken haklıymışım Hemen Sayın Lady'm üzerinden "kes sesini" uyarısı geldi bile Ok sustum ben haddimi bilirim Neyse Ben birazda başka sularda balık avlayayım. Burada suyu fazla bulandırdım sanırım
sandy Prenses
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 4:41 pm
sayın gazel sana burda kes sesini denilmiyor yanlış anlaşılma olmasın sadece bu bölüm eleştiri bölümü atışma yerine döndürmeyelim atışmak istiyosan bide atışma yeri var sizi oraya alalım lütfen
karadeniz_guzeli Teğmen
Konu: Geri: Çok ilginç !? Perş. Ekim 09, 2008 6:02 pm
ben daha yeniyim ama alisiyorum yani forumu okudukca yazmaya baslarim seve seve insanlari zorla birseye itmemekm lazim bence kendi istegi ile yapmali yanlis ifade kullandiysam af ola
SiMaRiK
Konu: Geri: Çok ilginç !? Cuma Ekim 10, 2008 11:22 am
Ya Sabırrrr...........
bay.asil Teğmen
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : ankara Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: Çok ilginç !? Cuma Ekim 10, 2008 11:48 am
gazelll nıckın gbı gusel gazel okuyosunnn =) hangı kurumdansın mit mossad cıa ?? bak sana bırsey dıyeyım bız tek kolda goturmuyoruz bazı seylerı bırcok koldan yurutuyoruz.ben burda kaytlı uyeyım ama araada bır gelırım cunku myntte odada yogun oluyorum ordakı olaylara bakıyorum.ama bu demek degıldırkı burdakı arkdslarmın emeklerını,ugraslarnı,cabalrnı farkında degılım demek degıldır.ben burda olamasmada fazla burdakı her arkdsmın ıyı nıyetıne tarfsızlıgna ve yaptklarnı destekler ve sonuna kadar arksnda durusumu sergılerım.sana gelınce bu benım ksıısel duusncem,, bana demokrası oyunları yapma=) senın gıbılerı cok gelıo kıng odasına ve cogu elımın altmndan gecıo ve kıme hızmet ettıklerı amacları bir bir cıkıyor ortaya=) su konulara grmıcem sadce egınıcem yok elstreler kaplıymısz yok senı sustryomusz falan fılan bunlar zaten senın malzemen yazını okudgum anda anladım.ben senın malzemelrını kulanmam.kendı malzemem varken.senın ıstedgnı sana vermıcem.ayrca etek altı nıckle gelmeyıde vazgec sanrım annenın etek altında saklana bır cocuksun sanrm.gel buraya kım olursan ol kımlıgını acıkla ve duusncelrnı soyle bıras mert ol=) neyse bukadar yeter sanrm.bırbrmzı anladgmızı duusnuyorum.=)
haricten.gazel Teğmen
Konu: Geri: Çok ilginç !? Cuma Ekim 10, 2008 3:35 pm
Üzginim Forumunuza üye olmadan önce birkaç gün miafir olarak ziyaret edip incelemeye çalışmıştım. Hoş, semimi, sempatik, ve en çokta ATATÜRKÇÜ bir site olması beni çekmişti. Ayrıca site tam anlamıyla "aile içi" site görüntüsündeydi. Belliki bir grubun sitesidi bu. Belki dedim Neden olmasın dedim Olur ya dedim Hani dışarıdanda birini belki kabul ederler aralarına dedim. Ama gerçekten belki, olurya derken haklıymışım Belki sözcüğü düşük ihtimallerd kullanılır Olur ya ise daha da zor durumlarda. Ne yazıkki istatistikler haklı çıktı ve az ihtimal gerçeklşmedi Amacım dışarıdan bakan biri olarak işin içine birazda hiciv (kendimce) katarak birşeyleri anlatmaktı. Çünki dışarıdan bakan bir göz daima işin içindekilerden daha fazla hata bulur. Satranç oynayanlar bunu iyi bilir. İşletmeledeki yönetim kadrosu ise buna "işletme körlüğü" adını verir. Sanırım hata yaptım. Bunu yaparken ortaoyunundaki kavuklu ve pişekar tiplemelerini örnek alıp ve hatta bilerek nickinide yanlış yazarak (phonix) kendime phoEnix'i partner seçmiştim Atışarak takılarak şakalaşarak eğlenir bir yandanda yazışırız diye. Ama nedense onun dışında herkezden ses geldi. Üstelik ses değil hakırışlar geldi. Ve sanırım bu durumda benimde gitme vaktim geldi Phoenix lütfen beni sen sil sitenizden olurmu Sayın Özel Üye'm Ressamın daveti üzerine atışma kısmında son hariçten gazelimi okuyacağım izninile Gazellerimle hernekadar sürç-i lisan ettimse affola