Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: GÜNCELERİMİZ Perş. Ekim 09, 2008 2:23 pm
Güncelerimiz ya da günlüklerimiz ...Sırdaşlarımız,pusulalarımız,içimiz döktüğümüz satırlar ya da yazdıklarımıza sinirlenip parçaladığımız sayfalar.Çoğumuzun elbette olmuştur yaşamında günceleri.Burası herkesin kendi güncesi olsun istedim,ne yazarsak güne ait yaşama ve kendimize ait...
Ressam Özel Üye
Mesaj Sayısı : 170 Nerden : izmir Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 30/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Perş. Ekim 09, 2008 3:07 pm
harika bir yaprak bu didi ...
Bana da bir sayfa ayırdığın içinnn .......
Dün uzun düşündüğüm bir gündü ve bu güne uzantısına baktığımda verimli olduğumu mutlu olduğumu mutlu uyandığımı görüyor ve bir kez daha doğru karar aldığıma inanıyorum:))
insanların hayatında zaman aralıklarında birileri gelir sizin açık kapılarınızdan içeri sızıveririler gönüllerinize girerler.... öyle bir yer ederler ki .. nasıl olduğunu farkedemezsiniz .. bazen olmaz dersiniz bu yasanmamalı çünkü baktığınızda tek tek incelediğinizde hani kaşı gözü burnu güzel normlarına aykkırıdır .. Ama öyle bir uyumla birleşir ki yüzdeki ifade sizi o yüze bi daha bi daha bakmaya zorlar .. öyle bir şeydir bazen.. koşullarınız uymaz kültürleriniz uymaz .. akla karasınızdır siz ama uyumsuzluğun mükemmel bir ahengini yaşarsınız )
gülmeyin var böyle bir aheng ...
gecen gün sanal ortamlarda nasıl sever ki insanlar birbrilerini diye bir yazı vardı )
sanal ortamlarda sevmek bağlı kalmak ihanet etmemek çıkarsız bir arkadaşlığı bazen sadece satırlarda yazıda götürmek .. ve bunu yıllarca sürdürebilmek .. bazen patırtılara yan msn komşularınız uynasa bile yeniden sessizliğe bürünebilmek . beklentisiz sadece günü günleri yasadıklarınızı olumlu olumsuz paylaşabilmek destek olmak sırt vermek sadece manen her an yanınızda birinin varlığını hissetmek ve her an yanında olmayı istemek alışmak nefes almak gibi yokluğunda oksiensiz kalmak boğulurcasına susuz kalmak kurumuş bir toprak misali .. yaşamadıysanız bilemezsiniz ..
beklentisiz ümit etmeden yarın ne olacak diye sorgulamadan saf ve tertemiz bazen sevgiden öfke nöbetleriyle bazen huzurun sesiyle gecen güzel yıllara siz olsanız kıyarmıydınız
kavuşmamak mı bu kadar yücelten duygularımızı ..öyleyse hiç kavuşmadan bir ömür burda ve birbirimize destek kalalım )
gerçeklerdeki riyalardan daha gerçek bir dostluksa yaşadığımız bozmadan yaşatalım kime ne:))
ama yıpranmadan ve yıpratmadan özgürlüklerimize saygılı ve sevgili
eksiklerimizi tamamlayarak onararak böyle düşündüm bu günn sizinle de
paylaştım.. dostca ve içten
sevgilerr
En son Ressam tarafından Cuma Ekim 10, 2008 8:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Didi Zirvedeki Mod
Mesaj Sayısı : 1139 Yaş : 56 Nerden : sizin köyden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Cuma Ekim 10, 2008 5:03 pm
Sevgili günlük, Ne kadar hoyratız değil mi ve ne kadar acımasız ... Sorularımız ,yorumlarımız ve özürlerimiz ne kadar oyun gibi ,şaka gibi.Neyse sevgili günlük seyir defterini başkası yazsın.Ben artık gitmeliyim.
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Cuma Ekim 10, 2008 5:21 pm
güzel bir sayfa hayat acımasız yargılıyor bazen bizleri her şey yalan gibi gülüşler,sevmeler,el uzatmalar v.s güveniyosun sırtından vuruluyorsun.Dost deyip kucağında ağlıyorsun ama nafile ya biz yanlışız yada yaklaşımlara çabuk kanıyoruz.istiyorum ki her şey özüre dökülmeden kırılıp incinmeden halledilsin.İnsanları seviyorummmm.
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Cuma Ekim 10, 2008 7:54 pm
Zor bir günü bitirdim ve zor bir gece başlamak üzere... Kırgınlıklar var listemde sarılması yen içinde kalması gereken Yeni fikirler var listemde herkesi birleştirmesini kaynaştırmasını dilediğim Buluşmalar var listemde birbirini sanalda tanıyıp sevenleri reeldede bir araya getirecek Umutlarım var başarmak adına Korkularım var kaybetmekten yana Ve birde hayatım var... Bakalım gecenin sonunda neler geçecek klavyemden buraya Ya da birşeyler geçebilecekmi
sandy Prenses
Mesaj Sayısı : 1289 Nerden : evden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 1 Kayıt tarihi : 10/09/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Cuma Ekim 10, 2008 8:47 pm
ben umut ediyorum ki her şey yolunda gidecek ve gitmeli diye düşünüyorum.Hepimizde yetişkin insanlarız çocuk değiliz konuşarak halledilemiyecek sorun yoktur.Tatlı dil güler yüz hepsi bu yeterki saygı çervesinde olsun
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ C.tesi Ekim 11, 2008 8:22 am
Günaydın günce Korkular dün gece umutlardan baskın çıktı Kırgınlıklar küskünlüklere dönüştü yen içinden taştı Birleşme yerine bölündük kayıplar oldu. Kimimiz kimimizi anlamadı Kimimimiz kendini anlatamadı Bazen diyorum adım atmamalımı acaba? Durmalımı olduğun yerde DAHA kelimesini unutmalımı acaba Daha iyi daha güzel daha canlı daha dostça daha daha daha... Bumuydu yanlışım diye soruyorum sana sevgili günce Demekki yemem gereken çoooook fırın ekmek var bu yolda... Yeni bir gün Yeni bir başlangıç Hayata dair Ama artık sıralama değişecek. Dün gece listemde en son sıradaki madde ilk sıraya geçecek Hayatım ! İçinde herşey olan hayatm ! Artık bende benim için birşeyler yapanları benim için sevinen ve üzülenleri Benim için.. leri alacağım ön sıraya Sineklerin Tanrısı birdaha oynanmayacak bu monitörlerde !!! Yeni bir gün Yeni bir başlangıç Günaydın günce
**EL_İS** Teğmen
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ C.tesi Ekim 11, 2008 3:55 pm
sesvgili günce
bugün radyo açık degil kimse yok
sandy Prenses
Konu: Günlük Tutmaya Ne Dersiniz? Cuma Ekim 17, 2008 11:00 pm
Arkadaşlar hadi bizim burda bir günlüğümüz olsun.Bu gün yaptığımız ufakta olsa birşeyleri burda birbrimizle paylaşmaya davet ediyorum.
B en bu gün gereksiz işler yaptım.Şöyle baktımda gün boyu elle tutulur bişeyler yapmamışım(yemek yapmak dışında )umarım yarın daha güzel bir günle uyanacağım. Şimdi sizlerdende ufakta olsa gün içinde yaptıklarınızı paylaşmanızı bekliyorum.
SEPYA Moderatör
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Cuma Ekim 17, 2008 11:12 pm
ben bugün siteye çok fazla vakit ayırdığımı düşünüyorum yazılar klipler cevap vermeler ...zaman bide baktım uçmuş dozu mu kaçırıyorum ne
SiMaRiK
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Cuma Ekim 17, 2008 11:51 pm
Eline emeğine sağlık sepya ilgine teşekkür ederiz..
Günlüğe şunu yazıcam yine ömürden bir gün daha gitti geri gelirmi bilmem...
Didi Zirvedeki Mod
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ C.tesi Ekim 18, 2008 12:14 am
sevgili günlük, bugün bir kez daha izole ve hijyenik bir hayat yaşayabilsek dedim,domestosla temizlik yaparken.hatta bir an acaba içimdekileri de temizler mi diye düşünüp içesim geldi.en iyisi konuşmadan yazmak
sandy Prenses
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Paz Ekim 19, 2008 1:58 pm
sevgili günlük güne dünden kalma streslerimle uyandım.Bu günün gzl geeçmesini isstiyorum ama bu stresle nsl olur bilmem.Bunaldım olmazlardan parcalanmalardan kırgınlıklardan tartışmalardan artık her şey normale dönsün istiyorum.
sandy Prenses
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Ptsi Ekim 20, 2008 2:29 am
sevgili günlükkk yatmaya gideceğim ama şunu yazmadan gitmek istemedim bazı şeyler neden es geçilir bazılarınınkide takdir görür sürekli ;nerde yanlış yapıyoruz.çok şey geçiyor içimden volkan misali patlamak ama sabırrrrrrrrrrrrrr ii geceler günlük
Phoenix_u Tüm General
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Ptsi Ekim 20, 2008 8:25 am
Günaydın Bu gün günlerden Tatil ertesi. Nedir bu aaletsizlik. Nedir bu eşitsizlik. Tatil günleri nedn 1 tane de çalışma günü 6 tane. Biri buna dur desin
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Ptsi Ekim 20, 2008 9:23 am
GÜNAYDIN Sitresli geçen bir haftasonunnun ardından yeni bir haftaya başlıyorum .Umuyorumki bu hafta rayına oturmayan konular fazla gerginlik çıkartmadan düzelir ve tatlıya bağlanır
Didi Zirvedeki Mod
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Ptsi Ekim 20, 2008 11:40 am
Sevgili Günlük, bugün kimsenin keyfini bozmayacağım ve kimsenin keyfimi bozmasına izin vermeyeceğim.Radyodayım ama kimse yok:(kahve içiyorum ,kek yiyorum ve candan erçetin dinliyorum şu anda .
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Salı Ekim 21, 2008 6:39 pm
Genelde akşam yazarım..Günüm kötü geçti ve moralim bozuk..Ama forum sayesinde şuan eğlenebiliyorum..Herşey için hepinize ne kadar tsk etsem azdır..İyiki varsınız..
sandy Prenses
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Salı Ekim 21, 2008 7:10 pm
bu gün herşey çok gzldi sakin bi gün geçirdim.Kafama takmamaya çalışıyorum artık ne kadar başarılı olacaksam
sandy Prenses
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Çarş. Ekim 22, 2008 9:37 pm
meraba yine bennnn şuan çok duygusalım aklımdan bazı şeyler geçiyor onlar beni yıpratıyor acebalar nedenler niçinler cvp aramaktan yoruldum ve şuan
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Çarş. Ekim 22, 2008 9:43 pm
Slm..İnsan bazen o kadar yanılabiliyor kii..Herşey çok güzel giderken birden bi bakıyorsunuz tersine dönmüş..Hayat işte ne zaman ne olacağını bilemiyorsunuz..Hep hazırlıkla olmanız lazım .Ama onuda pek beceremiyoruz..Zaman geçiyor..Hemde çok hızlı, yakalamak mümkün değil..Bazen gerçektende zaman içimizden geçiyor hemde canımızı çok yakarakk.Öyle değilmi:(
BiLLuR Admin
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Çarş. Ekim 22, 2008 10:18 pm
nedir bu derin sesizlik?hep geceler böyle sesizmiydi?yoksa yokluğundan yüreğim tıkandıdamı duyamıyorum,hatta sensizlikten kendi çığlıklarımı bile duyamıyorumm...
Phoenix_u Tüm General
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Perş. Ekim 23, 2008 9:53 am
Yıprandım Yıprattım Yoruldum Yordum Üzgünüm.... Bazen herşey pamuk ipliğine bağlı olabiliyor. Bazen bir kelime, bazen bir bakış, hatta bazen sesizlik o ipliği kopartıyor ya da çelikten daha güçlü kılabiliyor. 10 yetişkinin kolunun yapamadığını bazen bir bebeğin serçe parmağı yapaabilyor. Baklım gün ve gece bana ve bize neler getirecek. Artık herşey güzel olsun istiyorum. Yeniden değil Yeni güzellikler olsun Eski dostlarla arkadaşlarla yeni güzellikler umuyorum, diliyorum ve bunun için dua ediyorum.
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Perş. Ekim 23, 2008 10:25 am
Neden acaba biz diye sormaktan usandım artık .Neden ,niçin ,nasıl,niye bunlar olmasa hayat ne kadar güzel olacak ama hep var bunlar hayatımda sorunlar hiç bitmiyo ama ben bitiyorum artık .Hayatımda hep huzur istiyorum mutluluk neşe sevinç bunların tadını unutmaya başladım insanlar arasında hep gizli bir yarış hep gizli bir rekabet neden bu hepimiz insan değilmiyiz sadece biraz saygı ve anlayış herşeyin başı bu umuyorumki ozaman hayat çok güzel olacak
sandy Prenses
Konu: Geri: GÜNCELERİMİZ Perş. Ekim 23, 2008 1:31 pm
Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk... düşünün ki öyle bi dostunuz var güvenip inandığınız ama o size inanmıyor ve bizans oyunu oynuyor ki siz ona güvenirken ve onunda size inandığını düşünürken ne acı bi şey ................................şimdi susuyorum konuşma zamanı gelir bir gün