| Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın | |
|
+4BiLLuR Serap Mavis şiirbaz67 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Kas. 05, 2008 12:52 pm | |
| Sevdalarım vardı benim, Yaramaz ve kaçak bakışlarım vardı. Yılların keşmekeşliğinde kayboldular, Arama boşuna bulamazsın…
Senin için yazdığım şiirler vardı, Bir sır gibi herkesten sakladığım. Yüreğimdeki kor ateşte yandılar, Arama boşuna bulamazsın…
Gülmelerim vardı benim, Hüzünden kaçırdığım kahkahalarım. Yüzümdeki çizgilerde kayboldular, Arama boşuna bulamazsın…
Kapkara gözlerim vardı benim, Kömürü kıskandıracak gözlerim. Yollarda yitip körleştiler, Arama boşuna bulamazsın…
Haykırışlarım vardı benim, Adınla başlayan günlerim vardı. Rüzgara aldanıp gittiler Arama boşuna bulamazsın…
Sevdalarım vardı benim, Ağaçlara kazıdığım aşklarım vardı. Yıkılan duvarların altında kaldılar, Arama boşuna bulamazsın…
Bir ben vardı bende Bende birde sen vardın Tel örgülerde kaldılar Arama boşuna bulamazsın…
Kayıp çocuklar gibi şimdi yüreğim Hangi sokağa baksan bulamazsın Sadece seni sevdi bu Şiirbaz Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın…
Emre Alkan Şiirbaz 07. Eylül. 1990 | |
|
| |
Mavis Moderatör
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 45 Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Kas. 05, 2008 1:07 pm | |
| Okurken şiir insanı içine çekiyor çok güzeldi . Paylaştığın için tşk | |
|
| |
Serap Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1364 Yaş : 49 Nerden : Dünyadan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Kas. 05, 2008 1:11 pm | |
| Evet şiirleri çok güzel saolsun beni kırmadı ve paylaştı ve mavişim sende tanıştın gerçi biraz tartışmalı oldu ama neyse 58 memleketim dir kendisi hehehe | |
|
| |
BiLLuR Admin
Mesaj Sayısı : 1500 Nerden : İdmandan Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Kas. 05, 2008 6:49 pm | |
| Ya gerçekten çooook yeteneklisiniz ama..İnsanı imrendiriyor.. | |
|
| |
şiirbaz67 Yarbay
Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 63 Nerden : Anteni olan her yerden Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Kas. 12, 2008 5:15 pm | |
| ÇOK SAĞOL BiLLuR... ASLINDA SEN VE DİĞER ARKADAŞLAR DA YAZAR AMA NE KADAR ŞİİR OLUR BİLEMEM... AMA BEN SİZİN ŞİİR YAZACAĞINIZA İNANIYORUM. YAZIN BİR TANE BEN ONU DÜZENE SOKARIM... | |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Kas. 12, 2008 5:25 pm | |
| Üzgünüm şiirbaz ama ozaman bu Billurun şiiri olmaz. Şiir kişinin kendi içinden gelenleri düz yazı dışındaki formlarda yazması değilmidir? Oysa sizin önerdiğiniz noktada bu Billurun şiirinin her koşulda (teknik olarak çok daha iyi duruma getirilse bile) bozulması, duygularının ifade şekilinin değiştirilmesi anlamına gelecektir. Yanılıyorsam düzeltin lüfen | |
|
| |
yakalaryakalamaz Teğmen
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Ptsi Ocak 12, 2009 11:14 pm | |
| 2008'de siteye eklenmiş şiirin altında 1990 tarihi yer alıyor. Çok kurnazca, aferin ama bu şiir hırsızını kurtarmaz. Şair Abdullah Çevik'in Gece ve Tutuklu ve Bekleyen adlı şiirini ne hale getirmişsiniz.Her yerini yontmuşsunuz bari son dizeyi de değiştirseydiniz. Her neyse. Ben şiir severleri uyarmak adına şair Abdullah Çevik'e ait şiirin orjinalini buraya ekleyeyim.
Gece ve Tutuklu ve Bekleyen
gülmelerim vardı efsunlu kaçak gökyüzünde kayboldular bulamazsın sana yazdığım gazeller vardı asırlık sır gibi sakladığım duvarlarda boğuldular duyamazsın gözlerimde kan çağıran çığlıklar gözlerim ki tel örgüler kuşanmış kanatlarını yaksan ulaşamazsın
en güzel türküleri sana doğru söyledim yoksul mapus türkülerini şiir kandillerini senin için tutuşturdum sana saklıyorum avuçlarımdaki teri ifade değiştirdi kayıtlar görsen yasak yüzümü tanıyamazsın
sürüldüğüm şehirdeyim her gece kayıp çocuklar gibi yoruluyorum her gece aynı yıldız kayıyor ve ben aynı sokakta aynı namludan her gece defalarca vuruluyorum dualarıma sızıyor uzak ellerin kuşlar iklimime göçüyor mümkünü yok seni bilirim her mevsimde yaşayamazsın
senin için yoğurduğum bu şiir gözlerinde yürüdüğü gün bil ki yanmış olacak salonun ışıkları telaşlanacak kalabalıklar ellerim ayaklarım soğuyacak bir nehir yatağını sunacak aşka sen bu susuzluğa alışamazsın
ağla yar cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Abdullah Çevik | |
|
| |
Phoenix_u Tüm General
Mesaj Sayısı : 733 Yaş : 61 Nerden : istanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Ptsi Ocak 12, 2009 11:36 pm | |
| Uyarın için teşekkürler
Bu kişi zaten bir süre önce forumdan atıldı. Ancak az da olsa bier emek vermesinden dolayı yani emeğe saygıdan dolayı silmedik.
Umarım gerçek sahiplerine ait şiirleri senden okuruz bundan böyle
Hoşgeldin | |
|
| |
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Salı Ocak 13, 2009 8:40 am | |
| yazmasını bilmem ama gördükçe sokakta kağıt parcası gazate üstünde de bulsam okumadan gecmem hepinizin emeğiene sağlık cok ğüzeldi | |
|
| |
SEPYA Moderatör
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Ocak 14, 2009 6:26 pm | |
|
bir şiirsever olarak uyarınızı çok yerinde buluyorum... dikkatiniz için de tebrikler... geçmiş iletileri irdelediğiniz anlaşılıyor.
hoşgeldiniz
| |
|
| |
yakalaryakalamaz Teğmen
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Çarş. Ocak 14, 2009 10:04 pm | |
| Rica ederim.. Emek hırsızlığı para hırsızlığından daha iğrençtir..Bu ve benzeri şahısları teşhir etmenin emek adına kutsal bir vazife olduğuna inanıyorum..Kalın sağlıcakla... | |
|
| |
Ekselanss Moderatör
Mesaj Sayısı : 1504 Yaş : 52 Nerden : İstanbul Ruhsal Durumunuz : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın Cuma Ocak 16, 2009 9:14 am | |
| bide kalp hırsızları vardır bu oyunuda iki kişi oynar senin dediğin gibi emek hırsızlarında 1 ceza cekip öteki ohhh diyebiliyo ama kalp hırsızlığında calan da calınan da ceza acı cekiyo o ne olacak yakalar yakalamaz | |
|
| |
| Cehenneme bulaşmadan beni anlayamazsın | |
|